Δίδυμοι και ινδάλματα

Κοινοποίηση:

Εκείνο που συναρπάζει ιδιαίτερα τους Διδύμους είναι να ελέγχουν και να αξιοποιούν τα χαρίσματά τους. Οτιδήποτε έχει σχέση με επικοινωνία αυτόματα προκαλεί το θαυμασμό τους. Ακόμα, τους αρέσει να διαβάζουν ή να ακούν τις απόψεις των άλλων, πράγμα που κάνει τις δικές τους απόψεις να φαίνονται πιο εμπεριστατωμένες. Έτσι, δεν είναι καθόλου παράξενο που οι άνθρωποι οι οποίοι ασχολούνται με τα μέσα μαζικής επικοινωνίας αποτελούν πρότυπα προς μίμηση για τους Διδύμους. Ο μεγιστάνας του Τύπου, ο Ρούπερτ Μάρντοχ, έχει τον Ήλιο του τονισμένο και δίπλα στον Ερμή, στον Τρίτο Οίκο της επικοινωνίας, πράγμα που του δίνει τις ιδιότητες που θα θαύμαζε ένας φιλόδοξος Δίδυμος.

Σε ένα λιγότερο υλιστικό επίπεδο, όποιος έχει κάποια ευγλωττία και αρκετές γνώσεις, είναι φυσικό να προκαλεί το θαυμασμό. Πολλοί Δίδυμοι έχουν τα χαρίσματα αυτά και διασκεδάζουν συχνά τους άλλους κάνοντας έξυπνα λογοπαίγνια και δίνοντας χαριτωμένες απαντήσεις –όπως για παράδειγμα, ο Σπάικ Μόλιγκαν ή ο τυπικός Δίδυμος Μπομπ Μόνκχαουζ. Άνθρωποι που ερευνούν και παρουσιάζουν τα γεγονότα προκαλούν, εξίσου, το θαυμασμό, ειδικά μάλιστα αν δε δείχνουν να παίρνουν τον εαυτό τους πολύ στα σοβαρά. Η Τζάνετ Στριτ-Πόρτερ και ο Τέρι Λόγκαν μπορεί να είναι εκνευριστικοί, για μερικούς, αλλά οι Δίδυμοι αγαπούν τις ετοιμόλογες απαντήσεις και τα χαριτωμένα σχόλιά τους.

Οι Δίδυμοι είναι πάντοτε ενημερωμένοι για όλα τα τελευταία νέα και τις πιο πρόσφατες εξελίξεις, τις οποίες ερμηνεύουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο. Αλλά, τα νέα «μπαγιατεύουν» γρήγορα –και οι Δίδυμοι που θέλουν να φτάσουν ψηλά, πρέπει να φροντίζουν να ανανεώνουν διαρκώς το αρχείο τους και να είναι πάντα σε ετοιμότητα.

zodia-zvdia-22