Χαρτομαντεία, Η τράπουλα των Medium ‘Navi Selam’ προβλέπει για τις σχέσεις

ταρο-μυθοι-αληθειες-taro-ταρω

Χαρτομαντεία, Η τράπουλα των Medium ‘Navi Selam’ προβλέπει για τις σχέσεις

Χαρτομαντεία, αναλυτικά για τις επόμενες 1-2 εβδομάδες:

Κριός: ΤΑ 3 ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

– Διώξτε όλα τα άτομα, από γύρω σας που σας κρατούν καθηλωμένους, σε μια άγονη παροντική ερωτική κατάσταση.

zodia-zvdia-22

– Ο μοιραίος έρωτας της ζωής σας πλησιάζει, και σίγουρα δεν θα θυμίζει σε καμία των περιπτώσεων …το παρελθόν και τα δύσκολα του.

Ταύρος: ΚΟΧΥΛΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ

– Η οικονομική σας τύχη είναι παρούσα και εντός του επόμενου διαστήματος, θα σας δώσει τις ανέσεις που τόσο καιρό αναζητάτε.
– Οι σχέσεις που δεν έχουν ακόμη ολοκληρώσει την πλήρη αποδέσμευση τους από το παρελθόν, πρέπει να πάρουν και τις τελικές τους αποφάσεις.

Δίδυμοι: ΤΟ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

– Ώρα ανανέωσης για εσάς, και την προσωπική σας ζωή, που πρέπει να ξεχάσετε τις παλιές εμμονές και να απολαύσετε τα καλά που πλησιάζουν.
– Οι δεσμευμένοι σύντροφοι, που έχουν και αλλού ανοιχτές πόρτες, θα πρέπει άμεσα να ξεκαθαρίσουν …πριν κάποιος στο τέλος να πληγωθεί.

Καρκίνος: ΧΡΥΣΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΡΤΑ

– Μην διαγράφετε τις ευκαιρίες που θα σας έρθουν στα οικονομικά σας, και σίγουρα δείτε πιο σοβαρά το τι θα κάνετε μέσα στο Καλοκαίρι.
– Θα γαληνέψουν τα συναισθήματα, μέσα στις ερωτικές σας σχέσεις, και σίγουρα οι εξηγήσεις που θα έρθουν να δώσουν χώρο, για περισσότερη αγάπη.

chartomantia-087

Χαρτομαντεία, Η τράπουλα των Medium ‘Navi Selam’ προβλέπει για τις σχέσεις

 

Λέων: ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 10ΑΡΙ

– Οι μέρες που έρχονται θα δώσουν σε όλα τα επίπεδα, λύσεις. Τα ζευγάρια που είναι απομονωμένα, θα επανασυνδεθούν άμεσα.
-Εσείς που είστε ακόμη μόνοι αλλά όχι απογοητευμένοι, μέσα στον νέο μήνα, θα δείτε εκπλήξεις που θα πρέπει να τις αξιολογήσετε σωστά.

Παρθένος: ΤΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

– Πρέπει κάποιες ιδιαίτερες συνήθειες που έχετε να τις σταματήσετε, αν τελικά θέλετε αυτή η ερωτική σχέση που έχετε, να ανθίσει γρήγορα.
– Οι μέρες έχουν πολλές οικονομικές εκπλήξεις, να σας προσφέρουν. Πιθανόν και να βρείτε τρόπο να ξεφύγετε από την ρουτίνα σας.

Ζυγός: ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΡΩΝΕΣ

– Η ζωή και οι ερωτικές σχέσεις, σας έχουν δώσει τα μεγαλύτερα μαθήματα και τώρα σε έναν νέο σύντροφο, θα πρέπει να τα εφαρμόσετε.
– Οι σχέσεις – γάμοι, που έχουν πέσει στην ρουτίνα και την ανία, έχει έρθει η σωστή ώρα να βρουν τους τρόπους, για να ανανεωθούν.

zwdia-zodia-33

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Ν Σελήνη 15/05 τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σκορπιός: TO MEDIUM

– Στον άνθρωπο σας, όσο και να τον αγαπάτε, θα πρέπει να βάλετε κάποια όρια χρονικά. Σίγουρα δεν θέλετε να είστε μέσα στην αβεβαιότητα.
– Μην δίνετε αφορμές, στον άνθρωπο σας για να ζηλεύει. Ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να γίνει ή πως μπορεί τελικά να αντιδράσει.

Τοξότης: Ο ΠΑΠΥΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

– Είσαστε και καλά κάνετε, ιδιαίτερα επιφυλακτικοί, με τις νέες γνωριμίες, που έρχονται στον δρόμο σας. Σίγουρα τώρα ξέρετε πιο πολλά από παλιότερα.
– Οι εργασιακές – συναδελφικές σας συναναστροφές, δεν θα πρέπει να δώσουν αφορμές για σχόλια πικάντικα.

Αιγόκερως: Η ΗΡΕΜΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑ

– Σε οικογενειακό επίπεδο και οικονομικό, όλα δείχνουν ότι πάτε από το καλό στο καλύτερα και μάλλον έχει έρθει η ώρα, να κατεβάσετε ρυθμούς.
– Όσοι είναι μόνοι, πρέπει να κάνουν κάτι περισσότερο από να παρατηρούν τα άλλα ζευγάρια. Η τύχη σύντομα θα σας χαμογελάσει.

Χαρτομαντεία, Η τράπουλα των Medium ‘Navi Selam’ προβλέπει για τις σχέσεις

zwdia-3-zodia

Υδροχόος: ΤΟ ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ

– Είσαστε σχολαστικοί με την σχέση σας και κάποιες φορές άθελα σας, πιέζετε και τον άνθρωπο σας. Ίσως σε αυτό να ευθύνεται και το παρελθόν σας.
– Οι εργένηδες και οι μόνοι, έχουν ήδη κάνει κάποιες φρέσκιες γνωριμίες, που μπορούν μέσα στους επόμενους μήνες να γίνουν αγάπες δυνατές.

Ιχθείς: ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΤΡΕΣ

– Θα πρέπει πρώτα να διευθετήσετε, τα οικονομικά σας δεδομένα και σε δεύτερο βαθμό να ψάξετε για να βρείτε κάποια νέα αγάπη – σύντροφο.
– Η προσοχή σας θα πέσει μαζί με την βοήθεια σας και σε κάποια αγαπημένα πρόσωπα, που σας χρειάζονται.

Διαβαστε τις αναλυτικες  προβλεψεις για τον Ουρανο στον Ταυρο για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-88