Δίδυμοι και Διακοπές

santorini-14-1024x640

Κοινοποίηση:

Δίδυμοι Διακοπές

Οι Δίδυμοι, τα ανήσυχα αυτά ζώδια του αέρα, σίγουρα δικαιώνουν τον τίτλο τους όσον αφορά τα ταξίδια.

Οι Δίδυμοι λατρεύουν την κίνηση, σωματική και πνευματική και θεωρούν τα ταξίδια έναν υπέροχο τρόπο για να αυξάνουν τις γνώσεις τους.

Οι Δίδυμοι κυβερνώνται από τον πλανήτη Ερμή και αποτελούν τον τρίτο Οίκο και, όπως θα περίμενε κανείς από έναν τέτοιο συνδυασμό. Τους αρέσει να ταξιδεύουν συχνά και προτιμούν το φυσικό τους στοιχείο, τον αέρα.

zodia-zvdia-22

Η δίψα τους για μάθηση μπορεί να τους κάνει να διανύσουν μεγάλες αποστάσεις στην προσπάθειά τους. Να βρουν τα ερεθίσματα που ψάχνουν και είναι πιθανό να ξαναγυρίσουν στο ίδιο μέρος πολλές φορές. Συχνά θα πάρουν το πρώτο αεροπλάνο χωρίς να το πολυσκεφτούν, αν θεωρήσουν ότι η παρουσία τους θα επηρεάσει το κλείσιμο μιας συμφωνίας.

Τα μακρινά ταξίδια, κυρίως σε ξένες χώρες, μπορεί να επηρεάσουν τον τρόπο ζωής των Διδύμων. Πολλοί άνθρωποι αυτού του ζωδίου ταξιδεύουν για να αποκτήσουν νέες εμπειρίες και ιδέες. Αρκετά κοινωνικοί, αν και μερικές φορές έχουν ανάγκη να μείνουν μόνοι, οι Δίδυμοι πηγαίνουν διακοπές με παρέα αλλά δε θέλουν να δεσμεύονται.

zwdia-fotia

Δίδυμοι Διακοπές

Αυτό σημαίνει ότι φτιάχνουν τα δικά τους προγράμματα έτσι ώστε να τους βολεύουν. Οι Διδυμοι θα πάνε διακοπές κατά προτίμηση το . Συνήθως επισκέπτονται διάφορες τοποθεσίες και κάνουν γνωριμίες με καινούριους ανθρώπους.

Οι Δίδυμοι είναι πολύ παρατηρητικοί όταν ενδιαφέρονται για κάτι, όπως π.χ. για το πώς ζουν οι άλλοι λαοί, αλλά τείνουν να μετακινούνται συχνά για να αποφύγουν την ανία. Αυτό σημαίνει ότι λίγοι θα αφοσιωθούν σε έναν πολιτισμό. Προτιμούν να επισκέπτονται όσο το δυνατόν περισσότερα μέρη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot