Δίδυμοι και Χρήμα

zwdia-xrima

Κοινοποίηση:

Όσοι γεννήθηκαν Δίδυμοι, στο ζώδιο, είναι πολύπλευροι, χαρακτηριστικό που αποτελεί το πιο ισχυρό αλλά και το πιο ευαίσθητο σημείο τους. Από τη μία, προσαρμόζονται εύκολα σε κάθε κι έτσι εύκολα εξασκούν την ικανότητά τους να κανονίζουν συμφωνίες και να αρχίζουν συνεργασία με καινούρια πρόσωπα. Από την άλλη, σαν τη πεταλούδα, πετούν από σχέδιο σε σχέδιο και σπάνια μένουν στο ίδιο μέρος για αρκετό καιρό ώστε να δρέψουν τους καρπούς της προσπάθειάς τους. Συχνά, η ανικανοποίητη και ανυπόμονη φύση τους θα τους σπρώξει σε μια προσπάθεια να βγάλουν χρήματα από πολλές πηγές ταυτόχρονα.

Οι Δίδυμοι προοδεύουν όταν αφήνουν όλη την ευστροφία και την εφευρετικότητά τους να εκφραστεί. Οι ιδέες τους ενδιαφέρουν περισσότερο από τα χρήματα, αλλά στις περιπτώσεις εκείνες που τα δύο στοιχεία συμπίπτουν, αποδεικνύονται συνήθως εξαιρετικά επιτυχημένοι. Ωστόσο, η άλλη πλευρά του ευμετάβλητου Δίδυμου είναι λιγότερο εργατική. Από όλα τα ζώδια, οι Δίδυμοι είναι εκείνοι που αντιστέκονται περισσότερο στις πιέσεις του περιβάλλοντός τους να ωριμάσουν και να αναλάβουν ευθύνες. Η αγωνία τους είναι να βρουν ένα σκοπό που να δώσει κάποιο νόημα στη ζωή τους. Αλλά, αναζητώντας ιδανικά, συχνά οδηγούνται από τη μια οικονομική κρίση στην άλλη. Κι έτσι, επειδή οι πηγές των εσόδων μεταβάλλονται, καθώς οι Δίδυμοι αλλάζουν συνέχεια σχέδια, καλά θα κάνουν να φροντίσουν να έχουν κάτι στην άκρη για ώρα ανάγκης.

 

Οι Δίδυμοι είναι το πλέον σκεπτόμενο από τα ζώδια. Είναι πολύ έξυπνοι, εξαιρετικά εφευρετικοί και τους αρέσει να περνούν τον καιρό τους κάνοντας σχέδια, «Σκέφτομαι» είναι το σλόγκαν τους. Αλλά ποτέ δε θα αφοσιωθούν σε ένα πράγμα για πολύ, και φυσικά δεν έχουν πολύ χρόνο για να σκεφτούν σοβαρά πώς θα βγάλουν κάποια χρήματα.

zodia-zvdia-22