Δίδυμοι και Οικογένεια

Κοινοποίηση:

Οι Δίδυμοι είναι ζώδιο ζωντανό και αυθόρμητο και οι γονείς που ανήκουν σε αυτό μπαίνουν στις περιπέτειες των παιδιών με ζήλο και ενθουσιασμό. Ο Δίδυμος γονιός είναι πάντα πρόθυμος να αφήσει τις σπιτικές μικροδουλειές για να παίξει με τα παιδιά του και οργανώνει υπέροχα τις εξόδους της οικογένειας σε μέρη γεμάτα ενδιαφέρον.

Το άτομο που ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων εκτιμώ την παιδεία και δεν μπορεί να ζήσει χωρίς επικοινωνία και πληροφορίες, έτσι ο Δίδυμος γονιός προσφέρει πολλά και μεγάλη διανοητική ενθάρρυνση στα παιδιά του. Πιθανόν να υπάρξουν δυσκολίες αν το παιδί του Διδύμου είναι πρακτικό και όχι διανοητής. Για λίγο ο γονιός θα το ενθαρρύνει μέσα από την τέχνη ή τη χειροτεχνία, αλλά τελικά θα αποζητήσει την πνευματώδη συζήτηση, που είναι η ζωή του Διδύμου. Αν το παιδί δεν μπορέσει να ανταποκριθεί, ο γονιός χάνει το ενδιαφέρον του.

Οι Δίδυμοι δεν είναι το ζώδιο που δίνει προσεκτικές εξηγήσεις, ούτε έχει την υπομονή για το εξαρτημένο παιδί που χρειάζεται χάδια συνέχεια, μόλο που μερικές φορές γίνονται αυθόρμητα στοργικοί και προβαίνουν σε σύντομες εκδηλώσεις αγάπης. Το φλύαρο παιδί Δίδυμος ψάχνει τη συνεχή τόνωση και είναι ευτυχισμένο σε μια πολυμελή οικογένεια, ενώ ο προσαρμοστικός Δίδυμος γονιός μπορεί να τα βγάλει πέρα με τις πολλές απαιτήσεις της.

zodia-zvdia-22

Ο πατέρας Δίδυμος βρίσκει το χρόνο να μιλά με τα παιδιά του και προσπαθεί ειλικρινά να τα καταλάβει. Η μητέρα Δίδυμος δαπανά πολύ χρόνο στα παιδιά της και της αρέσει ιδιαίτερα να τους διαβάζει. Ωστόσο, επειδή πλήττει πολύ πιο εύκολα από πολλά άλλα ζώδια, πιθανόν να λαχταρά τη διανοητική τόνωση που της προσφέρει μια δουλειά έξω από το σπίτι.