Δίδυμοι και Πάθος

love flames

Κοινοποίηση:

Δίδυμοι Πάθος

Το στοιχείο του Αέρα δίνει στους Δίδυμους μια λογική, συναισθηματικά απόμακρη ιδιοσυγκρασία.

Καθώς είναι Μεταβλητό ζώδιο, είναι ιδιαίτερα ασταθείς και το ενδιαφέρον τους μετατοπίζεται γρήγορα από ένα πράγμα σε κάτι άλλο.

Για αυτό και συχνά τους περιγράφουν σαν φτερό στον άνεμο, καθώς αμφιταλαντεύονται συνέχεια. Οι Δίδυμοι δυσκολεύονται τρομερά να μείνουν σταθεροί σε κάτι.

zodia-zvdia-22

 

Μάλιστα, συχνά είναι αυτή καθεαυτή η αλλαγή που τους προσελκύει. Έτσι, δεν θεωρούνται συνήθως ιδιαίτερα συναισθηματικό, ή «φλογερό» ζώδιο. Ωστόσο, πολλές φορές οι ίδιοι οι Δίδυμοι δίνουν άλλη εικόνα για τον εαυτό τους, όταν μιλούν γεμάτοι ενθουσιασμό για το βιβλίο που διάβασαν πρόσφατα ή την ταινία που μόλις παρακολούθησαν.

Τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο αυτό περιγράφονται συχνά σαν ενθουσιώδεις ομιλητές. Μάλιστα, η επικοινωνία, είτε με τον προφορικό και το γραπτό λόγο, είτε με τα ταξίδια και την προσωπική επαφή, είναι συχνά το μεγάλο τους πάθος.

zwdia

Δίδυμοι Πάθος

Αντιδρούν με μεγάλη αμεσότητα στο τους και αν αυτό συμβεί να είναι πνευματικά δεγερτικό, ανταποκρίνονται με αμέριστο ενδιαφέρον. Επίσης οι Δίδυμοι αγαπούν την πρωτοτυπία, την ευρηματικότητα, το πνεύμα, αλλά ο ενθουσιασμός τους μπορεί να σβήσει πολύ γρήγορα σε μια βαρετή ατμόσφαιρα ή εκεί όπου υπάρχει φανερή έλλειψη επικοινωνίας.

Οι Δίδυμοι αγαπούν τις έντονες συζητήσεις. Έχουν την τάση, μάλιστα, να βλέπουν και τις δύο όψεις ενός νομίσματος. Έτσι, τη μια στιγμή υποστηρίζουν με πάθος κάποια άποψη και μετά από λίγο, μπορούν να υποστηρίξουν με το ίδιο πάθος την ακριβώς αντίθετη. Συχνά, είναι η ευχαρίστηση να συζητούν που ξυπνάει το ενδιαφέρον τους, αντί για το θέμα αυτό καθεαυτό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia