Δίδυμοι και παραψυχικές ικανότητες

Κοινοποίηση:

Πολλοί Δίδυμοι είναι τηλεπαθητικοί από τη φύση τους. Αυτό συμβαίνει γιατί ανήκουν σε ένα ζώδιο του Αέρα, που τους δίνει φωτεινό, ανοιχτό μυαλό, όπως και επειδή κυβερνήτης τους είναι ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας.

Η χειρομαντεία, η γραφολογία και η μελέτη του χαρακτήρα μέσω των αυθόρμητων σχεδίων και κηλίδων μελανιού μαγνητίζουν τους Διδύμους, γιατί απαιτούν τη χρήση των χεριών, του μέρους του σώματος που κυβερνά αυτό το ζώδιο. Με τα ευκίνητα δάχτυλά τους και τα επιδέξια χέρια τους χαίρονται να ανακατεύουν και να μοιράζουν χαρτιά. Έτσι το διάβασμα της μοίρας μέσω της τράπουλας –ή για τους πιο προσανατολισμένους στον αποκρυφισμό, η του Ταρό –τους ενδιαφέρει πολύ.

Έχοντας ευχέρεια στις λέξεις, βρίσκουν ότι ο συνδυασμός λέξεων τους βοηθά να ανακαλύπτουν τα πραγματικά τους αισθήματα για μια κατάσταση. Γράφοντας όλες τις λέξεις που έρχονται στο κεφάλι τους καθώς σκέπτονται ένα πρόσωπο ή γεγονός, μπορούν να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και έτσι να έρθουν σε μεγαλύτερη επαφή με την εσωτερική τους αίσθηση. Η τάση των Διδύμων να αποσπάται εύκολα η προσοχή τους μπορεί να εμποδίσει τις παραψυχικές τους δυνάμεις. Ενώ αυτό σημαίνει ότι είναι ανοιχτοί σε εξωτερική τόνωση, δείχνει επίσης πως δυσκολεύονται να αποκλείσουν τον εξωτερικό κόσμο και να συγκεντρωθούν, πράγμα που είναι ουσιαστικό για το διαλογισμό.

zodia-zvdia-22

Οι Δίδυμοι γνωρίζουν από ένστικτο κάθε νέα τάση ή μόδα σχεδόν πριν εμφανιστεί. Είναι σαν να έχουν κεραίες, σαν κάποιο εσωτερικό ραντάρ να εξερευνά συνέχεια την περιοχή γύρω τους για οτιδήποτε καινούριο και ενδιαφέρον. Μπορεί επίσης να πιάσουν σκέψεις από το υπερπέραν ή να ανταποκριθούν στη στιγμή σε εντυπώσεις.