Δίδυμοι και σεξ

Κοινοποίηση:

Είναι από τη φύση τους ερωτύλοι και απολαμβάνουν να επιδεικνύουν το γρήγορο πνεύμα και τον εύστροφο νου τους σε πιθανούς συντρόφους. Δεν το κάνουν πάντα στα σοβαρά, αλλά έτσι μπορεί να δημιουργηθούν περίεργες καταστάσεις.

Το κυνήγι είναι συχνά για τους Διδύμους πολύ πιο απολαυστικό από την επιδιωκόμενη σχέση. Είναι συνεχώς ανήσυχοι, αναζητώντας καινούριες προκλήσεις. Όποιος θέλει να αιχμαλωτίσει την καρδιά ενός Διδύμου πρέπει να παίξει το παιχνίδι του δύσκολου για λίγο καιρό ώστε να του κινήσει το ενδιαφέρον. Επειδή οι Δίδυμοι βρίσκονται συνεχώς σε κίνηση ίσως τους φαίνεται δύσκολο να σταθεροποιηθούν σε μια σχέση. Απεχθάνονται έντονα την πλήξη και τους αρέσει να πειραματίζονται με νέες ιδέες στην καθημερινή τους ζωή και στις σεξουαλικές τους σχέσεις.

Αυτή η κατά κάποιο τρόπο άστατη φύση ίσως αποδεχθεί προβληματική για συντρόφους που χρειάζονται μια σταθερή και μακρόχρονη σχέση. Οι δίδυμοι μπορεί να εμφανιστούν αρκετά ψυχροί εκεί που χρειάζεται στοργή και έχουν ανάγκη να νιώθουν ελεύθεροι να φλερτάρουν γιατί έτσι τονώνονται. Κατά συνέπεια είναι πιθανό να δημιουργηθούν αν ο σύντροφός τους έχει τάσεις ζήλιας. Για να διατηρηθεί ζωντανή η σχέση των Διδύμων, χρειάζονται ένα σύντροφο που να τους τονώνει και με αρκετά ανοιχτό μυαλό ώστε να πειραματίζεται στον έρωτα.

zodia-zvdia-22

Ένας δίδυμος δεν κάθεται ποτέ ακίνητος για πολλή ώρα. Η τάση του για συνεχή ερεθίσματα απαιτεί διαρκή κίνηση και μια συναρπαστική σεξουαλική ζωή. Στην πραγματικότητα, θα πρέπει να ήταν Δίδυμος εκείνος που μελέτησε και έγραψε το πρώτο σεξουαλικό εγχειρίδιο. Στους Δίδυμους αρέσει να συζητούν για τον έρωτα και είναι από τους καλύτερους εκφραστές της νυχτερινής κρεβατοκουβέντας.