Δίδυμοι και Χιούμορ

Κοινοποίηση:

Οι Δίδυμοι, με κυβερνήτη τον Ερμή, είναι από παράδοση οι πνευματώδεις τύποι του ζωδιακού. Ο έξυπνος τρόπος που χρησιμοποιούν τη γλώσσα και η για τις λέξεις μπορεί να τους κάνει ιδιαίτερα διασκεδαστικούς. Οι αντιπροσωπευτικοί Δίδυμοι λατρεύουν τις κοινωνικές συναναστροφές και έτσι έχουν πολλές ευκαιρίες να επιδείξουν την εύστροφη αίσθηση του χιούμορ τους, γεγονός που τους κάνει δημοφιλείς καλεσμένους, ειδικά σε μικρές ομάδες. Προσκαλέστε στο πάρτι σας ένα Δίδυμο και δε θα υπάρξουν αμήχανες στιγμές σιωπής.

Πολλοί Δίδυμοι είναι επίσης εξαιρετικοί μίμοι. Το μουσικό τους «αυτί» τους βοηθά να συλλάβουν κάθε απόχρωση στη φωνή ή την προφορά, ενώ με την παρατηρητικότητά τους εντοπίζουν τη χαρακτηριστική γλώσσα του σώματος. Συνδυάστε αυτές τις έμφυτες ικανότητες με τη σκανδαλιάρικη αίσθηση του χιούμορ τους και να είστε βέβαιοι πως οι καλεσμένοι σας θα ξεκαρδίζονται στα γέλια καθώς ο Δίδυμος μας θα μιμείται το άτυχο θύμα του ή το «υπό δυσμένεια άτομο».

Παρά την ευθυμία και οξυδέρκειά τους δεν είναι πάντα κλόουν. Η ανοιχτόκαρδη αίσθηση του χιούμορ τους εγκαταλείπει γρήγορα όταν η διάθεσή τους χαλάσει. Και μέχρι να «αποχωρήσει» ο σκοτεινός τους δίδυμος θα είναι αδύνατο να τους κάνετε να γελάσουν με τις στενοχώριες τους. Δυσκολεύονται επίσης να γελάσουν με τον εαυτό τους.

zodia-zvdia-22

Οι Δίδυμοι έχουν το χάρισμα της μίμησης και μερικές φορές δεν καταλαβαίνουν ότι ξεπέρασαν τα όρια. Το να γελοιοποιούν κάποιον είναι για αυτούς διασκεδαστικό παιχνίδι, έτσι ξεχνούν συχνά ότι και ο στόχος τους έχει αισθήματα. Αλλά η γοητεία των ατόμων που ανήκουν στο ζώδιο αυτό συνήθως καταφέρνει να διορθώνει τα πράγματα, οπότε το χαμόγελο των γύρω τους δε σβήνει.