Δίδυμοι και Σελήνη

angels

Κοινοποίηση:

Δίδυμοι Σελήνη

Δίδυμοι-Κριός

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στους Διδύμους και της Σελήνης στον Κριό, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, είναι φανερό από αυτό το συνδυασμό ότι έχετε ισχυρή θέληση και φιλόδοξο νου, μια αγάπη για τη γνώση και καλή κατανόηση. Σας αρέσουν τα βιβλία και μπορείτε να εκφράσετε τις σκέψεις που περιέχουν.

Είστε κάπως φιλόδοξοι και κοσμικοί, ωστόσο ικανοί για πολύ ανώτερες επιτεύξεις. Υπάρχει ένας κίνδυνος που πρέπει να αποφευχθεί, δηλαδή να μην περνάτε στα άκρα. Δεν πρέπει να επιτρέψετε στον εαυτό σας να γίνει υπερβολικά ανεξάρτητος και καλό θα είναι να αντιληφθείτε την αναγκαιότητα να υποκύπτετε μερικές φορές στις συνθήκες. Έχετε μια αντιπάθεια για τη συμβατικότητα και δεν σας αρέσει να βάζετε νόμους και κανόνες. Έχετε, όμως, τη δύναμη να πραγματώσετε τα περισσότερα από όσα επιθυμείτε, καθώς και την ικανότητα για αυτοέλεγχο, αν θελήσετε να την χρησιμοποιήσετε.

zodia-zvdia-22

 

Δίδυμοι-Ταύρος

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στους Διδύμους και της Σελήνης στον Ταύρο, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, μπορεί να ειπωθεί ότι είστε νοήμονες, οξυδερκείς, ευαίσθητοι, με αποφασιστικό και επίμονο χαρακτήρα. Έχετε την τάση να παρασύρεστε από τα αισθήματα και τις συγκινήσεις. Επομένως, θα πρέπει να προσπαθήσετε να ξεπεράσετε την αισθησιακή πλευρά της φύσης σας, η οποία θα τείνει να σας οδηγεί μακριά από τη λογική. Έχετε ενεργητικό, δραστήριο χαρακτήρα και σας αρέσει να βρίσκεστε επικεφαλής των πραγμάτων. Αγαπάτε επίσης πολύ τη Φύση και επιθυμείτε να μελετήσετε τα έργα της.

Εξαιτίας αυτού του συνδυασμού θα έχετε μεγάλη ζωτικότητα και σφρίγος. Έχετε την ικανότητα να μελετήσετε την Ιατρική και κατά κάποιο τρόπο είστε ένας φυσικός θεραπευτής, γιατί οι μέθοδοι υγιεινής και η μελέτη των νόμων της υγείας σας έλκουν έντονα. Όσο περισσότερο μπορείτε να συλλογιστείτε πάνω στις αισθήσεις σας, τόσο περισσότερο θα αντιλαμβάνεστε την εσωτερική και την αληθινή σας φύση.

chartomantia-087

Δίδυμοι-Δίδυμοι

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στους Διδύμους και της Σελήνης επίσης στους Διδύμους, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, από αυτό το συνδυασμό θα κατανοήσετε ότι έχετε έναν ανεξάρτητο χαρακτήρα με μεγάλη διαύγεια σκέψης και είστε πολύ καλά ισορροπημένοι. Θα πρέπει να αποφύγετε κάθε τάση υπεροψίας ή έλλειψης συμπάθειας για τους άλλους, επειδή είστε αποφασισμένοι να πραγματώνετε την τάση του νου σας, αδιαφορώντας μερικές φορές για την επίδραση που θα έχει στους άλλους.

Δεν παραιτείστε εύκολα από τις αποφάσεις σας, αλλά υπάρχει μέσα σας μια δυαδικότητα, που ξεπηδάει από το συνδυασμό των Διδύμων με τους Διδύμους, η οποία μερικές φορές θα σας κάνει να θέλετε δυο πράγματα ταυτόχρονα. Όλα τα θέματα που σχετίζονται με τη φιλολογία θα σας ελκύουν. Έχετε μια πολύ διαυγή διάνοια, ικανή να φωτιστεί και κατέχετε γρήγορη αντίληψη και οξεία παρατηρητικότητα. Προσπαθήστε να μάθετε να κρατάτε την ισορροπία ανάμεσα στο αντικειμενικό και το υποκειμενικό, το υλικό και το πνευματικό, το παροδικό και το αιώνιο.

 

Δίδυμοι-Καρκίνος

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στους Διδύμους και της Σελήνης στον Καρκίνο, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, μπορεί να ειπωθεί ότι είστε δραστήριοι, νοήμονες, οικονόμοι και γενικά αγωνιώδεις όσον αφορά τις επιχειρήσεις, τα οικογενειακά ζητήματα ή τις υποθέσεις του σπιτιού. Είστε κάπως ανήσυχοι και αναζητάτε τη συμπάθεια των άλλων, με μια παράξενη επιθυμία για κάτι το άγνωστο και η συμπάθεια των άλλων δεν φαίνεται να καλύπτει ή να ικανοποιεί αυτή την επιθυμία. Διαθέτετε μεγάλη ευαισθησία στις καταστάσεις των άλλων, πράγμα που σας κάνει ικανούς να νιώθετε τα αισθήματά τους. Θα πετύχετε, αν στρέψετε το νου σας προς τις επιχειρήσεις ή σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογενειακή σφαίρα. Θα είστε πάντα δεκτικοί στις ψυχολογικές καταστάσεις των άλλων, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσετε να ελέγχετε τα αισθήματα και τις συγκινήσεις σας, διαφορετικά, ίσως γίνετε επιρρεπείς σε ποικίλες διαθέσεις και σε αλλαγές απόψεων.

taro-zodia-76

Δίδυμοι-Λέοντας

Αναμιγνύοντας την επιρροή του Ήλιου στους Διδύμους και της Σελήνης στο Λέοντα, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, από αυτό το συνδυασμό φαίνεται ότι σας λείπει κάπως η ενέργεια και η αποφασιστικότητα, ειδικά στον τομέα των επιχειρήσεων. Έτσι, δεν είστε τόσο πετυχημένοι όσο θα μπορούσατε πιθανόν εξαιτίας μια αποθάρρυνσης και ενός αισθήματος ανικανότητας. Για να το αντισταθμίσετε, γίνετε όσο πιο πρακτικοί μπορείτε.

Έχετε κλίση προς την ποίηση και τη μουσική, με μια προτίμηση στις φιλοσοφικές αναζητήσεις και μια επιθυμία να μελετήσετε θρησκευτικά θέματα. διαθέτετε επίσης τα στοιχεία μιας αναπτυσσόμενης ευλαβικότητας, με κάποιο παράξενο πεπρωμένο ή μια αόρατη δύναμη σας εμποδίζει στην ζωή. Έχετε την επιθυμία να επιδιώξετε την αγάπη του αντίθετου φύλου και θα κινδυνέψετε προς αυτή την κατεύθυνση, εκτός και αν φανείτε πολύ προσεκτικοί. Είστε συμπονετικοί, καλόκαρδοι, έχετε πνευματικές τάσεις και εφέσεις, καθώς και κάποια πολύ ανώτερα ιδανικά.

 

Δίδυμοι-Παρθένος

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στους Διδύμους και της Σελήνης στην Παρθένο, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, μπορεί να ειπωθεί ότι έχετε έναν πολύ μελετηρό και μαθηματικό νου, όντας κριτικοί και αναλυτικοί και κατά πάσα πιθανότητα αυτό θα σας χαρίσει μια επιθυμία να μελετήσετε τη Φύση, ανατομία, φυσιολογία και υγιεινή ή ακόμα τη χημεία και την ιατρική. Έχετε έντονη αγάπη για την ομορφιά της μορφής και της φύσης. Επίσης, σας αρέσει η εντιμότητα. Είστε πολύ τακτικοί και ευπρεπείς και η τάξη στο περιβάλλον  σας είναι απαραίτητη για την άνεσή σας. Επίσης, είστε πολύ λεπτολόγοι στο να κρατάτε τα πράγματα σε τάξη, όταν τα έχετε τακτοποιήσει. Έχετε πολύ ισχυρή θέληση και δύσκολα ικανοποιείστε, επειδή είστε υπερβολικά κριτικοί, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσετε να μην είστε τόσο επικριτικοί και ευερέθιστοι. Σας αρέσει να ερευνάτε φαινόμενα ψυχικής φύσης.

zwdia-zodia-astrologia-65

Δίδυμοι-Ζυγός

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στους Διδύμους και της Σελήνης στο Ζυγό, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, αυτός είναι ένας συνδυασμός, που δείχνει ότι έχετε μια ιδιόμορφη πνευματική τάση ε μια αγάπη για το απόκρυφο και το αόρατο. Επίσης, έναν πολύ διορατικό και προνοητικό νου.

Έχετε ακρίβεια και ταχύτητα στις αποφάσεις και εκτιμάτε τη μελέτη της Φύσης και της φιλοσοφίας. Διαθέτετε καλές μιμητικές ικανότητες και αυτό θα σας βοηθήσει να σταθείτε μόνοι σας σε όλους τους τομείς της ζωής, αλλά είστε περισσότερο κατάλληλοι για φιλολογικές ενασχολήσεις. Συχνά παίρνετε αποφάσεις γρήγορα, μάλλον μέσω της ενόρασης παρά της λογικής και έχετε μια θαυμάσια εκτίμηση για την ομορφιά, την τέχνη και καθετί ευγενικό. Είναι πιθανόν να επηρεάζεστε από τους άλλους και είναι απαραίτητο να σχετίζεστε μα αγνά άτομα, γιατί διαφορετικά θα απορροφάτε μεγάλο μέρος της επιρροής τους και ίσως οδηγηθείτε στο να πιστέψετε πως είναι δική σας. Μάθετε να διακρίνετε ανάμεσα στις δικές σας απόψεις και στις απόψεις των άλλων.

 

Δίδυμοι-Σκορπιός

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στους Διδύμους και της Σελήνης στο Σκορπιό, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, μπορεί να ειπωθεί ότι είστε θετικοί, αποφασιστικοί και μιμητικοί, αλλά ωστόσο, ικανοί να κρίψετε την ιδιοσυγκρασία σας και να την κρατήσετε μυστική, έτσι ώστε, αν θέλετε, μπορείτε να φανείτε πολύ διαφορετικοί από εκείνο που πραγματικά είστε. Δεν είστε πολύ ευαίσθητοι και αν ενοχληθείτε, μπορεί να γίνετε κάπως απότομοι. Έχετε, ωστόσο, την ικανότητα να καταλάβετε να χρησιμοποιήσετε τακτ και λεπτότητα, αν είναι απαραίτητο για να πραγματώσετε τις επιθυμίες σας. Έχετε τάση προς τη διαφωνία και πολύ έντονα πάθη, όμως, μπορείτε να ασκήσετε τον αυτοέλεγχο προς αυτή την κατεύθυνση, αν το θελήσετε. Είστε ικανοί για πολύ έντονη κριτική και μπορείτε να διακρίνετε τις αδυναμίες των άλλων.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Δίδυμοι-Τοξότης

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στους Διδύμους και της Σελήνης στον Τοξότη, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, από αυτό το συνδυασμό φαίνεται ότι είστε υπερβολικά δραστήριοι, τόσο νοητικά όσο και φυσικά, επίσης αρκετά εκφραστικοί και υπερβολικοί σε όλα. Πράγματι, αν μερικές φορές δεν σας επιβάλλεται η ανάπαυση, η ηρεμία και η γαλήνη, θα υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για τη ζωή σας. Έχετε την τάση να είστε μαχητικοί νοητικά, αλλά όχι σωματικά. Και υπάρχει κάποιος κίνδυνος για τον εγκέφαλο και η απειλή νευρικών προβλημάτων εξαιτίας αυτού του συνδυασμού. Διαθέτετε κάποια προφητική ικανότητα και μερικές φορές θα έχετε «αληθινά όνειρα» ή διοράσεις κάποιων μελλοντικών γεγονότων. Τείνετε προς την θρησκευτική σκέψη, με έμφυτη έφεση και κάποια αφοσίωση. Καλό θα είναι να πείσετε τον εαυτό σας για την αναγκαιότητα να αναπαύεστε και να ξεκουράζεστε πολύ.

 

Δίδυμοι-Αιγόκερως

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στους Διδύμους και της Σελήνης στον Αιγόκερω, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, είναι σαφές από αυτό τον συνδυασμό ότι έχετε έναν προσεκτικό, πρακτικό και δραστήριο νου, με σημαντική επιχειρηματική ικανότητα. Είστε κάπως φιλύποπτοι και δύσπιστοι και θα δοκιμάσετε κάποιες απογοητεύσεις, εκτός και αν καλλιεργήσετε επίμονα τη διόρασή σας. Αγαπάτε την ομορφιά, το μεγαλείο, την ευφράδεια και την κομψότητα και είστε διατεθειμένοι να εργαστείτε σκληρά για μια εξέχουσα θέση και υπόληψη. Είστε ικανοί για επιχειρηματική ζωή, περισσότερο από ό,τι για την ενασχόληση με το σπίτι. Η υπόληψη σαν ενδιαφέρει υπερβολικά και κατά κάποιο τρόπο είστε πολύ συμβατικοί. Είστε εργατικοί, φιλόπονοι και σκληροί εργάτες.

zodia-zvdia-yy

Δίδυμοι-Υδροχόος

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στους Διδύμους και της Σελήνης στον Υδροχόο, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, από αυτό το συνδυασμό θα φανεί ότι μπορείτε να πετύχετε πολύ σε οποιοδήποτε δημόσιο τομέα, επειδή έχετε φυσική ικανότητα για ενασχόληση με το κοινό. Η ζωή σας βρίσκει ικανοποιητική έκφραση, μόνο αν κατέχετε μια θέση, όπου υπάρχει μεγάλη δραστηριότητα, διέγερση και μεταβλητότητα. Είστε αρκετά ικανοί για να βρίσκεστε επικεφαλής ή να έχετε άλλους υφισταμένους, και συνεταιρισμούς ή εταιρίες με άλλους θα έχετε μεγάλη επιτυχία. Όταν τα πράγματα είναι ομαλά, θα τα καταφέρετε στην , τις δημόσιες διαλέξεις και την Ιατρική. Τα καταφέρνετε με τους ξένους και κάνετε εύκολα φίλους.

 

Δίδυμοι-Ιχθείς

Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στους Διδύμους και της Σελήνης στους Ιχθείς, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικοί και προσωπικό σας χαρακτήρα, φαίνεται ότι έχετε έναν πολύ μελετηρό νου, αλλά είστε υπερβολικά ανήσυχοι και αγωνιώδεις, πράγμα που μπορεί να καταλήξει σε δυσαρέσκεια. Μερικές φορές έχετε την τάση να νιώθετε ότι σας αντιτίθενται στις επιδιώξεις σας και αυτό δημιουργεί μια κατάσταση δυσαρέσκειας στο νου σας. Για σας είναι απαραίτητο να έχετε αρμονικό περιβάλλον και όταν θα έχετε υποτάξει την ερωτική σας φύση στον έλεγχο της θέλησης.Θα υπάρχει μια τάση προς τη μελέτη και την έρευνα, κάνοντάς σας ικανούς για μεγάλες επιτεύξεις. Θα σας έλκει κάπως ο μεντιουμισμός, ο πνευματισμός και τα ψυχικά φαινόμενα. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να κατανοήσετε τη διαφορά ανάμεσα στην Προσωπικότητα και την Ατομικότητά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot