Δίδυμοι και προβλήματα

Κοινοποίηση:

Υπάρχει η θεωρία ότι οι Δίδυμοι προκαλούν τις άστατες καταστάσεις που ταιριάζουν στο μεταβλητό χαρακτήρα τους. Αυτό μπορεί να εκπλήσσει τους ίδιους –αλλά όχι και αυτούς που υφίστανται την άστατη, ευμετάβλητη συμπεριφορά τους. Οι Δίδυμοι αλλάζουν γνώμη για τα πάντα –τη δουλειά τους, τα αισθήματά τους –με τόση ταχύτητα που οι γύρω τους σπάνια ξέρουν τι να περιμένουν από αυτούς. οι Δίδυμοι που καλούνται να απολογηθούν για τη φανερή αναξιοπιστία τους προσπαθούν να δικαιολογηθούν με συζητήσεις που συχνά τους δένουν χειροπόδαρα. Όχι τόσο επειδή λένε , όσο γιατί είναι περιορισμένος ο αριθμός των δίσκων που μπορούν να χειρίζονται σαν ζογκλέρ στον αέρα.

Όταν οι Δίδυμοι αντιμετωπίζουν προβλήματα  θέλουν να μιλάνε για αυτά –να εξιστορούν κάθε λεπτομέρεια, να τα εξετάζουν από κάθε άποψη και να τα επαναλαμβάνουν σε όποιον έχει όρεξη να τους ακούσει. Επιφανειακά αυτό έχει συχνά άμεσα αποτελέσματα αλλά και όταν ακόμα δεν τους λύνει το πρόβλημα, αυτά τα άτομα μπορούν συνήθως να ξεθάψουν στοιχεία από το ατέλειωτο διανοητικό αρχείο τους και να τα εκμεταλλευτούν προς όφελός τους. Εκεί που δεν πετυχαίνει αυτή η διαδικασία είναι στα προβλήματα που έχουν σχέση με τις αισθηματικές τους υποθέσεις. Οι Δίδυμοι προτιμούν να αλλάξουν χίλιες φορές γνώμη παρά να εμβαθύνουν στα αισθήματά τους και να τα διερευνήσουν.

Η συνήθεια των Διδύμων να ασχολούνται συγχρόνως με πολλά πράγματα τους κάνει συχνά να μην έχουν ούτε το χρόνο ούτε τα χρήματα για να ολοκληρώσουν ένα σχέδιο. Όταν αρχίζει η πίεση τότε τα παρατάνε και ασχολούνται με κάτι άλλο, αφήνοντας πίσω τους μια σειρά από ατέλειωτα πράγματα –με αποτέλεσμα να αποκτούν την όχι και τόσο δικαιολογημένη φήμη των επιπόλαιων.

zodia-zvdia-22