Δίδυμοι και Τύχη

Κοινοποίηση:

Οι αντιπροσωπευτικοί Δίδυμοι έλκονται συχνά από σχέδια γρήγορου πλουτισμού και σύντομα εγκαταλείπουν οτιδήποτε δεν έχει άμεσα κέρδη. Η ευελιξία τους και η πλούσια φαντασία τους, τους επιτρέπει να σκέφτονται διάφορους τρόπους για να εκμεταλλευθούν μια καλοτυχία.

Τους αρέσει πολύ να αγωνίζονται και δεν τους ενδιαφέρει αν χάσουν. Εκείνο που έχει σημασία είναι το παιχνίδι και όχι το αποτέλεσμα. Τους αρέσει επίσης ο συναγωνισμός και ευχαριστούνται να χρησιμοποιούν τη λεκτική τους δεξιοτεχνία για να συμπληρώσουν σταυρόλεξα ή να λύσουν αινίγματα. Για τους Διδύμους, οτιδήποτε περιλαμβάνει το στοιχείο τύχη κάνει τη ζωή πιο συγκλονιστική.

Το χάρισμα της επικοινωνίας τους βοηθά να παρουσιάζουν μια ιδέα πολύ έξυπνα και κάτω από ένα αληθοφανές φως. Έτσι, μπορούν άνετα να πείσουν κάποιον να πάρει μέρος σε ένα κερδοσκοπικό εγχείρημα.

zodia-zvdia-22

Η αποτυχία δεν αποκαρδιώνει τους Διδύμους. Απλώς στρέφουν τις ενέργειές τους προς κάποιο άλλο εγχείρημα, με τον ίδιο ενθουσιασμό. Επιπλέον, η ανάγκη τους για συνεχή διανοητική τόνωση τους βοηθά να εργάζονται ταυτόχρονα και με μεγάλη ευκολία σε διάφορα έργα. Αλλά τα πράγματα πιθανόν να δυσκολέψουν αν δεν έχουν ελεγχθεί προσεκτικά τα δεδομένα, αφού οι Δίδυμοι αφήνουν πολλά στην τύχη. Τους αρέσουν τα τυχερά , γιατί αποτελούν για αυτούς μια συγκλονιστική εμπειρία.

Οι Δίδυμοι είναι πραγματικές ανεμοδούρες και μπορούν να στρέψουν το έξυπνο μυαλό τους σε οτιδήποτε σχεδόν. Οι γοητευτικοί τρόποι και ο παιδιάστικος ενθουσιασμός τους είναι μεταδοτικοί, παρόλο που τείνουν στην υπερβολή όταν θέλουν να παρουσιάσουν το σχέδιό τους πιο ελκυστικό από όσο είναι στην πραγματικότητα. Αν μπορούσαν να καλλιεργήσουν την υπομονή, τότε οι επενδύσεις θα τους έδιναν μεγάλα κέρδη.