Δίδυμοι και Φιλοδοξίες

beha

Κοινοποίηση:

Οι Δίδυμοι έχουν ως μέτρο της επιτυχίας τον τρόπο ζωής και τα πνευματικά επιτεύγματα και όχι τα πλούτη και την κοινωνική θέση. Τα χρήματα σημαίνουν λιγότερα γι’ αυτούς απ’ ότι η αναγνώριση των ιδεών που διατυπώνουν ή η επιτυχία των συμφωνιών που διαπραγματεύονται. Ο Δίδυμος θα νιώθει πιο ευτυχισμένος αν είναι ένας συγγραφές του οποίου τα έργα διαβάζουν ένα εκατομμύρια άνθρωποι παρά ένας εκατομμυριούχος βιομήχανος σαπουνιών.

Για τον πολυμήχανο Δίδυμο η επιτυχία μπορεί να έρθει σε πολλούς και διάφορους τομείς αλλά πάντα σχεδόν συμπεριλαμβάνει την επικοινωνία με άλλους ανθρώπους και ανταλλαγή ιδεών. Όλοι οι Δίδυμοι έχουν έμφυτο το χάρισμα της επικοινωνίας.

Θέλουν να γίνουν διάσημοι και μερικές φορές η δόξα τους κάνει καυχησιάρηδες και επιδεικτικούς. Ακόμα και επιτυχημένοι Δίδυμοι που καταφέρνουν να βλέπουν τα πράγματα πιο αντικειμενικά, πολλές φορές δεν αντέχουν στον πειρασμό να εκθέσουν δημόσια τα προσωπικά τους.

zodia-zvdia-22

Ο διάσημος Δίδυμος επιθυμεί διακαώς να τραβά πάνω του την προσοχή.

Ωστόσο οι Δίδυμοι μοιράζονται γενναιόδωρα την επιτυχία τους με φίλους και συνεργάτες. Ορισμένες φορές δεν αντέχουν στον πειρασμό και οικειοποιούνται την επιτυχία μιας συλλογικής προσπάθειας αλλά συνήθως εκθειάζουν και προβάλλουν τους συνεργάτες και τους βοηθούς τους.

Πολύ συχνά οι παρορμητικοί Δίδυμοι, ενώ ξοδεύουν χρόνο και προσπάθεια κυνηγώντας την επιτυχία, μόλις φανεί στον ορίζοντα, βαριούνται και στρέφονται σε άλλη κατεύθυνση. Γι’ αυτούς το άλλο είναι πάντα καλύτερο από το δικό τους. Οι πνευματικές εξερευνήσεις έχουν μεγαλύτερη αξία από την επιτυχία για τα άτομα αυτού του ανήσυχου ζωδίου που κυβερνάται από τον Ερμή.