Δίδυμοι και διασκέδαση

romance

Κοινοποίηση:

Δεν υπάρχει περίπτωση να καλέσετε ένα Δίδυμο στο πάρτι σας και να μη διασκεδάσει. Η ποικιλία είναι το άλας της ζωής για αυτούς τους πολύπλευρους ανθρώπους. Οι Δίδυμοι δεν αφήνουν γλέντι για γλέντι και είναι τόσο πνευματώδεις και εύστροφοι στις συζητήσεις, ώστε θα το μετανιώσετε αν δεν έχετε δυο τρεις στις κοινωνικές συγκεντρώσεις σας.

 

Οι Δίδυμοι λατρεύουν όλα τα είδη της μουσικής αλλά αν παίζει πολύ δυνατά το στερεοφωνικό σας και δεν ακούγονται αυτά που λένε, μπορεί να θυμηθούν ξαφνικά ότι έχουν μια δουλειά και πρέπει να φύγουν! Τους αρκούν τα σνακ ή ο μπουφές. Για αυτούς είναι πολύ σημαντικό να τριγυρίζουν από συντροφιά σε συντροφιά, να μάθουν τα τελευταία κουτσομπολιά, να χορέψουν τους καινούριους χορούς με διάφορους παρτενέρ και να δουν τα τελευταία cd που προσθέσατε στη συλλογή σας παρά να τους καθηλώσετε στο τραπέζι σερβίροντας έξι πιάτα.

 

Δεν υπάρχει περίπτωση να δείτε τους Δίδυμους φίλους σας να κάθονται για πολλή ώρα στην ίδια θέση. Είναι τρομερά κοινωνικοί και τους αρέσει να κάνουν καινούριες γνωριμίες. Στο πάρτι θα πιάσουν κουβεντούλα με τα παιδιά σας και θα συστηθούν μόνοι τους στον εργοδότη σας.

zodia-zvdia-22

 

Οι Δίδυμοι, χάρη στην κοινωνικότητά τους, τον πολύπλευρο χαρακτήρα τους, την ακόρεστη περιέργειά τους, το χιούμορ και την ευστροφία τους στη συζήτηση, δέχονται πολλές προσκλήσεις. Και σπεύδουν να τις αποδεχτούν. Έστω και αν εκείνο το βράδυ είναι αλλού καλεσμένοι, δε θα παραλείψουν να πεταχτούν από το σπίτι σας για ένα ποτό, στην επιστροφή.