Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 26/03

zwdia

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 26/03

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Τα λόγια που σας κάνει ο άνθρωπος σας… δεν σας ξεκαθαρίζουν τι ζητά και αυτός από την σχέση και το μέλλον σας. Πιθανόν να μην είναι έτοιμος ακόμη.

Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

zodia-zvdia-22

 

Ταύρος: Μετρήστε και ζυγίστε όλα αυτά που έχουν προταθεί από τον άνθρωπο σας, για τα επόμενο επίσημα βήματα, που επιθυμεί να κάνετε μαζί.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Τοξότης

Δίδυμοι: Τα λόγια και οι διάφορες εξηγήσεις που σας δίνει αυτός που σας πολιορκεί για να ξανα-κερδίσει την καρδιά σας, σίγουρα δεν σας έχουν πείσει ακόμη.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Καρκίνος: Δεν θα σας δοθεί ποτέ η σωστή συνταγή για να κρατήσετε μια ερωτική σχέση. Πιθανόν και να πρέπει να την βρείτε απόλυτα μόνοι σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Αιγόκερως

chartomanteia-44

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 26/03

 

Λέων: Οι σκέψεις και οι δράσεις, που θα δείτε από τον άνθρωπο που αγαπάτε, θα υπονοούν, ότι έχει έρθει το κατάλληλο χρονικό διάστημα, για να ενωθείτε και επίσημα.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Παρθένος

Παρθένος: Όλα όσα έχουν γίνει στο παρελθόν σας, δεν μπορούν πια να συνεχίσουν να εμποδίζουν και να καταστρέφουν το παρόν σας. Κάντε άμεσα τις αλλαγές σας.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

Ζυγός: Ασχοληθείτε και πιο ενεργά με εργασία, φίλους και οικογένεια, που μάλλον τους έχετε ξεχάσει λόγο ενός νέου έρωτα που έχει έρθει στο μονοπάτι σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

zwdia-fotia

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 26/03

 

Σκορπιός: Εσείς σίγουρα είστε από τα πιο περίεργα ζώδια στην αγάπη, και μάλλον με αυτό άθελα σας, βάζετε – υψώνετε τείχη σε αυτούς που σας έχουν ερωτευτεί.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Αιγόκερως

Τοξότης: Εσείς θα πρέπει να είστε απόλυτα προετοιμασμένοι με όλα αυτά, που συσχετίζονται…με τα παρόντα ερωτικά σας, αλλά και το πρόσφατο παρελθόν.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ζυγός

Αιγόκερως: Εσείς μόνο με ήρεμη βάση, μπορείτε να συζητήσετε με τον άνθρωπο σας, που θέλει να κάνει κάποιες μεγάλες στην επαγγελματική του ζωή.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Τοξότης

zwdia shmera

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 26/03

 

Υδροχόος: Μπορεί να έχετε κάνει κάποια λάθη ή να έχετε βάλει κατά λάθος μέσα στην σχέση σας προβλήματα, όμως δεν πρέπει τώρα να τα παρατήσετε.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

Ιχθείς: Έχετε σίγουρα θυμώσει με όλα αυτά που κάνει, και άλλα τόσα που πραγματικά δεν κάνει ο άνθρωπος σας, για εσάς και την σχέση σας.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-087

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.