Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 08/07

sex

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 08/07

Επανασυνδέσεις Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός

Ο τρόπος που σκέφτεστε, δεν είναι σε καμία των περιπτώσεων, ίδιος με αυτόν του ανθρώπου σας. Αυτό είναι και κάλο, καθώς δεν θα πλήξετε ποτέ.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

zodia-zvdia-22

Ταύρος

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν είναι και ο καλύτερος τόπος για να βρείτε ένα νέο ταίρι. Εσείς οι πιο τολμηροί, δώστε εκεί έξω τον καλύτερο σας εαυτό.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Δίδυμοι

Είστε σε μια ερωτική φάση, που μάλλον έχετε βρει αυτόν που πάντα ψάχνατε. Τώρα μπορείτε σιγά – σιγά να το απολαύσετε στο μέγιστο του.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

Καρκίνος

Οι φίλοι και οι γνωστοί σας, θα σας έρθουν τις επόμενες ημέρες με προξενιά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εκπλαγείτε πολύ και ευχάριστα.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Αιγόκερως

zodia-543

Λέων

Μην λέτε ακόμη το ναι ή το όχι, σε μια ιδιαίτερη πρόταση επανασύνδεσης. Μετά τις εκλείψεις θα το ξανα-σκεφτείτε καλύτερα και σοφότερα.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Παρθένος

Παρθένος

Δεν έχετε ακόμη πεισθεί για τίποτα, από την μεριά του ανθρώπου που θέλετε να έχετε στην ζωή σας. Ούτε από τα λόγια του, ούτε από τις πράξεις του.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

Ζυγός

Υπάρχουν ακόμη πολλά ζητήματα, που πρέπει να τακτοποιήσετε εσείς, με το παρελθόν σας, πριν να ανοίξετε τις πόρτες για έναν νέο έρωτα.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 08/07

zwdia - love

Σκορπιός

Πάρα πολλή η δουλειά, που έχετε βάλει στις πλάτες σας, και μάλλον δεν έχετε ακόμη καταλάβει, ότι σιγά – σιγά η ερωτική σας ζωή έχει αρχίσει και παγώνει.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Αιγόκερως

Τοξότης

Ιστορίες που έχουν λήξει, μην τις ψάχνετε και πάλι από την αρχή. Το πιο πιθανόν είναι να σας πονέσουν εκ νέου, και αυτήν την φορά θα φταίτε εσείς.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ζυγός

Αιγόκερως

Οι μέρες με τον Άρη, να είναι σε ανάδρομη κίνηση, σας επηρεάζει και μάλλον θα φέρει μέσα από περίπλοκες επικοινωνίες, κάποιον που θέλετε κοντά σας.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

zodia-88

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 08/07

Υδροχόος

Το μυαλό σας είναι απίστευτα μπερδεμένο, και θέλετε να διευκρινίσετε κάποια θέματα με τον άνθρωπο σας, που σίγουρα δεν θέλει να χαθεί η αρμονία μεταξύ σας.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Ιχθείς

Μπορεί να είστε και το πιο ηθικό ζώδιο, αλλά αυτό το χαρακτηριστικό σας, θα πρέπει να το εκτιμά και ο άνθρωπος που έχετε δίπλα σας.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Τοξότης

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.