Δίδυμοι και φλέρτ

flirt woman

Κοινοποίηση:

Οι χρυσόστομοι Δίδυμοι φλερτάρουν με την ίδια ευκολία που αναπνέουν –και το απολαμβάνουν! Φλερτάρουν με τον οποιονδήποτε –ή και με το οτιδήποτε –αν και

σπάνια, για να μην πούμε ποτέ, εννοούν αυτά που λένε. Ενδιαφέρονται περισσότερο για την εντύπωση που θα κάνουν τα λόγια τους και θέλουν απλά να ανακαλύψουν μέχρι πού μπορούν να φτάσουν. Αν και τρελαίνονται να ακούν τον ήχο της φωνής τους, χρειάζονται και λίγη ενθάρρυνση –φτάνει αυτή να μην είναι υπερβολικά συναισθηματική ή έντονη. Αυτού του είδους η αντίδραση τους κάνει να νιώθουν αμηχανία και καταστρέφει το παιχνίδι. Οι ζοφερές σκιές της δέσμευσης και το περιορισμού της ελευθερίας σκοτεινιάζουν τον αστραφτερό κόσμο τους και οπισθοχωρούν με εκπληκτική ταχύτητα όταν οι άλλοι παίρνουν τα λόγια τους κατά γράμμα.

Όσο δε διαισθάνονται κάποια παγίδα, οι Δίδυμοι αντλούν μεγάλη ευχαρίστηση από το φλερτ με κάποιον που σέβεται την ανάγκη τους για άπλετο χώρο. Κατά τον ίδιο τρόπο, οι παρτενέρ θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν πως ακόμα και οι ευχαριστημένοι με τη σχέση τους Δίδυμοι νιώθουν την ανάγκη να ασκήσουν που και που τις τάσεις τους για φλερτ. Στα πάρτι, οι Δίδυμοι περιτριγυρίζονται από άτομα του αντίθετου φύλου που τους λατρεύουν και συχνά τους κατηγορούν πως παραπλανούν. Τις περισσότερες φορές δεν καταλαβαίνουν γιατί γίνεται τόσος ντόρος. Στο κάτω κάτω πρόκειται μόνο για ένα παιχνίδι!

zodia-zvdia-22

Ανοιγοκλείστε τα μάτια και οι Δίδυμοι θα έχουν εξαφανιστεί. Η ταχύτητα με την οποία πηδάνε από την μία ερωτική περιπέτεια στην άλλη είναι παροιμιώδης. Επειδή δεν αντέχουν στη σκέψη πως μπορεί να χάσουν μια ευκαιρία να εξασκήσουν τη γοητεία τους, φλερτάρουν το ίδιο εύκολα με έναν άγνωστο περαστικό όσο και με το ταίρι του καλύτερού τους φίλου.