Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις ζωδια 29/6 έως 5/7

evdomadiaies-erwtikes-provlepseis-21-27-4

Κριός

Θα έχετε απίστευτες ερωτικές πιθανότητες την συγκεκριμένη εβδομάδα, για αυτό φροντίστε να τις εκμεταλλευτείτε στο έπακρο! Την Δευτέρα, ίσως βρείτε τον έρωτα στο πιο απίθανο σημείο. Κάποιον που πιστεύατε πως δεν θα ήταν ποτέ ο τύπος σας, καταλήγει να είναι η αδερφή ψυχή σας. Προχωρήστε και βγείτε με κάποιον που δεν ταιριάζει στα μέχρι τώρα δεδομένα σας –δεν θα το μετανιώσετε. Ύστερα, την Τετάρτη, το ρομάντζο γίνεται ακόμα καλύτερο. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα νιώσετε την αγάπη. Διαβάστε επίσης τα ζωδια της εβδομάδας 29/6 – 5/7.

 

Ταύρος

zodia-taro-45

Οι καλύτερες ρομαντικές σας πιθανότητες αυτή την εβδομάδα, έχουν κάποιο τρόπο με το σπίτι σας. Ίσως μαζί με τον σύντροφό σας έχετε τη διάθεση να μείνετε στη φωλίτσα σας αυτή την εβδομάδα. Είναι επίσης πιθανό να κάνετε σοβαρά σχέδια για να μείνετε μαζί –πράγμα που θα γίνει αναπάντεχα. Οι καταστάσεις που θα ταρακουνήσουν τα πράγματα γρήγορα ανάμεσά σας, θα πάνε προς την σωστή κατεύθυνση. Ανοίξτε την καρδιά σας και ακολουθήστε τη ροή. Διαβάστε επίσης τα ζωδια της εβδομάδας 29/6 – 5/7.

 

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα σας δίνεται η ευκαιρία να απελευθερωθείτε από έναν συγκεκριμένο φόβο που κουβαλάτε και έχει να κάνει με τα κοινά σας οικονομικά μαζί με τον σύντροφό σας. Αν καθυστερούσατε μία δέσμευση εξαιτίας άγχους για το πώς θα χωρίσετε τα δικά σας και τα δικά του, τότε να περιμένετε ένα ξύπνημα την Τετάρτη. Τουλάχιστον, θα είναι ένας ανοιχτός διάλογος και μία ειλικρινής συζήτηση για το τι σας κρατάει πίσω από το να χαρείτε τη σχέση σας στο έπακρο. Διαβάστε επίσης τα ζωδια της εβδομάδας 29/6 – 5/7.

 

Καρκίνος

Μία κατάσταση ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα αυτή την Τετάρτη, χάρη στην πανσέληνο στον τομέα των σχέσεών σας. Αν μαζί με τον σύντροφό σας πατάτε σε σταθερό έδαφος, τότε δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε μήπως η πανσέληνος διαλύσει τα πράγματα. Στην πραγματικότητα, ίσως παρουσιάσει μία κατάσταση που θα βοηθήσει και τους δύο να συνειδητοποιήσετε πόσο βαθιά είναι η αγάπη σας. Αν βιώνετε κάποια δυσκολία, είναι η κατάλληλη στιγμή για μία ειλικρινή συζήτηση. Διαβάστε επίσης τα ζωδια της εβδομάδας 29/6 – 5/7.

 

Λέων

Θα βρεθείτε σε αξιοζήλευτη θέση αυτή την εβδομάδα. Και οι δύο ευεργέτες του γαλαξία μας –η αφροδιτη και ο διας –βρίσκονται στο ζωδιο σας και θα αγκαλιαστούν την Τετάρτη. Σαν αποτέλεσμα θα έχετε έναν απίστευτο τύπο γοητείας και χαρίσματος, στον οποίο δεν θα μπορεί κανείς να αντισταθεί. Η καρδιά σας είναι ορθάνοιχτη και είστε έτοιμοι να δώσετε την αγάπη σας σε ένα ιδιαίτερο πρόσωπο. Κάποιον που πραγματικά αξίζει να του δώσετε αυτά που έχετε να προσφέρετε. Διαβάστε επίσης τα ζωδια της εβδομάδας 29/6 – 5/7.

 

Παρθένος

Αν βρίσκεστε σε μία χαλαρή σχέση ή αν βγαίνετε με κάποιον και τα πράγματα δεν προοδεύουν, θα συνειδητοποιήσετε την πραγματικότητα. Η συναισθηματική σοβαρότητα που θα αισθανθείτε, θα σας βοηθήσει να τελειώσετε μία επαφή με κάποιον που δεν έχει τίποτα άλλο να σας προσφέρει σε ρομαντικό επίπεδο. Στην πραγματικότητα, υπάρχει κάθε ένδειξη πως έχετε συναισθήματα για κάποιον άλλον και τα κρατάτε μυστικά. Αυτή την εβδομάδα, θα είστε έτοιμοι να το αλλάξετε αυτό. Διαβάστε επίσης τα ζωδια της εβδομάδας 29/6 – 5/7.

 

Ζυγός

Μία ερωτική επαφή που έχει την πιθανότητα να μετατραπεί σε κάτι πιο ουσιώδες θα συμβεί για εσάς –στο δευτερόλεπτο! Την Δευτέρα, ίσως γνωρίσετε κάποιον σε μία αναπάντεχη κατάσταση. Ένας από τους φίλους σας ίσως σας γνωρίσει με κάποιον για παράδειγμα, αλλά χωρίς να σας το πει πρώτα. Εσείς θα νομίζετε πως θα βγείτε με τους φίλους σας για ποτό μετά τη δουλειά, αλλά εκείνος θα φέρει έναν φίλο που τυχαίνει να είναι ο τύπος σας. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο θα κυλήσει η εβδομάδα για εσάς όσον αφορά τον έρωτα. Αναπάντεχες αλλά χαρούμενες εξελίξεις! Διαβάστε επίσης τα ζωδια της εβδομάδας 29/6 – 5/7.

 

Σκορπιός

Αν είστε ελεύθεροι, είναι πιθανό να υπάρχει κοντά σας μία ερωτική επαφή. Το άτομο που θα γνωρίσετε όσο ταξιδεύετε ή δουλεύετε πάνω σε κάποιο δημιουργικό πρότζεκτ, μπορεί να είναι σοβαρά η αδερφή ψυχή σας. Τουλάχιστον οι δυο σας θα βλέπετε αστεράκια ο ένας στα μάτια του άλλου στο πρώτο ραντεβού. Αν βγαίνετε με κάποιον, τότε θα ανακαλύψετε πως μοιράζεστε μία βαθύτερη πνευματική επαφή. Διαβάστε επίσης τα ζωδια της εβδομάδας 29/6 – 5/7.

 

Τοξότης

Το ρομάντζο ίσως συνδέεται με πνευματικές ή διανοητικές επιδιώξεις αυτή την εβδομάδα. Ίσως έχετε ερωτευτεί κάποιον καθηγητή ή έναν μέντορα που έχετε αρκετά ψηλά. Για την δική σας ευχαρίστηση, την Τετάρτη είναι πιθανό να ανακαλύψετε πως τα συναισθήματα είναι αμοιβαία. Παρότι το άτομο αυτό έχει απίστευτη σοφία, και πάλι αξίζει η εξερεύνηση. Αν είστε σε σχέση, τότε η επικοινωνία με τον σύντροφό σας θα είναι άψογη. Πάρτε μία σημαντική απόφαση μαζί. Διαβάστε επίσης τα ζωδια της εβδομάδας 29/6 – 5/7.

 

Αιγόκερως

Την Πέμπτη τα συναισθήματά σας θα είναι εμφανή σε όλους χάρη στην πανσέληνο στο ζωδιο σας. Αν υπάρχουν συναισθήματα τα οποία έχετε κρατήσει για τον εαυτό σας αλλά ξέρετε πως πληγώνουν τη σχέση σας, ήρθε η ώρα να μιλήσετε. Να είστε αρκετά ευαίσθητοι όταν μοιράζεστε τις εσωτερικές σας σκέψεις για αυτά που σας προβληματίζουν. Θα εκπλαγείτε από το πόσο δεκτικός είναι ο σύντροφός σας. ίσως και να περίμενε εδώ και καιρό τη στιγμή αυτή. Διαβάστε επίσης τα ζωδια της εβδομάδας 29/6 – 5/7.

 

Υδροχόος

Η επικοινωνία με τον αγαπημένο σας θα είναι στα ύψη αυτή την εβδομάδα. Ο ερμής, που βρίσκεται στον τομέα της πραγματικής σας αγάπης –θα σχηματίσει υπέροχες γωνίες με αρκετούς πλανήτες –τον ουρανό, την αφροδιτη και τον δια. Να περιμένετε απίστευτα γλυκές συζητήσεις για ενδιαφέροντα θέματα που θα σας επιτρέψουν να ερωτευτείτε ακόμα περισσότερο τον σύντροφό σας. Αυτή την εβδομάδα ίσως λάβετε και μία όμορφη έκπληξη από εκείνον. Μπορεί να είναι κάποιο δώρο, μία γλυκιά χειρονομία ή μία δήλωση αγάπης που θα σας κόψει την ανάσα. Διαβάστε επίσης τα ζωδια της εβδομάδας 29/6 – 5/7.

 

Ιχθύες

Ίσως αναθεωρήσετε την παρέα που διατηρείτε αυτή την εβδομάδα, και συνειδητοποιήσετε πως μία κοινωνική επαφή δεν αξίζει το άγχος που νιώθετε. Μιλήστε στον σύντροφό σας για αυτή τη κατάσταση καθώς υπάρχει περίπτωση να έχει κάποιες πολύτιμες συμβουλές να σας προσφέρει. Τουλάχιστον, θα είναι εκεί για να σας αφήσει να σκεφτείτε δυνατά. Την Τετάρτη, απολαύστε τον έρωτα. Διαβάστε επίσης τα ζωδια της εβδομάδας 29/6 – 5/7.

 

zwdia-taro-astra