Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 07/07

ζωδια-zwdia-zodia

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 07/07

Επανασυνδέσεις Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός

Ο μήνας που τρέχει σας έχει κάνει να ανεβάσετε τους προσωπικούς σας ρυθμούς, και κάπως έτσι θα έρθετε και πιο κοντά στο συντροφικό σας ταίρι.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

zodia-zvdia-22

Ταύρος

Είστε και επισήμως μπερδεμένοι και το μόνο που θέλετε είναι να μιλήσετε με τον πρώην σας, και να βρείτε τυχόν κοινά πατήματα, για επανασύνδεση.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Δίδυμοι

Αδυνατείτε πραγματικά να μείνετε μακριά από έρωτες και πάθη. Τουλάχιστον για αυτό το διάστημα που η λίμπιντο σας είναι στο κόκκινο, μην υποσχεθείτε πολλά.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

Καρκίνος

Αν ξέρετε τι συμβαίνει μέσα στην καρδιά του ατόμου, που σας ενδιαφέρει, μην τον πιέσετε για να σας δώσει κάποιες άμεσες απαντήσεις. Το έχει ήδη κατά νου.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Αιγόκερως

chartomanteia-44

Λέων

Όσα και να πείτε στον πρώην σας, δεν υπάρχει περίπτωση έτσι απλά να γυρίσει. Θέλει να είναι σίγουρος, ότι δεν θα υπάρξουν και πάλι τρίτες παρεμβολές.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Παρθένος

Παρθένος

Είσαστε μέσα σε έναν μεγάλο έρωτα, και το μόνο που θέλετε είναι αυτήν την φορά να θωρακίσετε. Άρα μην επιτρέψετε σε κανέναν, να σας ενοχλήσει.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

Ζυγός

Όσα έχουν αλλάξει μέσα στην σχέση σας, είναι μόνο για το καλό και των δύο σας. Σίγουρα κάποια πράματα πια έχουν τακτοποιηθεί και μόνιμα.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 07/07

zwdia - love

Σκορπιός

Έχετε αφήσει τα παλιά να φύγουν – ξεθωριάσουν από το μυαλό σας και τώρα κάνετε την μεγάλη σας ανατροπή σε εργασία και νέες σχέσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Αιγόκερως

Τοξότης

Όλοι αυτοί που είναι γύρω σας έχουν κάτι καλό να πουν για τον άνθρωπο που έχετε κοντά σας. Αυτό είναι και κάτι που σίγουρα σας ανεβάζει την διάθεση.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ζυγός

Αιγόκερως

Όσους και καυγάδες και να κάνετε με τον άνθρωπο σας, τελικά δεν έχετε καταφέρει μέχρι στιγμής, να λύσετε τίποτα. Αλλού είναι τα προβλήματα.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

zodia-88

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 07/07

Υδροχόος

Έχετε αφήσει κάποια πράματα μέσα στην σχέση σας, σε εκκρεμότητα και θέλετε να τα ξαναπιάσετε από την νέα εβδομάδα, που θα είναι και πιο διαθέσιμος ο σύντροφος σας.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Ιχθείς

Υπάρχουν πολλές και δύσκολες καταστάσεις μέσα στην ζωή σας, και το μόνο που δεν σας χρειάζεται είναι να βρείτε έναν απλά ακόμη έρωτα.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Τοξότης

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.