Δίας ορθόδρομος 10/07 Αρπάξτε την Ευκαιρια

αστρολογια-Ιουλιος-2014-astrologia-zwdia-zodia

Αστρολογία 10/07 Δίας ορθόδρομος στον Σκορπιό

Ο Δίας ετοιμάζεται για να κάνει στροφή στη διαδρομή του, για να γυρίσει ορθή πορεία στις 10 Ιουλίου μέσα στον Σκορπιό.

Ο περήφανος πλανήτης θα μετέχει σε ένα μεγάλο τρίγωνο, που περιλαμβάνει επίσης τον Ήλιο από τον Καρκίνο και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες.

Πρόκειται για το δεύτερο μεγάλο τρίγωνο σε ζώδια της Γης, που θα είναι σε δράση την ίδια μέρα!

zodia-zvdia-22

Υπό κανονικές συνθήκες, αυτή η μεταστροφή στην πορεία του Δία θα ήταν ομαλή. Όμως, ο θεός της τύχης και της προσφοράς θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ερμή και τον Άρη… Αυτό που είναι πιθανό, είναι να ανοίξουν πολλά στόματα και να μιλούν ανεξέλεγκτα εκείνη τη μέρα!

Η απομάκρυνση των ανθρώπων, σε συνδυασμό με την ανωνυμία που προσφέρει το διαδίκτυο, έχει αλλάξει κατά πολύ τα κριτήρια για το τι θεωρεί ο καθένας αποδεκτό να λέει και τι όχι. Γι’ αυτό ακούγονται τόσες ανοησίες, γι’ αυτό πολλοί τείνουν να αποπέμπουν άλλους ανθρώπους με μεγαλύτερη ευκολία. Νιώθουν τόσο ελεύθεροι που φτάνουν στο σημείο να γίνονται αλαζονικοί, λες κι αυτό είναι κάτι θετικό!

zwdia-taro-astra

Δίας ορθόδρομος

Όταν ένας πλανήτης κάνει παύση στην πορεία του πριν αλλάξει κατεύθυνση, η επίδρασή του μεγεθύνεται. Ο Δίας είναι τόσο γενναιόδωρος, όσο μπορεί να γίνει και «ψωροπερήφανος». Ο Άρης είναι αιχμηρός, όσο μπορεί να στοχεύσει την αιχμή του και προς την ευγένεια. Ο Ερμής, από την πλευρά του, κυβερνά τον λόγο.

Είναι πολλές οι προοπτικές υπό όλη αυτή την ατμόσφαιρα – τόσο προς το καλό όσο και προς το κακό. Είναι βέβαιο ότι κάποιοι άνθρωποι θα επηρεαστούν αρκετά και θα δείξουν την άσχημη πλευρά τους.

zwdia

Δίας ορθόδρομος

Ωστόσο, ο καθένας μπορεί να επιλέξει να συλλογιστεί πώς θα νιώσουν οι άλλοι από αυτά που θα πει. Κάποιοι έχουν την τάση να παίρνουν προσωπικά τα πάντα στην έξαψη της στιγμής, να τα φέρουν βαρέως μέσα τους για χρόνια ή και για μια ζωή…

Ο Δίας θα περάσει στον Τοξότη, το ζώδιο που κυβερνά, στις 9 Νοεμβρίου 2018. Άρα, έχετε σχεδόν πέντε μήνες περιθώριο να μεταλλάξετε την οπτική σας (στοιχείο του Σκορπιού), με τον πιο τρόπο που χαρακτηρίζει τον Δία – τον πιο θετικό! Είστε διατεθημένοι να αποδεχθείτε αυτή την πρόκληση;

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot