Δίδυμοι και Δύναμη

Κοινοποίηση:

Η μοναδική δύναμη που ενδιαφέρει αυτό το ζώδιο, είναι η δύναμη του λόγου, γραπτού και προφορικού. Οι Δίδυμοι είναι πάντα ενημερωμένοι και τους αρέσει να βρίσκουν κρυμμένα νοήματα πίσω από τις λέξεις. Ωστόσο, το ενδιαφέρον τους για αυτά τα είναι παροδικό και σε χρόνο μηδέν μπορούν να αφοσιωθούν με τον ίδιο ενθουσιασμό σε κάτι άλλο. Οι Δίδυμοι ενδιαφέρονται για πάρα πολλά θέματα και επομένως, δύσκολα παθιάζονται με ένα συγκεκριμένο.

Η πανίσχυρη μνήμη τους, η ικανότητά τους να παίζουν με τις λέξεις και η επίδραση πάνω στο κοινό τους είναι σημαντικές συντεταγμένες της δύναμης που έχουν οι Δίδυμοι. Όταν μάλιστα, ο κυβερνήτης τους, ο Ερμής, σχηματίζει όψη με τον Πλούτωνα, ή βρίσκεται στον Όγδοο Οίκο ή στο Σκορπιό, το μήνυμά τους γίνεται πιο έντονο και βαθύ. Πολλοί Δίδυμοι διαλέγουν σαν επάγγελμα κάποια μορφή διδασκαλίας, που τους δίνει τη δυνατότητα να επηρεάζουν το χαρακτήρα των νέων ανθρώπων. Και αυτό δεν το κάνουν συνήθως γιατί επιζητούν την εξουσία, αλλά γιατί τους αρέσει να μεταδίδουν πληροφορίες. Μόνο κάτω από την επίδραση του Πλούτων επιζητούν την γνώση με σκοπό να ελέγχουν τους άλλους. Οι περισσότεροι, άλλωστε, απεχθάνονται την ιδέα να εξουσιάζουν, λόγω των δεσμεύσεων και των υποχρεώσεων που συνεπάγεται κάτι τέτοιο.

Οι Δίδυμοι χαίρονται να τα βάζουν με τα πιο κοφτερά μυαλά και η αίσθηση πως ανταποδίδουν στα ίσα την κάθε λέξη τους κάνει να αισθάνονται δυνατοί. Πολλοί από αυτούς, μάλιστα, έχουν τόσες γνώσεις που θα μπορούσαν να γράψουν ολόκληρα συγγράμματα. Ωστόσο, το ρεπερτόριο των ενδιαφερόντων τους είναι τόσο πλούσιο που σπάνια αφιερώνουν αρκετό χρόνο σε ένα θέμα ώστε να φτάσουν στην κορυφή του συγκεκριμένου χώρου.

zodia-zvdia-22