Δίδυμος με Ωροσκόπο Παρθένο

Ο Ερμής κυβερνά και το ζώδιο των Διδύμων και το ζώδιο της Παρθένου. Η επικοινωνία και η οργάνωση είναι τα εργαλεία τους.

Όσο και να μοιάζουν αυτά τα δύο ζώδια όσον αφορά τον κυβερνήτη τους, έχουν αρκετές διαφορές και αυτό φέρνει εσωτερική διαμάχη.

Ο συνδυασμός Διδύμου με Ωροσκόπο Παρθένο είναι καλύτερος από αυτός του Παρθένου με Ωροσκόπο Δίδυμο.

zodia-zvdia-22

Οι ομιλητικοί Παρθένοι, σε συνδυασμό με την ατεκμηρίωτη Παρθένο, δημιουργούν ένα άτομο με τεράστιο λεξιλόγιο.

Οι Δίδυμοι με Ωροσκόπο Παρθένο μοιάζουν ντροπαλοί, χρησιμοποιούν τη ντροπαλότητα σαν άμυνα.

Οι Δίδυμοι με Ωροσκόπο Παρθένο έχουν πολύ καλή άποψη στυλ.

Η Παρθένος δίνει δύναμη στο ζώδιο των Διδύμων.

Ο συγκεκριμένος Δίδυμος είναι λιγότερο παρορμητικός και περισσότερο ρεαλιστής. Η Παρθένος συγκρατεί τον Δίδυμο από το να κυνηγά απατηλά όνειρα.

Οι Δίδυμοι με Ωροσκόπο Παρθένο αναπτύσσουν τις καταστάσεις νοητικά, αλλά από τη στιγμή που θα τους γνωρίσετε, γίνονται περισσότερο διασκεδαστικοί και λιγότερο προβληματικοί από όσο φαίνονταν στην αρχή.

Η Παρθένος κάνει τους Διδύμους υπάκουους και αποτελεσματικούς. Οι Δίδυμοι με Ωροσκόπο Παρθένο θα τηρήσουν τις υποσχέσεις τους και δεν θα αποσπαστούν. Αυτό ισχύει, αν ακούσουν την Παρθένο στο δεξί τους ώμο.

Ο Ωροσκόπος Παρθένος συγκρατεί τους Διδύμους από την ορμή τους να βρουν κάποιο νέο πρόσωπο όταν τα πράγματα δυσκολέψουν ή όταν αρχίσουν να βαριούνται με τη σχέση τους. Η Παρθένος τους αναγκάζει να σταματήσουν και να σκεφτούν «Είναι λογικό αυτό;»

Μερικές φορές η Παρθένος κάνει τους Διδύμους περισσότερο γκρινιάρηδες από τους υπόλοιπους που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο.

Αυτό μπορεί να συμβεί όταν αποφασίσουν να μην κυνηγήσουν κάτι που δεν είναι πρακτικό.

Ο σύντροφος του συγκεκριμένου Διδύμου θα πρέπει να χαμογελάσει σιωπηλά αν συμβεί κάτι τέτοιο, διότι ο Ωροσκόπος Παρθένος απέτρεψε το Δίδυμο από το να κάνει κάτι που θα έβλαπτε τη σχέση τους.

Η επικοινωνία είναι ιδιαίτερα σημαντική για έναν Δίδυμο με Ωροσκόπο Παρθένο.

Πως μεταφράζεται αυτό στη σχέση; Μπορείτε να βεβαιωθείτε πως ένας Δίδυμος με Ωροσκόπο Παρθένο ενδιαφέρεται για εσάς από το πόσο σας ψάχνει. Αν δεν σας παίρνει τηλέφωνα ή δεν απαντά στα τηλεφωνήματά σας, πολύ απλά δεν ενδιαφέρεται.

Ορίστε άλλος ένας τρόπος να καταλάβετε πόσο σημαντική είναι η επικοινωνία για έναν Δίδυμο με Ωροσκόπο Παρθένο:

Ας υποθέσουμε πως έχετε νευριάσει με το συγκεκριμένο Δίδυμο σύντροφό σας. Θέλετε να του δώσετε να το καταλάβει και να επηρεάσετε τη μελλοντική του συμπεριφορά. Μην του μιλήσετε καθόλου, και δείτε τα αποτελέσματα!