Δίδυμοι και Πεπρωμένο

Κοινοποίηση:

Οι Δίδυμοι με το Βόρειο Δεσμό στον Κριό ή το Λέοντα μπορούν να είναι σίγουροι πως ο κόσμος θα δεχτεί τις ιδέες τους, ιδιαίτερα σε τοπικό επίπεδο. Αυτοί όμως που έχουν το Βόρειο Δεσμό στον Τοξότη μπορεί να εκπλαγούν όταν ανακαλύψουν πως πρέπει να πάψουν αν μιλάνε και να σκεφτούν καλά ποια είναι τα πραγματικά σημαντικά ζητήματα. Αυτό θα τους προσφέρει μια αίσθηση ικανοποίησης αλλά μπορεί επίσης να τους οδηγήσει σε μια πιο βαθιά προσέγγιση σε φιλοσοφικά θέματα και σε καινούριους τρόπους έκφρασης, σε πλατιά κλίμακα.

Ο Βόρειος Δεσμός σε ένα από τα ζώδια της Γης απαιτεί να κατευθύνουν τις περίφημες διανοητικές τους ικανότητες σε πρακτικά θέματα που απαιτούν πραγματική σταθερότητα. Οι Δίδυμοι τα βρίσκουν σκούρα όταν ο Βόρειος Δεσμός είναι σε ένα ζώδιο του Νερού. Πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να αποφύγουν να ταράζουν και να αναστατώνουν τους άλλους, ιδίως στη δουλειά. Είναι δε στο στοιχείο τους όταν ο Βόρειος Δεσμός πέφτει στους Διδύμους ή σε κάποιο άλλο ζώδιο του Αέρα, γιατί τους δίνει μια αίσθηση αρμονίας και προσωπικής ευφορίας. Στο Ζυγό προσφέρει μια ακατάπαυστη ροή ιδεών και την υποστήριξη των αγαπημένων προσώπων. Στον Υδροχόο τα οφέλη θα προέλθουν από μακρινές επαφές και δίνει στους Διδύμους την ικανότητα να συνδέουν τις προσωπικές τους ιδέες με τους ευρύτερους στόχους ομάδων.

Οι Δεσμοί ζητάνε από τους Διδύμους να συνδυάσουν την ευελιξία του πάντα δραστήριου νου τους με ένα πρόγραμμα που αξίζει την πραγματική αφοσίωσή τους σε αυτό. Όταν βρεθεί ένα τέτοιο πρόγραμμα ή σχέδιο οι ικανότητες επικοινωνίας των Διδύμων θα τους εξασφαλίσουν την προσοχή όλων πιθανότατα με έναν πολύ διασκεδαστικό τρόπο.

zodia-zvdia-22