Χαρτομαντεία, Τσιγγάνικη τράπουλα. Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

ταρο-μυθοι-αληθειες-taro-ταρω

Χαρτομαντεία, Τσιγγάνικη τράπουλα. Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

Χαρτομαντεία,, ερωτικές προβλέψεις για το επόμενο 3 ήμερο… 22-25/07:

Κριός: 3 Μπαστούνι

Υπάρχουν πολλές και σημαντικές αλλαγές, στην ζωή του πρώην σας ή αυτού που τώρα αγαπάτε, αλλά δεν μπορείτε να είστε κανονικά – επίσημα μαζί. Από την αρχή του Αυγούστου, σίγουρα οι ειδήσεις που θα σας έρθουν, θα σας εκπλήξουν.

zodia-zvdia-22

Ταύρος: 5 Κούπα

Δεν έχετε τσακωθεί ή λογοφέρει πρώτη φορά, με τον άνθρωπο σας, άρα αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο αυτήν την εποχή, μην στεναχωριέστε, μπόρα είναι και θα περάσει. Σε λίγες ημέρες οι επικοινωνίες θα έχουν αποκατασταθεί.

Δίδυμοι: 2 Καρό

Οι μέρες έχουν ασυνεννοησία μέσα σε ερωτικές και επαγγελματικές σχέσεις. Αφήστε και κάτι να πέσει κάτω και μετά την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, μπορείτε να φέρετε και πάλι στο τραπέζι των συνομιλιών, ότι θέλετε να λύσετε.

Καρκίνος: 3 Σπαθί

Μάλλον ο σύντροφος σας, έχει καταλαγιάσεις τις ερωτικές του διαθέσεις, δεν είναι και τόσο κοντά σας αυτό το διάστημα, αλλά και οι επικοινωνίες έχουν αραιώσει. Δεν είναι κάτι που θα συνεχιστεί για πολύ ακόμη, καθώς κάποια πράματα αλλάζουν.

chartomanteia-44

Λέων: Ρήγας Σπαθί

Δηλώνετε στον άνθρωπο σας, ότι αν δεν κάνει κάτι σημαντικό – ολοκληρωτικό για τον δεσμό σας, ίσως τελικά να αποχωρήσετε. Είναι μια δύσκολη εποχή, που εσείς θα πρέπει να βάλετε τον εαυτό σας σε απόλυτη προτεραιότητα.

Χαρτομαντεία, Τσιγγάνικη τράπουλα. Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

Παρθένος: 6 Κούπα

Έχετε την καλή διάθεση να συζητήσετε με τον άνθρωπο που αγαπάτε, και μέσα από λογική και συγκεκριμένες προτάσεις να βρείτε και οι δύο πλέον, τι θέλει ο ένας από τον άλλον.

Ζυγός: 2 Μπαστούνι

Δεν έχετε ακόμη καταλάβει, μόνο υποθέτετε …τι ζητά αυτός ο συνεργάτης – κοινωνικός γνωστός από εσάς. Με τόσα ανάδρομα γεγονότα στον ουρανό, θα σας φανερωθούν πολλά και που θα σας εκπλήξουν.

zwdia-768

Σκορπιός: 7 Καρό

Έχετε υψηλό δείκτη νοημοσύνης. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει να μπαίνει πια ασπίδα. μπροστά σε όλες αυτές τις ψεύτικες και πολυπρόσωπες συμπεριφορές που σας πλησιάζουν. Τα έχετε περάσει πολλάκις και στο παρελθόν σας.

Τοξότης: Βαλές Καρό

Δεν υπάρχουν και πολλοί τρόποι, για να είστε και πάλι μαζί με τον άνθρωπο που αγαπάτε, εκτός από το να του το δηλώσετε και να του κάνετε εκ νέου …τις προτάσεις που θα τον ενδιέφεραν.

Χαρτομαντεία, Τσιγγάνικη τράπουλα. Ζώδια και ερωτικές σχέσεις!

zodia-88

Αιγόκερως: Ντάμα Κούπα

Ο άνθρωπος σας θα σας ζητήσει την ψυχολογική – προσωπική σας στήριξη και κατανόηση, για να λήξει κάποιες δικές του υποθέσεις και μετά να δώσει σε εσάς και τον δεσμό σας, ότι αξίζει.

Υδροχόος: 9 Μπαστούνι

Θέλετε να δώσετε μια ακόμη αισθηματική ευκαιρία, σε αυτήν την σχέση που έχει διαλυθεί. Αυτό είναι και κάτι που ίσως και να το επιθυμεί και ο πρώην σας, που δηλώνει ακόμη ερωτευμένος μαζί σας.

Ιχθείς: 4 Καρό

Δεν θα περιμένετε κανέναν να σας δώσει κάτι περισσότερο στην αγάπη, αν πρώτα εσείς δεν δείξετε κάτι ανάλογο. Οι μέρες έχουν πολλές εκπλήξεις οικονομικές – επανασυνδέσεις και νέους έρωτες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75