Δίδυμοι και Περιουσία

Κοινοποίηση:

Τι άλλο θα ήταν περισσότερο αγαπητό στους πολυάσχολους Διδύμους εκτός από το τηλέφωνο; Το δραστήριο μυαλό τους χρειάζεται την ασφάλεια της επίγνωσης ότι ο κόσμος βρίσκεται σε κοντινή απόσταση και έτσι οι Δίδυμοι έλκονται από κάθε είδους τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό. Τα φαξ λόγου χάρη, μπορεί κάλλιστα να εφευρέθηκαν για τους Διδύμους που σπάνια έχουν το χρόνο ή τη διάθεση να μπουν στον κόπο να γράψουν ένα κανονικό γράμμα. Με τον ίδιο τρόπο είναι πιθανό να αποθηκεύουν μεγάλες ποσότητες από τα πολυάριθμα περιοδικά τους, βιβλία τσέπης, αποκόμματα και άλλα έντυπα, παρόλο που σε περίπτωση πυρκαγιάς ή άλλης καταστροφής είναι σίγουρο ότι το πρώτο πράγμα που θα τρέξουν να σώσουν θα είναι η χοντρή πυκνογραμμένη ατζέντα τους ή η διατριβή τους που είχαν αφήσει στη μέση.

Σε αντίθεση με τους Ταύρους ή τους Καρκίνους, οι Δίδυμοι δε νιώθουν άνετα με το να μαζεύουν σπίτι τους έναν τεράστιο όγκο αντικειμένων. Έτσι αισθάνονται καλύτερα όταν δεν έχον πολλά υπάρχοντα. Θα προτιμήσουν μερικά έξυπνα σχεδιασμένα αντικείμενα που θα είναι εύκολο να φροντίσουν ή να καθαρίσουν, αντί να έχουν ένα δωμάτιο γεμάτο αντίκες. Οι Δίδυμοι έχουν μια αόριστη τάση να μαζεύουν χαρτιά και αντικείμενα πολλές φορές άχρηστα, αλλά αυτό οφείλεται αποκλειστικά στον ταραχώδη τρόπο ζωής τους. Δεν έχουν ποτέ το χρόνο για ξεδιάλεγμα ή για να πετάνε πράγματα στα σκουπίδια!

Οι Δίδυμοι προσελκύονται από καθετί έξυπνο και μοντέρνο. Τους είναι δύσκολο να αντισταθούν στην αγορά νέων αξεσουάρ και συχνά παρασύρονται από την εξωτερική όψη των πραγμάτων. Τα στολίδια και τα έπιπλα τους έλκουν λιγότερο. Στην πραγματικότητα το ζώδιο αυτό θα προτιμούσε να επενδύσει τα χρήματά του αγοράζοντας κάτι καινούριο παρά στο να αναδιακοσμήσει ή να αλλάξει ένα δωμάτιο.

zodia-zvdia-22