Χαρτομαντεία, Τσιγγάνικη τράπουλα. Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

ταρω-ταρο-χαρτια-χαρτομαντεια

Χαρτομαντεία, Τσιγγάνικη τράπουλα. Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

Χαρτομαντεία, ερωτικές προβλέψεις για το επόμενο 3 ήμερο… 27-30/07

Κριός: 4 ΣΠΑΘΙ

Δεν χρειάζεται, κάθε φορά που θα υπάρχει μια επικοινωνιακή ένταση μέσα στην σχέση σας, εσείς να βγάζετε τα λαθεμένα συμπεράσματα, ότι όλα τελείωσαν.

zodia-zvdia-22

Ταύρος: 3 ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Αυτά που έχετε περάσει, στο αισθηματικό σας παρελθόν, έχουν επαναληφθεί και τώρα μέσα στη παρούσα σχέση σας. Μάλλον κάτι έχετε κάνει λάθος.

Δίδυμοι: 2 ΚΟΥΠΑ

Τα περισσότερα που μπορείτε να δώσετε σε αυτόν τον δεσμό τα έχετε δώσει. Αυτό που τώρα αναμένετε είναι και η άλλη πλευρά, να αποδείξει την αξία της.

Καρκίνος: 8 ΚΑΡΟ

Η επιφάνεια των πραμάτων δεν σας αφορά. Έχετε κάνει τις νύξεις σας, για αλλαγές, αλλά ακόμη θα πρέπει να περιμένετε μέχρις που ο άνθρωπος σας, να σταθεροποιήσει τα οικονομικά του.

Χαρτομαντεία, Τσιγγάνικη τράπουλα. Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

chartomanteia-44

Λέων: 7 ΣΠΑΘΙ

Πολλά τα παράξενα που σας κυκλώνουν και που σας κάνουν να μην πιστεύετε και τόσο τον άνθρωπο σας. Πιθανόν κα να πρέπει να ψάξετε και πιο βαθιά.

Παρθένος: 8 ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Τα χέρια σας έχουν γεμίσει από δώρα, από έναν καινούργιο έρωτα που θέλει να σας κατακτήσει. Δώστε λίγο χρόνο για να δείτε τι άλλο συναισθηματικό έχει να σας δώσει.

Ζυγός: ΡΗΓΑΣ ΣΠΑΘΙ

Διάφοροι σας κοιτούν ερωτικά, και εσείς απλά αδιαφορείτε. Το μόνο βέβαιο, είναι ότι έχετε θυμώσεις εσείς οι ίδιοι με τον εαυτό σας, και δεν θέλετε να ξαναπεράσετε τα ίδια.

Χαρτομαντεία, Τσιγγάνικη τράπουλα. Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

taro-zodia-76

Σκορπιός: 7 ΚΟΥΠΑ

Κάποια λάθη που έχουν γίνει και από τις δύο μεριές, μέσα στον δεσμό σας, έχουν ήδη αρχίσει και προσπερνιούνται. Τον Αύγουστο, στο μεταξύ σας, θα είστε πολύ καλύτερα.

Τοξότης: ΝΤΑΜΑ ΚΑΡΟ

Το να ακούτε τις γνώμες και τις προτάσεις των τρίτων για την σχέση σας, είναι απόλυτα λαθεμένο. Εσείς μόνο μπορείτε να πάρετε τελικές αποφάσεις, μαζί με τον άνθρωπο σας.

Αιγόκερως: 2 ΣΠΑΘΙ

Μην είστε τόσο θετικοί στο να επανασυνδεθείτε με έναν άνθρωπο που σας έχει προσφέρει μόνο ψέμα και ταλαιπωρία. Δεν έχει αλλάξει κάτι, το ίδιο άτομο είναι.

zwdia shmera

Χαρτομαντεία, Τσιγγάνικη τράπουλα. Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

Υδροχόος: 3 ΚΑΡΟ

Εσείς ψάχνετε να βρείτε έναν ανώδυνο τρόπο, για να προσελκύσετε το ερωτικό ενδιαφέρον ενός δύσκολου ανθρώπου. Μάλλον πρέπει να κάνετε κάτι πιο θαρραλέο.

Ιχθείς: ΒΑΛΕΣ ΚΟΥΠΑ

Πολλή επικοινωνιακή φασαρία έχει αυτή η σχέση. Πιθανόν κάποιος από τους δύο να έχει κουραστεί με τις υποθέσεις, και να ζητά αποδείξεις αληθινών συναισθημάτων.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75