Εαρινή Ισημερία 20/03 Παρέλαση Παρορμήσεων

σχεσεις-zwdia-ωροσκοπιο-αστρολογια-zodia

Εαρινή Ισημερία

Ζωδια Ο Ήλιος στον Κριό

20 Μαρτίου (Εαρινή Ισημερία) – 19 Απριλίου, 2018

Ο Ήλιος γιορτάζεται πολύ ως αστρολογικό στοιχείο και συχνά του δίνεται μεγαλύτερη σημασία απ’ ότι πρέπει. Να θυμάστε: ο Ήλιος είναι μόνο ένας από τους πλανήτες σας.

Χρόνια πολλά, Κριάρια!

zodia-zvdia-22

Από την κοιλιά του μεγάλου, παράξενου ονείρου, ξυπνάτε. Η γη είναι κρύα και η νύκτα ακόμα παντού γύρω σας. Σέρνεστε στη στεριά. Βήμα προς βήμα, μέσα κι έξω, τα σκοτεινά νερά φεύγουν μακριά. Μπροστά διαγράφεται το βουνό. Σκαρφαλώνετε αβίαστα και χωρίς δισταγμό.

Σκαρφαλώνετε για μια στιγμή μόνο και βρίσκεστε στην κορυφή του. Τα μάτια σας ανοίγουν και μπροστά σας ο αιματοβαμμένος Ήλιος που ανατέλλει πάνω από οδοντωτές κορυφές. Είστε οι πρώτοι, οι μόνοι που δέχεστε το φως του. Γονατίζετε μπροστά στο γκονγκ και το σώμα σας σείεται μαζί με τη γη που χωρίζεται στα δύο. Πέφτετε μέσα στις φωτιές της, αλλά όχι αρκετά γρήγορα.

zodia-098

Εαρινή Ισημερία

Καλωσορίσατε στην πύρινη γη, όπου οι φωτεινές φλόγες γλύφουν τις εσωτερικές ακτές. Αν οι Ιχθύες είναι η τελευταία ανάσα, ο Κριός είναι η πρώτη. Η σεζόν του Κριού ξεκινά με την εαρινή ισημερία. Ο κύκλος αντιπροσωπεύει, κατηγορηματικά, την στροφή της γης προς όλα όσα είναι νέα.

Ο κύκλος των Ιχθύων αποσυναρμολόγησε τα πάντα. Είναι συνήθως μια περίοδος σύγχυσης και αμηχανίας. Μπορεί να είχατε βασανιστεί από την αναποφασιστικότητα ή τις υπαρξιακές κρίσεις, να φανταζόσασταν πώς θα ήταν να εξαφανιστείτε χωρίς να αφήσετε ίχνη. Κανείς δεν θέλει να αντιμετωπίσει τα πράγματα που μας φέρνουν οι Ιχθύες. Τα ψάρια μας ζητούν να καλωσορίσουμε την αλλαγή και το τέλος, καθώς έρχονται σαν παλιρροϊκό κύμα.

Και τώρα βρισκόμαστε εδώ, στην πρώτη στάση του ζωδιακού τροχού, να καίμε οργιαστικά στη δυνατή φωτιά της άνοιξης. Η αλλαγή και το τέλος που έφερε ο κύκλος των Ιχθύων αρχίζουν να αποκτούν νόημα. Μολύβι και χαρτί ακουμπούν, οι πλανήτες σχηματίζουν. Ελάτε, ας κάνουμε το προσχέδιο του έτους.

taro-zodia-76

Εαρινή Ισημερία

Ο Κριός κοιτάει το ποιοι είμαστε. Αυτό κάποιες φορές σημαίνει απλώς να καθόμαστε μόνοι μας και να βλέπουμε τα πάντα να έρχονται και να μας πλημμυρίζουν, την ατέρμονη παρέλαση σκέψεων και παρορμήσεων και απέχθειας και συνδέσεων, την παρέλαση του εαυτού και του τι σημαίνει αυτό ακριβώς. Θα ακολουθήσουμε κι εμείς. Ο Κριός ζει για να κινείται.

Ο Κριός ενσαρκώνει το τρίτο Νιγιάμα (τα καθήκοντα / κανόνες των ινδουιστών) που είναι γνωστό ως Τάπας ή τη ζέστη που δημιουργείται από το σώμα. Η κυριολεκτική μετάφραση του Τάπας είναι αυστηρότητα ή πειθαρχία –έτσι, δεν είναι μόνο η ζέστη, αλλά και η καύση της ανηθικότητας, μια καύση που μας αφήνει καθαρούς, έτοιμους να δεσμευτούμε. Η φωτιά του Κριού, συγκεκριμένα, προέρχεται από το κεφάλι –ναι, το κεφάλι του σώματος, αλλά και το κεφάλι όπως λέμε το εγώ– όπου η συνείδηση απαιτεί πράξεις.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες

προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

Εαρινή Ισημερία

Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος σχεδόν όλη τη σεζόν του Κριού, και σίγουρα δεν είναι το ιδανικότερο, αλλά αν πρέπει να επενδύσετε ή να υπογράψετε κάτι σημαντικό ή να ταξιδέψετε, ας γίνει την 1η Απριλίου, καθώς αυτή είναι η πιο καλή ημέρα του ανάδρομου κύκλου. Οι 24 και 29 Μαρτίου θα είναι δύσκολες μέρες. Ο ανάδρομος κύκλος του Ερμή τελειώνει με τη Νέα Σελήνη στις 15 Απριλίου. Την τελευταία γεμάτη ημέρα του Κριού (18 Απριλίου) ο Ήλιος θα είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό, τον πλανήτη του απροσδόκητου –μια μέρα σίγουρα συναρπαστική!

Με καύσιμα τη δύναμη της θέλησης και την κίνηση, ξεφαντώστε στο μεγαλείο του ιδρώτα σας. Κοιτάξτε στον καθρέφτη, φιλήστε τον εαυτό σας. Γίνετε άγριοι. Αυτό πρέπει να κάνουμε για να αντέξουμε τους αυξανόμενους πόνους της αγάπης για τον εαυτό, πρέπει να γίνουμε σκληροί.

taro-zodia-098

Εαρινή Ισημερία

Πριν μπορέσετε να αγαπήσετε πραγματικά ή να στηρίξετε κάποιον άλλο, πρέπει να αγαπήσετε τον εαυτό σας. Η αγάπη για τον εαυτό είναι η απόλυτη αναζήτηση, το πιο δύσκολο ταξίδι.

Ένα πορφυρό διαμάντι βρίσκεται στην επίφυση και ξυπνά τις αισθήσεις. Αυτή είναι η ακατανίκητη, αναζωογονητική δύναμη του κριαριού. Τα βάσανα τσουρουφλίζονται στον αστραφτερό πορτοκαλί καπνό. Οι αμφιβολίες, η ανασφάλεια και ο φόβος εξατμίζονται. Η φωτιά δεν αντανακλά, κινείται. Κοιτάξτε τον ήλιο, κυνηγήστε αυτή την ατελείωτη νύχτα. Χορέψτε, γεμίστε τον μαύρο ουρανό με το φως σας. Ξυπνήστε την αυγή και κάντε ασκήσεις αναπνοής. Ξεκινήστε δυναμικά την ημέρα σας, σταθείτε στο κεφάλι, χαιρετίστε τον Ήλιο, γίνετε πολεμιστές!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia