Δίδυμοι και Διακοπές

santorini-14-1024x640

Οι Δίδυμοι, τα ανήσυχα αυτά ζώδια του αέρα, σίγουρα δικαιώνουν τον τίτλο τους όσον αφορά τα ταξίδια. Οι Δίδυμοι λατρεύουν την κίνηση, σωματική και πνευματική και θεωρούν τα ταξίδια έναν υπέροχο τρόπο για να αυξάνουν τις γνώσεις τους. Οι Δίδυμοι κυβερνώνται από τον πλανήτη Ερμή και αποτελούν τον τρίτο Οίκο και, όπως θα περίμενε κανείς από έναν τέτοιο συνδυασμό, τους αρέσει να ταξιδεύουν συχνά και προτιμούν το φυσικό τους στοιχείο, τον αέρα. Η δίψα τους για μάθηση μπορεί να τους κάνει να διανύσουν μεγάλες αποστάσεις στην προσπάθειά τους να βρουν τα ερεθίσματα που ψάχνουν και είναι πιθανό να ξαναγυρίσουν στο ίδιο μέρος πολλές φορές. Συχνά θα πάρουν το πρώτο αεροπλάνο χωρίς να το πολυσκεφτούν, αν θεωρήσουν ότι η παρουσία τους θα επηρεάσει το κλείσιμο μιας συμφωνίας.

Τα μακρινά ταξίδια, κυρίως σε ξένες χώρες, μπορεί να επηρεάσουν τον τρόπο ζωής των Διδύμων. Πολλοί άνθρωποι αυτού του ζωδίου ταξιδεύουν για να αποκτήσουν νέες εμπειρίες και ιδέες. Αρκετά κοινωνικοί, αν και μερικές φορές έχουν ανάγκη να μείνουν μόνοι, οι Δίδυμοι πηγαίνουν διακοπές με παρέα αλλά δε θέλουν να δεσμεύονται. Αυτό σημαίνει ότι φτιάχνουν τα δικά τους προγράμματα έτσι ώστε να τους βολεύουν. Οι Δίδυμοι θα πάνε διακοπές κατά προτίμηση το . Συνήθως επισκέπτονται διάφορες τοποθεσίες και κάνουν γνωριμίες με καινούριους ανθρώπους.

Οι Δίδυμοι είναι πολύ παρατηρητικοί όταν ενδιαφέρονται για κάτι, όπως π.χ. για το πώς ζουν οι άλλοι λαοί, αλλά τείνουν να μετακινούνται συχνά για να αποφύγουν την ανία. Αυτό σημαίνει ότι λίγοι θα αφοσιωθούν σε έναν πολιτισμό. Προτιμούν να επισκέπτονται όσο το δυνατόν περισσότερα μέρη.

zodia-zvdia-22