Αστρολόγος προβλέψεις 30/07 Δευτέρα

zwdia-zaria

Αστρολόγος προβλέψεις 30/07 Δευτέρα

Αστρολόγος Τη Δευτέρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να βιώσετε μερικά ευχάριστα γεγονότα, αρκεί να μην κολλάτε σε προβλήματα ή ανησυχίες από τις προηγούμενες μέρες που δεν πρόκειται να λυθούν σήμερα.

Έχετε το νου σας στα νέα που λαμβάνετε μέσω του συγγενικού σας κύκλου, ώστε να μην σας ξεφύγει κάποιο σημαντικό γεγονός. Η Δευτέρα θα είναι μια καλή μέρα για την εξέλιξη των προσωπικών, οικογενειακών ή κοινωνικών σας επαφών.

Θα εκπλαγείτε από τις ενέργειες κάποιου ατόμου που γεννήθηκε στα ζώδια των Ιχθύων, του Σκορπιού ή του Καρκίνου. Όσον αφορά ένα οικονομικό σχέδιο, προσέξτε για λάθη ή κάποια απάτη.

zodia-zvdia-22

 

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, τα γεγονότα που θα προκύψουν σήμερα θα έχουν σχέση με ανθρώπους που ζουν σε άλλη πόλη ή χώρα. Σε γενικές γραμμές, θα πρόκειται για ευχάριστα γεγονότα, που θα σας φέρουν ελπίδα. Είναι πιθανόν να ταξιδέψετε με έναν στενό συγγενή σας. Τώρα καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί με όλα όσα έχουν σχέση με χρήματα.

Αστρολόγος προβλέψεις 30/07 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα έχετε κακή διάθεση κατά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Αν αρχίσετε τη μέρα σας με αυτόν τον τρόπο, η επιτυχία σας θα είναι ασήμαντη (αν υπάρξει και καθόλου). Σήμερα αποφύγετε μεγάλες οικονομικές υποθέσεις, πληρωμές ή υπογραφές συμβολαίων και συμβάσεων. Εάν επιτρέψετε να συμβεί μια σύγκρουση με άτομα από άλλη τοποθεσία, θα χαλάσει όλη η υπόλοιπη εβδομάδα σας.

taro-zodia-76

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα πρόκειται να πάρετε μια απόφαση οικονομικής φύσεως. Μερικοί από εσάς, θα χρειαστεί να έλθετε σε επαφή με κάποιο δικαστήριο ή νομικό πρόσωπο. Στην ερωτική σας ζωή θα προκύψουν συναισθήματα που σχετίζονται με διάφορα απροσδόκητα γεγονότα. Σε γενικές γραμμές, η σημερινή θα είναι μια καλή ημέρα για ένα ταξίδι. Εάν δημιουργήσετε μια νέα ερωτική σχέση σήμερα, να ξέρετε ότι το μέλλον της διαγράφεται ευοίωνο.

Αστρολόγος προβλέψεις 30/07 Δευτέρα

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα έχετε μια ευνοϊκή εξέλιξη σε οικονομικά θέματα για τα οποία έχετε ήδη κάποιο αρχικό σχέδιο ή συμφωνία. Ένα γεγονός με μια γυναίκα θα προκαλέσει πληθώρα συναισθημάτων. Σε γενικές γραμμές, η ημέρα υποδεικνύει περισσότερα θετικά γεγονότα και απολαβές από ότι το αντίθετο. Οι γυναίκες ηλικίας κάτω των 35 ετών θα θυμούνται αυτήν την ημέρα λόγω κάποιου γεγονότος ή νέων που θα σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-tarw