Δίδυμοι και Πνεύμα

Sophia_Rose

Κοινοποίηση:

Το μόνο σίγουρο για τους Διδύμους είναι πως… τίποτα δεν είναι σίγουρο με αυτούς, καθώς είναι εξαιρετικά ασταθείς. Οι άνθρωποι αυτοί είναι γνωστοί για τις ξαφνικές εκρήξεις ενθουσιασμού που τους πιάνουν, κάνοντας τους να ξεχάσουν οτιδήποτε σκέφτονταν προηγουμένως και να ορμήσουν για να κατακτήσουν ένα καινούριο πεδίο γνώσης. Ένα ευχάριστο αποτέλεσμα αυτής τους της αστάθειας είναι πως έτσι γνωρίζουν κάτι για όλα τα θέματα –μάλιστα, ο νους τους λειτουργεί καλύτερα όταν πηδάει από θέμα σε θάμα μπροστά σε ένα κατάπληκτο ακροατήριο. Δυστυχώς, σπάνια έχουν το χρόνο και την υπομονή να ασχοληθούν με κάποιο θέμα σε βάθος, και έτσι, συχνά η εξυπνάδα τους πηγαίνει χαμένη.

Το πιο δυνατό σημείο ενός Διδύμου, είναι η ικανότητά του να απορροφά πληροφορίες και να τις αναπαράγει με έναν κατανοητό τρόπο. Οι διανοητικές λειτουργίες των Διδύμων είναι γρήγορες και στηρίζονται στη λογική, χαρίζοντάς τους ένα εξαιρετικό ταλέντο στην επίλυση προβλημάτων –πράγμα που γεμίζει με ζήλια όλα τα άλλα ζώδια. Η τάση τους να εξετάζουν τα πράγματα από όλες τις πλευρές, τους βοηθάει να βλέπουν παλιές ιδέες με «καινούριο μάτι». Συχνά, αυτό που εκ πρώτης όψεως φαίνεται σαν δείγμα εξαιρετικής ευφυΐας, είναι αποτέλεσμα του τρόπου που λειτουργεί ο νους του -που, σαν ηλεκτρονικός υπολογιστής, επεξεργάζεται ξανά και ξανά στοιχεία που νόμιζε πως είχε ξεχάσει.

Αντίθετα με άλλα, πιο προσεκτικά ζώδια, οι Δίδυμοι σχηματίζουν γρήγορα γνώμες και τις αλλάζουν με την ίδια ταχύτητα. Ο ανήσυχος νους τους «πεινάει» διαρκώς για καινούρια ερεθίσματα και αν ανακαλύψουν στοιχεία που ανατρέπουν τα επιχειρήματά τους, δε θα διστάσουν καθόλου να αλλάξουν και ανάλογα την άποψή τους.

zodia-zvdia-22