Χαρτομαντεία, Η τράπουλα CLEOPATRA αποκαλύπτει το ερωτικό πεπρωμένο!

Χαρτομαντεία, Η τράπουλα CLEOPATRA αποκαλύπτει το ερωτικό πεπρωμένο!

Χαρτομαντεία Η μόνιμα ερωτευμένη Βασίλισσα στην ιστορία, που είχε όποιον εραστή ήθελε, πραγματικά στα πόδια της. Οι πιο γνωστοί μάντεις και σοφοί της εποχής, μέσα από την τέχνη τους, της προέλεγαν το μέλλον αλλά πρακτικές συμβουλές για να πετύχει τους αισθηματικούς της στόχους.

Για χάρη της δημιουργήθηκε μια μοναδική τράπουλα με το όνομα της, που άνοιγε μόνο για την ίδια.

Πιο αναλυτικά:

zodia-zvdia-22

 

Κριός: Τέσσερις Άντρες σε Κάρο – Νο 05

Οι σκέψεις και οι δράσεις, που θα εισπράξετε από το άτομο που αγαπάτε, αλλά για άλλους λόγους, όχι αισθηματικούς…δεν είναι κοντά σας, θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Οι μέρες θα έχουν συναντήσεις και λόγια που θα δέσουν και πάλι τις καταστάσεις μεταξύ σας.
Προσοχή με Ταύρους και Ιχθείς

Ταύρος: Χρυσό Ραβδί – Νο 07

Η αλλαγή που σας πλησιάζει, θα είναι έξω από τα δεδομένα σας. Ο πρώην σύντροφος σας, ίσως και μια πρώην ερωτική σας σύντομη διαδρομή με κάποιον ξεχωριστό άνθρωπο, θα συνεχίσει ξανα- έρθει μπροστά σας…και θα ολοκληρωθεί.
Προσοχή με Κριούς και Καρκίνους

Δίδυμοι: Η Κλεοπάτρα πάνω σε Θρόνο – Νο 15

Εσείς είστε αυτοί μόνο που ελέγχετε την μοίρα της αγάπη, της σχέσης, του ερωτικού δεσμού που υπάρχεις στην ζωή σας, αυτό το διάστημα. Διαλείμματα και απομακρύνσεις από τους συντρόφους, είναι μόνο προσωρινά, και μέσα στον τρέχοντα μήνα, θα έρθουν και οι επανασυνδέσεις.
Προσοχή με Σκορπιούς και Αιγόκερους

Χαρτομαντεία, Η τράπουλα CLEOPATRA αποκαλύπτει το ερωτικό πεπρωμένο!

chartomantia-087

Καρκίνος: Το Φίδι της Γνώσης – Νο 18

Ξέρετε τι συμβαίνει στην πραγματικότητα μέσα στην ζωή του ατόμου που αγαπάτε. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, τα πράματα θα αλλάξουν και οι λύσεις θα έρθουν. Σε αυτό θα δώσει και τις αφορμές, το χρήμα και κάποιες νομικές διαδικασίες που θα λήξουν πλέον.
Προσοχή με Τοξότες και Ιχθείς

Λέων: Η μεγάλη Πυραμίδα – Νο 23

Υπάρχουν ακόμη πολλές αγκυλώσεις στην καθημερινότητα του ατόμου, που αγαπάτε αλλά δεν μπορείτε να είστε κανονικά – επίσημα μαζί ακόμη. Αυτό είναι κάτι που θα αλλάξει τις προσεχείς εβδομάδες, ίσως και μέσα από ένα τυχερό γεγονός. Οι εκπλήξεις θα σας αιφνιδιάσουν!
Προσοχή με Καρκίνους και Σκορπιούς

Παρθένος: Έρημος με Οάσεις – Νο 29

Υπάρχει ένα άτομο, που σας προκαλεί κατά καιρούς και ανοιχτά, για να ασχοληθείτε μαζί του, όμως δεν το κάνετε διότι ξέρετε ότι δεν μπορεί να υπάρξει μέλλον. Να είστε σε ετοιμότητα, για προτάσεις, που μπορεί και να σας αρέσουν όμως!
Προσοχή με Λέοντες και Αιγόκερους

zwdia-zodia-33

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

Ζυγός: Πολεμιστές και Λάφυρα – Νο 35

Οι μεγάλες σας προσπάθειες, έχουν δώσει και τα πρακτικά αποτελέσματα στην σχέση που έχετε. Τώρα έχει έρθει και η σωστή ώρα, για να περιμένετε από τον άνθρωπο που θέλετε, τις δικές του ξεκάθαρες προτάσεις – πράξεις. Το παρελθόν και για τους δύο έχει πια διαγραφεί.
Προσοχή με Κριούς και Λέοντες

Χαρτομαντεία, Η τράπουλα CLEOPATRA αποκαλύπτει το ερωτικό πεπρωμένο!

zwdia

Σκορπιός: Υπηρέτριες και Κλειδιά – Νο 14

Τα κουτσομπολιά, που πέφτουν στον δρόμο σας, θα πρέπει απλά να τα προσπερνάτε. Στην δική σας την περίπτωση, μπορεί να είναι και στημένα από κάποιον που θέλει να δει, εν κρυφό….τις δικές σας αντιδράσεις….ίσως και κάποια μυστικά σας ερωτικά.
Προσοχή με Ταύρους και Τοξότες

Τοξότης: Πάπυρος με Μυστικά – Νο 10

Αντιδράτε σε όλα και όλους! Έχετε μάθει τα πάντα πια και θέλετε αλήθειες και προτάσεις από τον άνθρωπο σας, που θα φωτίζουν το μέλλον σας. Το επόμενο διάστημα, σίγουρα θα σας φέρει πολύ κοντά σε τελικές αποφάσεις ζωής – σχέσης – γάμου! Τα χρήματα, θα παίξουν και αυτά τον ρόλο τους τον σημαντικό.
Προσοχή με Τοξότες και Ιχθείς

αγαπη

Αιγόκερως: Βασιλιάς χωρίς Στέμμα – Νο 23

Η υπομονή είναι και αυτό που θα σας φέρει πιο κοντά στα επιτυχημένα αποτελέσματα. Πιθανόν από τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, να μεταφραστεί και σαν αδιαφορία, κάτι που θα τον κάνει πραγματικά να επισπεύσει διαδικασίες και αποφάσεις, που θα σας ενώσουν μόνιμα σας ζευγάρι… και στα μάτια των τρίτων – γνωστών.
Προσοχή με Παρθένους και Αιγόκερους

Χαρτομαντεία, Η τράπουλα CLEOPATRA αποκαλύπτει το ερωτικό πεπρωμένο!

Υδροχόος: Το Γεράκι της Ερήμου– Νο 30

Η μοναδικότητα της αγάπης και η αφοσίωση σας, θα κάνουν τον δύσκολο άνθρωπο που θέλετε, πραγματικά να έρθει πιο κοντά σας αισθηματικά. Είναι μια εποχή, που θα σας δώσει ευκαιρίες για όλους. Αυτό θα έχει και την βαρύτητα του και στα οικονομικά σας σίγουρα και πολύ!
Προσοχή με Λέοντες και Ζυγούς

Ιχθείς: Ο Νείλος με τους Παραπόταμους– Νο 39

Οι μέρες είναι καλές για ότι και αν επιθυμείτε! Αυτό που θα έρθει στον δρόμο σας, είναι ένα μεγάλος έρωτας, με όλα αυτά τα στοιχεία και τις προδιαγραφές που εσείς ζητάτε. Φροντίστε αυτήν την φορά, να είστε σωστοί και να διαχειριστείτε τις καταστάσεις με ωριμότητα.
Προσοχή με Σκορπιούς και Τοξότες

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia