Είμαι έγκυος ?

Είστε έγκυος ? Συγχαρητήρια !!!!

Τι και αν προέκυψε, τι και αν ήταν συνειδητή επιλογή, ο φόβος πάντα υπάρχει. Θα τα καταφέρω ? θα είμαι καλή μητέρα ? Φοβάμαι μήπως κάνω τα λάθη των γονιών μου… Τι θα αλλάξει στη ζωή μου ? Είμαι σίγουρη ? το σκέφτηκα καλά ?

Μην διστάζετε, η φύση μας δημιούργησε για να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας ένα μωρό. Είναι στη λειτουργία μας, γεννιόμαστε γι’αυτό και ο Θεός μας δίνει το μεγαλύτερο δώρο. Κάτι που οι άντρες δεν πρόκειται να αντιληφθούν ποτέ, γιατί μπαμπάδες γίνονται μετά τη γέννηση, για να μην πω και κάποιους μήνες μετά γιατί απλά φοβούνται και να το κρατήσουν στην αγκαλιά τους.

zodia-zvdia-22

Εμείς όμως, το αντιλαμβανόμαστε από την πρώτη στιγμή, με τις αλλαγές στη διάθεση μας και κυρίως στο σώμα μας. Και προσευχόμαστε όλα να πάνε καλά.

Θυμηθείτε τον εαυτό σας…ποια από εμάς δεν έχει νανουρίσει κούκλα στην αγκαλιά της ? ποια δεν έχει προσποιηθεί τη μαμά ? δεν έχει κάνει βόλτα το «μωρό» της με το παιδικό καροτσάκι? και όταν η κούκλα-μωρό έκλαιγε ποια δεν πήρε αγκαλιά αυτό το «μωρό» για να το ηρεμήσει ?

Όλα καλά θα πάνε, και όσες δυσκολίες και αν αντιμετωπίσετε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης , το τελικό αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

Και ποια μαμά δεν έχει αγανακτήσει, και ποια μαμά δεν έχει βάλει τις φωνές και ποια δεν έχει πει «αμάν ! κουράστηκα…!!!». Η αγκαλιά τους όμως, το απαλό φιλί τους και το χάδι τους μας κάνει και τα ξεχνάμε όλα στη στιγμή.

Όλα καλά θα πάνε…είναι στη φύση μας !!!