Δίδυμοι και Χαρακτήρας

Κοινοποίηση:

Δίδυμοι Χαρακτήρας

Η φωτεινή πλευρά: Η προσωπικότητα των Διδύμων είναι φωτεινή, σπιρτόζα και προσαρμοστική. Δεν είναι εύκολο να κάνεις τους Διδύμους να σταματήσουν να μιλάνε.

Μπορούν να βγουν από οποιαδήποτε κατάσταση αλώβητοι, μόνο με την επιχειρηματολογία τους.

Έχουν ζωντανή περιέργεια, έτσι είναι εξαιρετικοί στη συγκέντρωση πληροφοριών, την επεξεργασία και την παρουσίασή τους στον υπόλοιπο κόσμο που περιμένει.

zodia-zvdia-22

Μπορούν να κάνουν σχεδόν τα πάντα εφόσον δεν είναι ανιαρά, πράγμα που για ένα Δίδυμο αποτελεί ανάθεμα. Με τόσα ταλέντα και την ικανότητα να δημιουργούν από το τίποτα, η δυσκολία τους βρίσκεται στο να αποφασίσουν πού και πώς να συγκεντρώσουν τις δυνάμεις τους. Θα ανακαλύψετε ότι ασχολούνται, σχεδόν πάντα, με δύο θέματα την ίδια στιγμή.

Η σκοτεινή πλευρά: Τα μεγαλύτερα ελαττώματα των Διδύμων είναι η αστάθεια και η επιπολαιότητα. Οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι μπορούν να περιμένουν από αυτούς και πράγματι δεν μπορεί να βασιστεί κανείς σε ένα Δίδυμο ότι θα φέρει σε πέρας κάτι που ανέλαβε. Όλο αυτό το κυνήγι και η μεταβολή ιδεών, αποφάσεων κλπ δεν τους αφήνει χρόνο για να ασχοληθούν και να εκτιμήσουν τα πράγματα σε ένα βαθύτερο επίπεδο.

taro-zodia-76

Δίδυμοι Χαρακτήρας

Υπάρχει μια πλευρά σους Διδύμους που μπορεί να καταπλήξει όσους τους θαυμάζουν. Η πιθανότητα να έχουν μια βαθιά τάση για πανουργία εμφανίζεται αρκετά δυνατή όπως και η γλώσσα τους μπορεί να γίνει πολύ φονική μερικές φορές.

Η εκφραστική προσωπικότητα των Διδύμων έχει ανάγκη να επικοινωνήσει, ξέρει τα πάντα, οικοδομεί δυνατές απόψεις και έχει πάντοτε δίκιο, εκτός και αν επειδή οι Δίδυμοι αλλάζουν τόσο γρήγορα καταλήξουν να διαψεύσουν τον εαυτό τους. Κατά συνέπεια, οι Δίδυμοι μπορεί να δώσουν την εικόνα πως είναι αναποφάσιστοι ή υποκριτές.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot