Δίδυμοι και Δυνατότητες

zwdia-potential

Κοινοποίηση:

Σαν ζώδιο του Αέρα, οι Δίδυμοι προτιμούν καταστάσεις που τους δίνουν τη δυνατότητα να μεταπλάθουν και να μεταδίδουν πληροφορίες. Η διδασκαλία είναι ένας τρόπος για να χρησιμοποιήσουν αυτό το φαινομενικά μαγικό δυναμικό –ιδιαίτερα η διδασκαλία στις μικρές τάξεις, όπου τα παιδιά κάνουν συνέχεια ερωτήσεις και έχουν απαιτήσεις και απορίες. Ο τομέα των πωλήσεων είναι επίσης δελεαστικός, αφού σε αυτό το επάγγελμα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το πιο αξιόλογο προσόν τους, την ικανότητα να μιλούν ακατάπαυστα. Τα άτομα που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο πρέπει να αποφεύγουν τις δουλειές που απαιτούν ακινησία και σιωπή. Σε μια τέτοια θέση θα είναι δυστυχή και δε θα αποδώσουν.

 

Όταν αποφασίσουν να αναπτύξουν και να ελέγξουν τις ικανότητες επικοινωνίας που διαθέτουν, η σχέση τους με τον κόσμο μεταμορφώνεται. Η ζωή γίνεται ενδιαφέρουσα και συναρπαστική, ιδιαίτερα όταν τα νέα και οι απόψεις που ανταλλάσσουν έχουν ένα πολύτιμο σκοπό. Ο τομέας της δημοσιογραφίας, όπου τα πάντα κινούνται γοργά, είναι για τους Διδύμους από τους πιο ελκυστικούς, αφού ο ανταγωνισμός για το πρωτοσέλιδο και ο αγώνας δρόμου με το ρολόι είναι το είδος της πρόκλησης που τους δίνει κίνητρα για να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν. Σε αυτό το τομέα όλα τρέχουν με τόση ταχύτητα –τα σημερινά νέα γίνονται αύριο ιστορία –που τα εύστροφα αυτά άτομα δεν προλαβαίνουν να νιώσουν ανία.

 

Η ευστροφία, η των λέξεων και ο ερευνητικός νους των Διδύμων πρέπει πρώτα να καλλιεργούνται και μετά να χρησιμοποιούνται στο έπακρο. Η μόρφωση και η εκπαίδευση είναι πράγματα απαραίτητα και ζωτικά για αυτούς τους ανθρώπους με την έμφυτη ικανότητα για επικοινωνία. Το δυναμικό τους και η προσωπική ευτυχία τους μπορεί να χαθούν αν δε μάθουν κάποια τέχνη και πειθαρχία.

zodia-zvdia-22