Δεύτερο 15μερο Φεβρουαρίου ‘18

αδερφη-ψυχη

Κοινοποίηση:

Δεύτερο 15μερο Φεβρουαρίου ‘18

Το δεύτερο 15μερο του μήνα, ξεκινάει με μια δυναμική νέα σελήνη, που θα ταρακουνήσει όλα τα ζώδια από την στατική τους κατάσταση. Νέοι έρωτες θα φανερωθούν αλλά και παλιές εκκρεμότητες, θα προκύψουν το τρίτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου, που θα απαιτούν λύσεις.

Πιο αναλυτικά για όλους:

 

ΚΡΙΟΣ : Ξέρετε τι γίνεται τελικά μέσα στην σχέση σας, και μάλλον αυτές τις ημέρες, θα ξεκινήσετε ένα πιο αναλυτικό διάλογο, για να μπορέσετε και οι δύο πλευρές, να βρείτε τι φταίει και να ισορροπήσετε. Τα αστρολογικά είναι εξαιρετικά, για εσάς, και στα εργασιακά σας ζητήματα, και πιθανόν μέχρι να λήξει αυτός ο μήνας, θα έχετε κάποιες καλύτερες αποδοχές.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 18 και 25 Φεβρουαρίου

zodia-zvdia-22

ΤΑΥΡΟΣ : Όλα όσα έχουν γίνει μέσα στον δεσμό σας, σας έχουν προβληματίσει και δεν θέλετε πια και τελικά, να χάνετε τον χρόνο σας, με άτομα, που δεν σας ταιριάζουν. Μέχρι να φύγει ο μήνας αυτός, εσείς θα έχετε ξεκαθαρίσει, μέσα στο μυαλό και την καρδιά σας, τι πρέπει να γίνει. Πολλά και τα καινούργια φλερτ που θα περάσουν από μπροστά από τα μάτια των εργένηδων, που σίγουρα θα τους ανεβάσει την διάθεση.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 17 και 27 Φεβρουαρίου

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomanteia-44

ΔΙΔΥΜΟΙ : Με τα άστρα να κάνουν ότι καλύτερο για εσάς, και για όλα τα αέρινα ζώδια γενικότερα, θα περάσετε σε μια καλύτερη εποχή, που όλες οι πτυχές της ζωής σας, θα πάνε έτσι όπως τα είχατε σχεδιάσει. Η σχέση – ο γάμος, θα επανέλθει σε ένα καλύτερο επίπεδο, και κάποιοι ίσως και να σκεφτούν και ένα βήμα περισσότερο. Ταξίδια και επιτυχημένες εμπορικές συναλλαγές για τους επιχειρηματίες.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 19 και 20 Φεβρουαρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Αν έχετε κάποια σημαντικά πράματα να πείτε στον άνθρωπο σας, κρατήστε τα για το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, που τα αστρολογικά πάνω στο ζώδιο σας θα είναι καλά. Ευτυχείς θα είναι και οι προσωπικές προσπάθειες που θα κάνουν κάποιοι, για να φέρουν και πάλι κάποιον πρώην σύντροφο τους. Σίγουρα αυτήν την φορά, μην κάνετε τα ίδια επικοινωνιακά λάθη.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 17 και 20 Φεβρουαρίου

ΛΕΩΝ : Αν όλα όσα σας έχει υποσχεθεί – τάξει, ο άνθρωπος σας, δεν έχουν ακόμη αρχίσει να γίνονται πράξη, μάλλον θα πρέπει από τώρα, να αρχίσετε να προβληματίζεστε. Ίσως και να υπάρχουν κάποια άλλα προβλήματα στην ζωή του, που να μην του επιτρέπουν κάποια δράση, αλλά μπορεί και να μην έχει πια τον ίδιο ενθουσιασμό όπως παλιά. Όπως και να είναι τα πράματα, εσείς ενεργοποιηθείτε.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 21 και 26 Φεβρουαρίου

taro-zodia-76

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Σίγουρα θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε στον άνθρωπο σας, αυτά που θέλετε και που δεν γίνονται ποτέ, αυτά που σας έχει τάξει και ακόμη να τα δείτε…και σίγουρα ποια είναι τα προσωπικά σας προγράμματα για το μέλλον. Δεν χρειάζεται να περιμένετε τις απαντήσεις, απλά κινητοποιηθείτε. Χρήματα και άνεση θα σας λύσουν τα χέρια για να ανακουφιστείτε από παλιές υποχρεώσεις.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 17 και 20 Φεβρουαρίου

ΛΕΩΝ : Με τον Ήλιο να πλησιάζει τον Ιχθύ, εσείς θα απογειωθείτε, προς όλες τις κατευθύνσεις. Χρήμα πλησιάζει, επικοινωνίες με άτομα που έχουν χαθεί από την ζωή σας εμφανίζονται και γενικά μια καλύτερη ψυχολογία! Εσείς είστε αυτοί, που πια έχετε την σοφία και την ωριμότητα, για να ξεχωρίσετε τις υγιείς καταστάσεις, που σας ταιριάζουν. Τίποτα λιγότερο.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 18 και 25 Φεβρουαρίου

ΖΥΓΟΣ : Μπορεί να έχετε κάνει κάποιες μεγάλες θυσίες για τον άνθρωπο σας, αλλά ευτυχώς τα πράματα αλλάζουν άμεσα και με πρωτοβουλίες σας που θα υποστηριχτούν. Τα οικονομικά σας, θα έχουν ευχάριστες εκπλήξεις που θα σας σταθεροποιήσουν. Τύχη και πιο στρωτές επικοινωνίες θα έχουν και οι τσακωμένοι σύντροφοι, που θα δώσουν μια καταλυτική ευκαιρία στην αγάπη τους.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 21 και 27 Φεβρουαρίου

zodia-zwdia-88-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Μην έχετε καμία αγωνία, για όλα αυτά που ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί μέσα στον δεσμό σας. Δεν υπάρχει κάτι που θα πρέπει να σας στεναχωρεί, αντιθέτως ο άνθρωπος σας, ήδη τρέχει για να διεκπεραιώσει τα πάντα. Θα δείτε, ότι θα σας έρθει με προτάσεις, που τόσο καιρό είχαν μείνει παγωμένες. Καλύτερα θα είναι και πράματα στα οικονομικά σας.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 17 και 18 Φεβρουαρίου

ΤΟΞΟΤΗΣ : Μια καλή είδηση, θα σας έρθει από κάποιον πρώην αγαπημένο, που έχει απεγκλωβιστεί, από τις υποχρεώσεις του, και τώρα επιθυμεί να σας μιλήσει για κάτι κοινό. Ακούστε και μην απαντήσετε άμεσα. Δεν είστε πια για να κάνετε πειράματα με την καρδιά σας. Οι εργένηδες, θα έχουν νέες επαφές – γνωριμίες, που θα τους φέρουν πιο κοντά στα δεδομένα μιας σχέσης.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 23 και 25 Φεβρουαρίου

ζωδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  που αφορουν τις αθεατες πλευρες  τους

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος

 σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Μπορεί να υπάρχουν κάποιες αντιξοότητες σε εργασία και σχέση, αλλά από την τελευταία εβδομάδα του μήνα, θα αρχίσουν να υποχωρούν. Στα καλά της περιόδου είναι και κάποιες ξαφνικές επανενώσεις ζευγαριών. Επίσης, τα ζευγάρια που τους χωρίζουν πολλά χιλιόμετρα θα βρεθούν και θα πάρουν καθοριστικές αποφάσεις, για να λυθεί μόνιμα αυτό το πρόβλημα.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 18 και 24 Φεβρουαρίου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Δεν είστε εσείς η λύση ανάγκης για κανέναν. Ξέρετε τι ζητάει αυτός που τόσο καιρό σας πολιορκεί και καλείστε το επόμενο χρονικό διάστημα …να δώσετε τις απαντήσεις σας….και φυσικά πάντα με επίκεντρο εσάς. Αφήστε λοιπόν τους άλλους να κάνουν κάτι περισσότερο για εσάς. Μόνοι και εργένηδες θα έχουν την ευχέρεια να κάνουν μια σχέση, η οποία θα ξεκινήσει από τον εργασιακό τους χώρο.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 20 και 27 Φεβρουαρίου

ΙΧΘΕΙΣ : Τα ερωτικά σας συμφέροντα μέσα σε αυτόν τον δύσκολο δεσμό που διατηρείτε, δεν υποστηρίζονται και το ξέρετε. Ίσως και να έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να φύγετε από προβληματικές καταστάσεις και λάθος άτομα. Μιλήστε άμεσα. Εύνοια και χρήμα θα πέσουν στα χέρια σας το τρίτο δεκαήμερο του μήνα που θα σας βοηθήσουν σε όλα.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 19 και 23 Φεβρουαρίου

chartomantia-087