Αστρολόγος προβλέψεις 31/05 Πέμπτη

ζωδιακος-κυκλος

Αστρολόγος προβλέψεις 31/05 Πέμπτη

Αστρολόγος Την Πέμπτη, θα έχετε περισσότερα καθήκοντα υλικής φύσεως: προβλήματα με το νοικοκυριό σας, με κάποιο εξοπλισμό ή με το προσωπικό σας όχημα, με κάποια ιδιοκτησία ή κάποιο εμπόρευμα (εάν είστε έμπορος ή κατασκευαστής).

Σήμερα, η διάθεσή σας θα είναι μεταβλητή, με συχνά βυθίσματα και σύντομες στιγμές αισιοδοξίας. Θα έχετε την τάση να κατηγορείτε τους άλλους για τα προβλήματά σας ή να ζητάτε ευθύνες από παντού εκτός από τον εαυτό σας. Η μέρα υποδεικνύει συναντήσεις και επαφές, που θα γίνουν περισσότερο από καθήκον παρά από ευχαρίστηση.

Η Πέμπτη, ωστόσο, μπορεί να σας εκπλήξει ευχάριστα με ένα γεγονός που θα αλλάξει τη ζωή σας ή τα σχέδιά σας για τις επόμενες εβδομάδες.

zodia-zvdia-22

 

Εσείς που γεννηθήκατε σήμερα στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, να είστε πιο προσεκτικοί ή να ακολουθήσετε κάποια τακτική όταν συναναστρέφεστε με άνδρες, ανεξάρτητα από τη θέση που κατέχουν στην οικογένεια ή την εργασία σας. Πολλοί από εσάς σήμερα θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα την υγεία τους, να ακολουθήσουν μια απαραίτητη θεραπεία και να βελτιώσουν τις διατροφικές τους συνήθειες. Σήμερα θα χαρείτε με κάποιο εισόδημα στον οικογενειακό σας προϋπολογισμό ή με κάποια επιτυχία στην εργασία σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 31/05 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω σήμερα, θα αναστατωθείτε με δεσμεύσεις ή γεγονότα που σχετίζονται με χρήματα. Πολλοί από εσάς θα χαρούν με κάποιο έγγραφο οικονομικού χαρακτήρα ή κάποιο άλλοχρηματικό ή υλικό προνόμιο. Ωστόσο, η μέρα δεν υποδεικνύει ξεγνοιασιά, οπότε να είστε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί σε ό,τι σχετίζεται με την εκπλήρωση των καθημερινών σας υποχρεώσεων.

zwdia - love

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου την Πέμπτη, θα είναι δύσκολο να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας, καθώς φίλοι από κοντά και μακριά θα μονοπωλήσουν την προσοχή σας με συναντήσεις ή συζητήσεις. Οι εκπλήξεις σήμερα θα ποικίλουν από χαρούμενα νέα και εμπειρίες σε δυσάρεστες ειδήσεις και γεγονότα που θα σχετίζονται κυρίως με ανθρώπους που γνωρίζετε. Σήμερα καλό θα ήταν να μην πάρετε τίποτα από κάποιον χωρίς προηγουμένως να ζητήσετε άδεια για να το κάνετε.

Αστρολόγος προβλέψεις 31/05 Πέμπτη

Εσείς που γεννηθήκατε την Πέμπτη στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα συμμετάσχετε σε μια συνάντηση, μια συζήτηση ή μια υπόσχεση που σχετίζεται με ένα κορίτσι ή με μια νεαρή γυναίκα. Θα έχετε περισσότερες δουλειές στο σπίτι, οπότε αποφύγετε να συμμετέχετε σε άλλα πράγματα, καθώς πιθανότατα δεν θα έχετε αρκετό χρόνο για να τα κάνετε. Σήμερα, να είστε προετοιμασμένοι να δεχτείτε τυχόν προσκλήσεις ή προτάσεις που θα προκύψουν τις προσεχείς ημέρες και εβδομάδες.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomanteia-44