Έκλειψη Ηλίου 13/10 Ενα Σκοτεινό Σιωπηλό Μονοπάτι

ζωδια-ερωτικες-προβλεψεις-zwdia

Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο.

13 Ιουλίου Παρασκευη.

 Οι εκλείψεις αντιπροσωπεύουν την αναγέννηση και την αυγή μιας νέας εποχής. Μας μεταφέρουν από το φως στο σκοτάδι και πάλι πίσω στο φως. Φέρνουν, λόγω της μεγάλης ισχύς τους, μια ριζοσπαστική αλλαγή.

Κάτι εντάσσεται, κάτι μεταβάλλεται. Όλα αυτά συμβαίνουν στον Καρκίνο, τον αστερισμό που κυβερνάται από την ίδια τη Σελήνη! Σε αυτή τη ηλιακή έκλειψη με τη Νέα Σελήνη, η Σελήνη σχηματίζει σιωπηλά και μέσα στο σκοτάδι το μονοπάτι μας, βράζοντας μέσα στη ζέστη του κατακαλόκαιρου.

zodia-zvdia-22

Η έκλειψη είναι μερική, όχι ολική και θα είναι ορατή μόνο σε αυτούς που μένουν στις πολύ νότιες περιοχές της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας –η έκλειψη, ως επί το πλείστον, συμβαίνει πάνω από το νερό.

Αυτή η ηλιακή έκλειψη είναι ιδιαίτερα ισχυρή, καθώς η Σελήνη και ο Ήλιος θα είναι σε πλήρη αντίθεση με τον ανάδρομο Πλούτωνα. Αυτή η αντίθεση δείχνει έντονα, παθιασμένα συναισθήματα.

Η Σελήνη και ο Ήλιος αντιμετωπίζουν τον Πλούτωνα σε μια θύελλα φόβου, ζήλιας, χειραγώγησης, δυσπιστίας, ενοχής και κρίσης ταυτότητας / υπαρξιακής. Είναι πολύ σημαντικό να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας για να μην εκραγούν αυτές οι ενέργειες σε ένα ασταθές σιντριβάνι θυμού ή παραμείνουν μέσα μας με τη μορφή της κατάθλιψης ή της αυτοκαταστροφικής συμπεριφοράς.

taro-zodia-76

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο 3 Εκλειψεων τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο

Βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στην εσωτερικοποίηση και την έκρηξη. Ας είναι ο απώτερος στόχος σας η ειρήνη και προσπαθήστε οι τρόποι σας να αντανακλούν αυτή την πρόθεση. Αν νιώθετε ότι είστε σε τέλμα, διαλογιστείτε τον χρυσαετό ή τον φοίνικα. Ξυπνήστε, δημιουργήστε κάτι με αυτή την ενέργεια, γίνετε παραγωγικοί.

Στο πάτο της παγωμένης θάλασσας του Πλούτωνα βρίσκουμε μόνο τον εαυτό μας και τους δικούς μας φόβους και αν και φαίνονται τεράστιοι, είναι μόνο αυτό, φόβοι. Συνηγορήστε υπέρ του εαυτού σας και του δικαιώματός σας στην έκφραση.

Μην ξεχνάτε ότι κάθε σχόλιο δεν είναι κριτική και δεν προσπαθούν όλοι να σας εκμεταλλευτούν. Ψάξτε το καλό στους άλλους. Ο Πλούτωνας είναι ο καλύτερος δάσκαλος του ζωδιακού, γιατί αρνείται κατηγορηματικά την είσοδο σε όλους όσους δεν είναι έτοιμοι για την αλλαγή.

zodia-zvdia-75

Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο

Ο φόβος μπροστά στην αλλαγή σημαίνει αποτελμάτωση, έτσι φιλήστε το σκοτάδι σας, φιλήστε την παλαβή ψυχή σας, δεχτείτε ολόκληρο τον εαυτό σας. Όπως ακριβώς και στην ηλιακή έκλειψη: το φως και το σκοτάδι συγχωνεύονται. Καμία ένωση δεν είναι πραγματική ή πλήρης χωρίς και τα δυο. Είναι καιρός να ενσωματώσουμε την πιο αληθινή, αυθεντική εκδοχή του εαυτού μας.

Αυτό το ταξίδι μέσα από την παλίρροια είναι, χωρίς αμφιβολία, μαγικό. Σε κάθε πισίνα μια ηχηρή αντήχηση, ένα χαμηλό τραγούδι για τους κουρασμένους και τους τρυφερούς.

Φαντασιώνεστε ότι ξεκινάτε από την αρχή; Κολυμπάτε στους ωκεανούς του Καρκίνου, πιασμένοι σε παιδιάστικες σκέψεις και μοτίβα, φοβερά ευαίσθητοι; Είναι ώρα να αφεθείτε. Μην φοβάστε, απλώς αφεθείτε. Ότι κι αν σας έχουν πει, αφεθείτε, όσο κι αν φοβάστε σε αυτή τη σκέψη.

chartomanteia-44

Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο

Αυτή η έκλειψη, σε αντίθεση με πολλές άλλες, είναι μια δύναμη διευθέτησης και στερεώματος. Αν δεν είστε ευτυχισμένοι, κάντε μια αλλαγή. Αφήστε το σπίτι σας, αφήστε τη μίζερη δουλειά σας, αφήστε το ταίρι σας αν δεν είναι τέλειο. Βεβαίως, η αλλαγή μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε στιγμή, αλλά όσο πιο πολύ περιμένουμε, τόσο πιο περίπλοκη γίνεται η ζωή και οι εκλείψεις παρέχουν την τέλεια ευκαιρία για την αλλαγή. Παίρνετε τη σωστή απόφαση αν νιώθετε ελαφρύτεροι μέσα στην καρδιά σας. Μην αγνοείτε την διαίσθησή σας –ποτέ!

Δείτε τον Ήλιο και τη Σελήνη μαζί. Ανακατεύουν την φωτιά και το νερό, καλλιεργούν το αλχημικό τους πεπρωμένο. Δείτε τη σελήνη να καταπίνει ολόκληρο τον ήλιο, δείτε την άγρια γυναίκα – λύκο να κατακτά ξανά τον θρόνο της. Καλωσορίστε αυτό το όραμα της νέας γης. Μια πλημμύρα φουσκώνει και, αν και απειλεί να μας κατακλύσει, θα περάσουμε από πάνω της.

zodia-astra-tarot

Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο

Τα νερά της Σελήνης φτάνουν άγρια και θορυβώδη σε παλιρροϊκά κύματα αγάπης. Πεθαίνουμε μέσα της και ξαναγεννιόμαστε με τη βεβαιότητα πως ό,τι κι αν έρθει παρακάτω είναι πιο λαμπρό απ’ ό,τι κι αν αφήνουμε πίσω.

Η Σελήνη μπαίνει στον Λέοντα την ημέρα μετά την έκλειψη. Στις 17 Ιουλίου, η Σελήνη μπαίνει στον Ζυγό, σηματοδοτώντας το τέλος της ηλιακής έκλειψης της Νέας Σελήνης και την αρχή του τετάρτου. Όταν η Σελήνη είναι στον Καρκίνο, είναι η ιδανική εποχή για να φάτε και να φυτέψετε βαθυπράσινα λαχανικά. Ο Καρκίνος κυβερνά το πεπτικό σύστημα στο σώμα. Κάτω από την επιρροή του, τα σώματά μας απαιτούν φρέσκα, θρεπτικά τρόφιμα. Αποφύγετε τη ζάχαρη, το κόκκινο κρέας και το αλκοόλ.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο 3 Εκλειψεων τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra