Δίδυμοι και Φιλία

zwdia-diprosopia

Κοινοποίηση:

Ομιλητικοί και κοινωνικοί, οι Δίδυμοι, δε δυσκολεύονται να δημιουργήσουν φίλους. Όπως οι Κριοί και οι Υδροχόοι, εκτιμούν την ελευθερία και την ανεξαρτησία τους. Στους φίλους τους υπολογίζουν να βρουν συντροφικότητα, αλλά και να ανταλλάξουν ιδέες, να συζητήσουν και να μοιραστούν διανοητικά ερεθίσματα. Τους αρέσει να συναντούν φίλους, να βγαίνουν έξω μαζί τους σε νέους και ασυνήθιστους χώρους ή να κάνουν κοντινά ταξίδια. Με την ανοιχτή, ομιλητική τους φύση, δημιουργούν φιλίες στα ταξίδια τους.

Σαν φίλος μπορεί να αποδειχθεί διασκεδαστικός, ομιλητικός και ευχάριστος. Συχνά είναι πηγή πληροφοριών. Θα συμπληρώσουν τα κενά σας στο καυτό κουτσομπολιό, στις τελευταίες τάσεις και τι είναι ή όχι μέσα στη μόδα. Αν έχετε ένα φίλο Δίδυμο, δε χρειάζεται να ζηλεύετε για τους πολλούς φίλους και τα ποικίλα ενδιαφέροντά του, ούτε να βασίζεστε πολύ πάνω του για σταθερή υποστήριξη. Σίγουρα θα σας την προσφέρει όταν βρίσκεται μαζί σας, αλλά, εξαιτίας της πολυάσχολης ζωής του, εσείς δεν πρέπει ποτέ να υπολογίζετε σε αυτό.

Ταιριάζουν: Τα άλλα ζώδια του Αέρα είναι οι φυσιολογικοί φίλοι των Διδύμων, όπως και τα ζώδια της Φωτιάς, γιατί αντιλαμβάνονται την ανάγκη τους να εξετάζουν τα πράγματα μέσω της συζήτησης και όχι να δίνουν μια άμεση πρακτική συμβουλή. Οι Δίδυμοι μπορεί να ανακαλύψουν ότι οι Λέοντες είναι απαιτητικοί μερικές φορές, μόλο που θα εκτιμήσουν τη ζεστασιά και τη σταθερότητά τους.

zodia-zvdia-22

Στους Διδύμους αρέσει η αλλαγή σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής τους, επομένως απολαμβάνουν την τόνωση και έξαρση που τους προσφέρουν οι καινούριοι φίλοι. Καθώς δεν είναι το πιο συνεπές από τα ζώδια, δεν είναι και τόσο καλοί στο να διατηρούν τις φιλίες τους. Ωστόσο, τα καταφέρνουν καλύτερα σε αυτό το σημείο αν έχουν κοινά ενδιαφέρονται ή δραστηριότητες με τους φίλους τους.