Δίδυμοι και Σχέσεις

αστρολογια

Κοινοποίηση:

Εκ φύσεως ανέμελοι κι ερωτύλοι, οι Δίδυμοι επιδιώκουν την ποικιλία και η ερωτική τους ζωή δεν αποτελεί εξαίρεση. Ο Δίδυμος παρηγορείται με τη σκέψη πως όπως υπάρχει μια συνεχής αλλαγή στη φύση έτσι και μια σχέση που είναι στατική για πολύ καιρό θα γίνει βαρετή και έτσι αυτός θα βρει την ευκαιρία να ψάξει αλλού για ποικιλία. Τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο των Διδύμων, απ’ την ίδια τη φύση τους που είναι δίπλευρη, τα χρειάζονται όλα εις διπλούν. Έτσι, θεωρούν φυσικό να έχουν σχέση με δύο άτομα συγχρόνως γιατί είναι συχνά αδύνατο ένα μόνο άτομο να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες τους.

Η έλξη που νιώθει συνήθως ο Δίδυμος είναι περισσότερο νοητική παρά σωματική. Τον συναρπάζει εξίσου η ιδέα μιας ερωτικής περιπέτειας όσο κι η πραγματοποίησή της και επιδιώκει το στόχο του με γοητεία και εξυπνάδα, χρησιμοποιώντας συχνά την του για τα χαρτιά, τα γράμματα και τα τηλεφωνήματα, σαν όπλο για να πετύχει το σκοπό του. Για τον Δίδυμο η τέλεια σχέση είναι μια έξυπνη ανταλλαγή ιδεών μ’ έναν το ίδιο πνευματώδη παρτενέρ που απολαμβάνει το ρομαντικό διάλογο αλλά ξέρει πως αυτός αναφέρεται στο «τώρα», και δεν έχει καμιά σχέση με το πώς μπορεί να νιώθουν αύριο, ή σ’ ένα μήνα, ή σ’ ένα χρόνο. Όταν η σχέση αρχίσει να γίνεται πολύ συναισθηματική, ή ακόμα χειρότερα, αν ο παρτενέρ αρχίσει να ζητάει κάποια δέσμευση το πάθος του Διδύμου σβήνει ακαριαία.

Για το Δίδυμο η σχέση σημαίνει πάντα επικοινωνία και συχνά ανθεί όταν ταξιδεύει μακριά απ’ το σπίτι του. Του αρέσει ιδιαίτερα το είδος της εξ αποστάσεως σχέσης που τον αναγκάζει να φεύγει αιφνίδια για ρομαντικές αποστολές, παρ’ όλο που αυτό του στοιχίζει, μια περιουσία σε τηλεφωνήματα.

zodia-zvdia-22