astrology Σεξουαλικός Άρης στον Καρκίνο

dias-lewn-erwtiki-afthonia

astrology

Σεξουαλικός Άρης στον ρομαντικό Καρκίνο

24 Ιουνίου ως 08 Αυγούστου

 

astrology ΓΕΝΙΚΑ: Το δεξί χέρι του Ήλιου, ο επιθετικός και πολεμοχαρής Άρης εισέρχεται στον παθητικό Καρκίνο, και αναταράσσει τα γαλήνια νερά του. Σε όψη με την πρώτη Πανσέληνο, στις 02 Ιουλίου, θα δημιουργήσει καρμικά γεγονότα που θα συνταράξουν όλο τον ζωδιακό κύκλο.

Ο Άρης στο ωροσκόπιο – γενέθλιο αστρολογικό χάρτη μιας γυναίκας, υποδηλώνει το πρότυπο του άντρα που μπορεί να τιθασέψει σε μοιραίο βαθμό…… το πνεύμα, την ψυχή και το κορμί της.

zodia-taro-45

 

Ειδικά για το κάθε ζωδιο :

 astrology

Κριός: Σαφώς και δεν είναι στην καλύτερη  της στιγμή, η ερωτική σας λίμπιντο. Με τον πύρινο κυβερνήτη σας σε ένα θηλυκό και υδάτινο ζωδιο, σίγουρα θα αναθεωρήσετε πολλά. Αυτοί που έχουν τον Κρόνο τους σε σύνοδο με τον Άρη τους,  είναι οι μόνοι ευνοημένοι που μέχρι τα τέλη του  Ιουλίου θα έχουν καταφέρει να σταθεροποιήσουν την ερωτική τους ζωή. Πολλοί και αυτοί που θα θελήσουν την απομόνωση τους σαν μέσο για να επέλθει και πάλι η γαλήνη, μετά από ερωτική απογοήτευση. Οι παντρεμένοι ή αυτοί που βρίσκονται σε μακροχρόνια σχέση θα έχουν την χαρά να οργανώσουν καλύτερα την καθημερινότητα τους.

Σεξουαλική έλξη: 07/10

Δύσκολες ημερομηνίες: 28 και 30 Ιουνίου

Ερωτικές ημέρες:  26 Ιουνίου και 05 Ιουλίου

Εύνοια με ζωδια: Καρκίνος και Τοξότης

Προσοχή σε ζωδια: Κριός και Λέων

 

Ταύρος: Αρνητικές θα είναι οι αστρολογικές γωνίες που θα κάνει ο Άρης προς το ζωδιο σας.  Υπάρχουν δυνατότητες για αποφυγή εντάσεων μόνο μέσω του διαλόγου. Οι Ταύροι που έχουν σχέση μέσω ‘fb’, είτε σε μεγάλη χιλιομετρική απόσταση – εξωτερικό, θα κληθούν να πάρουν σημαντικές αποφάσεις … και το πιο πιθανόν είναι να χωρίσουν.  Μετά τις 30 Ιουνίου ανοίγει ένα καλό αστρολογικό χρονικό διάστημα, που οι όψεις της Αφροδίτης θα σας δώσουν την δυναμική να ισορροπήσετε την ερωτική σας ζωή, που αυτήν την στιγμή μοιάζει με Λαβύρινθο, με πολλά και περιττά άτομα στην καθημερινότητα σας. .

Σεξουαλική έλξη: 08/10

Δύσκολες ημερομηνίες: 02 Ιουλίου και 01 Αυγούστου

Ερωτικές ημέρες: 26 Ιουνίου και 25 Ιουλίου

Εύνοια με ζωδια: Ταύρος και Παρθένος

Προσοχή σε ζωδια: Καρκίνος και Αιγόκερως

 

Δίδυμοι: Ο Άρης στο γειτονικό ζωδιο των Καρκίνων, θα σας κάνει δεινό ομιλητή … σαν σε πόλεμο! Πολλά τα νεύρα και οι εντάσεις που θα ξεσπάσουν από όλους του Δίδύμους που θα αντιληφθούν κοροϊδία ή και προδοσία. Θα υπάρχει για εβδομάδες ακόμα επάνω στον ζωδιακό σας οίκο… η επιθετική επιρροή του Άρη, με πρακτικό αποτέλεσμα μέχρι τα τέλη του Ιουλίου, να έχετε εκκαθαρίσει την προσωπική σα ζωή.  Για τους ελεύθερους, οι όψεις του κυβερνήτη τους με την Αφροδίτη, θα δώσουν νέα και δυνατή φλόγα σε κάτι που είχε ξεχαστεί στον χρονοντούλαπο του παρελθόντος.

Σεξουαλική έλξη: 09/10

Δύσκολες ημερομηνίες: 30 Ιουνίου και 31 Ιουλίου

Ερωτικές ημέρες: 26 Ιουνίου και 02 Αυγούστου

Εύνοια με ζωδια: Καρκίνος και Ιχθύς

Προσοχή σε ζωδια: Ζυγός και Σκορπιός

 

 astrology

Καρκίνος: Διδακτικός ο Άρης πάνω στο ζωδιο σας, καθώς θα κληθείτε να βγείτε από την ανία και την αδράνεια που σας χαρακτηρίζει αυτήν την περίοδο. Η συμμαχία του με τον Ήλιο, αλλά και το τρίγωνο με τον Κρόνο από τον συγγενικό Σκορπιό,  θα σας δώσει την δυναμική μέσα στον Ιούλιο, να διεκδικήσετε ότι χάθηκε ….και σε ότι αδικηθήκατε να αποδώσετε πια την ισορροπία. Οι σύντροφοι που δεν έχουν κάτι πια να περισώσουν, καρμικά,  μέχρι τα τέλη του Αυγούστου θα έχουν τραβήξει διαφορετικούς δρόμους και ερωτικές ζωές… ίσως και με νέα ταίρια.

Σεξουαλική έλξη: 07/10

Δύσκολες ημερομηνίες: 31 Ιουνίου και 03 Αυγούστου

Ερωτικές ημέρες: 15 Ιουλίου 07 Αυγούστου

Εύνοια με ζωδια: Αιγόκερως και Ιχθύς

Προσοχή σε ζωδια: Ταύρος και Ζυγός

Λέων: Δεν σας πλήττει και δεν σας επηρεάζει τίποτα. Ο Δίας και η Αφροδίτη στέκονται φρουροί, στον επαγγελματικό  σας τομέα αλλά και προασπίζουν την ερωτική σας ζωή από κακόβουλες σκέψεις και δράσεις. Επιπροσθέτως, ο Άρης από τον φιλικό Καρκίνο, θα αναδείξει μεγάλους έρωτες ….σε αληθινές αγάπες. Είσαστε το ζωδιο που θα έχει τις περισσότερες δεσμεύσεις μέχρι τα λήξει το τρέχον έτος. Εντυπωσιακά θα είναι και τα ξαφνικά διαζύγια και χωρισμοί, για όσους πια δεν θα θελήσουν να συνεχίσουν  να συνηθίζουν την βαρεμάρα μιας μακρόχρονης σχέσης.

Σεξουαλική έλξη: 09/10

Δύσκολες ημερομηνίες: 29 Ιουνίου και 11 Ιουλίου

Ερωτικές ημέρες: 02 Ιουλίου και 05 Αυγούστου

Εύνοια με ζωδια: Κριός και Λέων

Προσοχή σε ζωδια: Καρκίνος και Τοξότης

 

Παρθένος: Πολλές και παράξενες οι ειδήσεις που θα πέσουν στην αντίληψη σας, στα τέλη του Ιουνίου. Ο Έρμής σε όψεις με τον Άρη, θα σας βάλουν σε μια πιο επιθετική διάθεση προκειμένου να διαλύσετε οτιδήποτε σας βαραίνει. Για όσους έχουν διπλή ζωή, θα καταφέρουν να ξεφύγουν από τις καταστάσεις που πια μόνο άγχος τους προκαλούν. Μετά τις 15 Ιουλίου, και οι ελεύθεροι θα δουν φως στον σκοτεινό επί μήνες, ερωτικό τους ρίζοντα. Μια προσοχή στους φρεσκοχωρισμένους, που θα έχουν την έλλειψη ψυχραιμίας… να πάνε πίσω και να ζητιανέψουν δεύτερη ευκαιρία.

Σεξουαλική έλξη: 07/10

Δύσκολες ημερομηνίες: 19 Ιουλίου και 04 Αυγούστου

Ερωτικές ημέρες: 27 Ιουνίου και 18 Ιουλίου

Εύνοια με ζωδια: Λέων και Αιγόκερως

Προσοχή σε ζωδια: Ζυγός και Τοξότης

 

Ζυγός: Καταπληκτικό και ενισχυμένο το χρονικό διάστημα της παραμονής του Άρη στον Καρκίνο και ιδιαίτερα, μετά τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου. Όλοι οι Ζυγοί ανεξαρτήτως δεκαημέρου, χρονολογίας και δέσμευσης, θα δουν την συναισθηματική τους ζωή να σταθεροποιείται. Όσοι έχουν απομακρυνθεί ή έχουν παρεξηγηθεί με τον άνθρωπο τους, θα έχουν πολλές πλανητικές όψεις που θα τους υποστηρίξουν για επανένωση με μόνιμο χαρακτήρα. Οι ελεύθεροι θα δεχτούν κύματα ερωτικών και σεξουαλικών προτάσεων από νέα άτομα, που θα πρέπει να φιλτράρουν πολλάκις.

Σεξουαλική έλξη: 09/10

Δύσκολες ημερομηνίες: 17 Ιουλίου και 07 Αυγούστου

Ερωτικές ημέρες: 30 Ιουνίου και 18 Ιουλίου

Εύνοια με ζωδια: Ζυγός και Αιγόκερως

Προσοχή σε ζωδια: Σκορπιός και Αιγόκερως

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Σκορπιός: Υπάρχει ανοιχτός και εύκολος δρόμος για τους δεσμευμένους που  θα θελήσουν να προσπαθήσουν για μελλοντικά βήματα και ένα κοινό μέλλον με το συντροφικό τους ταίρι. Οι όψεις του Κρόνου με τον Άρη, θα πυροδοτήσουν και πολλούς καυγάδες σε συντρόφους που έχουν ψυχραθεί, λόγω τρίτων γεγονότων. Οι Ζυγοί που έχουν διπλές ζωές, πιθανόν να προχωρήσουν σε ρηξικέλευθες δράσεις. Πολλοί είναι αυτοί οι τολμηροί που θα  αφήσουν την βασική τους συναισθηματική σχέση … και που θα συμπορευτούν με το ‘τρίτο πρόσωπο’…. και θα έχουν επιτυχημένη πορεία στο μέλλον.

Σεξουαλική έλξη: 08/10

Δύσκολες ημερομηνίες: 02 Ιουλίου και 04 Αυγούστου

Ερωτικές ημέρες: 20 Ιουλίου και 05 Αυγούστου

Εύνοια με ζωδια: Κριός και Ταύρος

Προσοχή σε ζωδια: Καρκίνος και Ζυγός

 

Τοξότης: Βαρετές οι μέρες στο τέλος του Ιουνίου που θα σας βάλουν όμως σε σοβαρές σκέψεις για το πως θα συνεχίσετε τον ερωτικό σας δεσμό….. και μέσα στο δύσκολο Καλοκαίρι. Μπορεί να έχετε ξεφορτωθεί προσωρινά τον Κρόνο, αλλά και οι υπόλοιπες όψεις με τους εξωτερικούς πλανήτες θα δυσκολέψουν αυτούς που δεν είναι πιστοί και δίκαιοι με τον άνθρωπο τους. Όσοι έχουν γεννηθεί στη δεκαετία του 80, θα φύγουν από παλιές σχέσεις που απλά υπάρχουν… και θα συνεχίσουν με κάτι νέο που θα τους ξαναδώσει τον ενθουσιασμό του πρώτου έρωτα. Πειραματική περίοδο και για όσους θελήσουν  να συμβιώσουν.

Σεξουαλική έλξη: 07/10

Δύσκολες ημερομηνίες: 12 Ιουλίου και 01 Αυγούστου

Ερωτικές ημέρες: 25 Ιουνίου και 20 Ιουλίου

Εύνοια με ζωδια: Παρθένος και Αιγόκερως

Προσοχή σε ζωδια: Ζυγός και ΙΧθύς

 

Αιγόκερως: Πολλά αυτά που θα συμβούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες στην ζωή κάθε Αιγόκερου, που ίσως να είναι και ο ακρογωνιαίος λίθος, για την εξέλιξη αυτής. Αυτοί που ταλαιπωρήθηκαν μέσα από καθυστερήσεις και εμπόδια τεχνητά και προσωπικά τους, θα δεχτούν την επιείκεια της Αφροδίτης, και θα επανέλθουν σύντομα στους σύνηθεις και ασφαλείς ερωτικούς του ρυθμούς. Για τους αδέσμευτους ακόμα, θα υπάρξουν προτάσεις που θα προκύψουν από παλιές γνωριμίες – φλερτ, που πια υπό ώριμες συνθήκες,  έχουν να αποδώσουν κάτι ποιοτικότερο.

Σεξουαλική έλξη: 07/10

Δύσκολες ημερομηνίες: 11 Ιουλίου και 02 Αυγούστου

Ερωτικές ημέρες: 29 Ιουνίου και 03 Ιουλίου

Εύνοια με ζωδια: Ζυγός και Αιγόκερως

Προσοχή σε ζωδια: Παρθένος και Τοξότης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Υδροχόος: Είσαστε στην κόψη του ξυραφιού. Όλο το αστρολογικό γίγνεσθαι είναι στα πόδια σας και σας δίνει γενναιόδωρα την ευλογία του για να επιτύχετε τους σκοπούς σας, όχι μόνον  σε επίπεδο επαγγελματικό αλλά και προσωπικό… που θα έχει αποτελέσματα …..που θα σας αποδίδουν θετικά για χρόνια. Όσοι είναι γεννημένοι στις πρώτες μοίρες του ζωδιου, και έχουν αυτήν την εποχή εκκρεμότητες, θα πρέπει να κινητοποιηθούν άμεσα, καθώς δεν θα υπάρξει χρόνος για δεύτερες ευκαιρίες, από το ιδιαίτερο πρόσωπο που σας έλκει. Όσοι σκεφτούν να γυρίσουν στο προβληματικό τους παρελθόν, θα έχουν απογοητευτικά νέα.

Σεξουαλική έλξη: 06/10

Δύσκολες ημερομηνίες: 28 Ιουνίου και 17 Ιουλίου

Ερωτικές ημέρες: 10 Ιουλίου και 01 Αυγούστου

Εύνοια με ζωδια: Αιγόκερως και Ιχθύς

Προσοχή σε ζωδια: Κριός και Λέων

 

Ιχθύς: Προσοχή ….συνίσταται σε όλους του Ιχθείς που διατηρούν στην ζωή τους κρυφές και υπόγειες καταστάσεις. Οι όψεις του πολεμοχαρή Άρη σε όψη με τον Κυβερνήτη σας, θα βγάλει στην επιφάνεια πολλά τα οποία θα σας δυσκολέψουν στην καθημερινότητα σας… και ιδίως στην ερωτική σας ζωή. Το Καλοκαίρι αυτό και μέχρι τα τέλη του Ιουλίου, είναι μια περίοδος σταθμός για όλους σας που επιθυμείτε να αράξετε πια σε ένα και ποιοτικό ταίρι. Τότε… λοιπόν αποτραβηχτείτε από περιπέτειες, που σας καθυστερούν… και πράξτε σαν ώριμοι άνθρωποι προς την κατεύθυνση της λογικής.

Σεξουαλική έλξη: 08/10

Δύσκολες ημερομηνίες: 05 Ιουλίου και 02 Αυγούστου

Ερωτικές ημέρες: 09 Ιουλίου και 06 Αυγούστου

Εύνοια με ζωδια: Λέων και Τοξότης

Προσοχή σε ζωδια: Σκορπιός και Ιχθύς