Δίδυμοι και Αποφάσεις

alternativa

Κοινοποίηση:

Ο άστατος Δίδυμος παίρνει τόσο γρήγορες και συχνές αποφάσεις που αφήνει τους άλλους κυριολεκτικά άφωνους. Μπορεί πράγματι να αλλάξει γνώμη στη μέση μιας πρότασης και αυτό εξηγεί και δικαιολογεί τη φήμη του πιο άστατου και επιπόλαιου ζωδίου την οποία έχει. Η είναι πως πίσω από την επιφανειακή αυτή ευκολία με την οποία παίρνει ο Δίδυμος τις αποφάσεις του κρύβεται μια αναποφασιστικότητα. Η ικανότητά του να βλέπει όλες τις πλευρές ενός προβλήματος τον κάνει να δυσκολεύεται πολύ να καταλήξει σε κάποιο σταθερό συμπέρασμα. Αντίθετα τα γυρνάει όλα μέσα στο μυαλό του τόσο γρήγορα που συχνά καταλήγει εκεί από όπου ξεκίνησε.

Όταν οι Δίδυμοι πρέπει να πάρουν μια απόφαση, θέλουν να σκέφτονται φωναχτά. Έχουν την εξοργιστική συνήθεια να διαλέγουν μια πλευρά ενός προβλήματος και να τν πετάνε στους άλλους μόνο και μόνο για να δουν τις αντιδράσεις τους και να επιστρέψουν λίγα λεπτά αργότερα στην αρχική τους θέση. Αυτή η τάση τους να συζητάνε γύρω από ένα θέμα, μόνο και μόνο για να γίνεται συζήτηση, τους κάνει συχνά να μην ακούν τις απόψεις των άλλων και να παίρνουν βιαστικές ή άσκεφτες αποφάσεις. Αυτό που χρειάζονται πάνω από όλα αυτά τα άτομα είναι ένα άτομο πιο σταθερό και σίγουρο που να ακούει τα επιχειρήματά τους, να ζυγιάζει τα υπέρ και τα κατά και μετά να λέει «Φτάνει πια!».

Αν και οι Δίδυμοι μπορούν να κολλήσουν στη λήψη μιας απόφασης, δέχονται καλύτερα από κάθε άλλον τα σφάλματά τους. Σαν Μεταβλητό ζώδιο που είναι προσαρμόζονται εύκολα σε κάθε είδους αλλαγή, ενώ το στοιχείο Αέρας τους βοηθά να δουν όλες τις πλευρές ενός προβλήματος και να καταλάβουν που έκαναν λάθος.

zodia-zvdia-22