Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 09/07

zwdia-ωροσκοπιο

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 09/07

Επανασυνδέσεις Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός

Ο τρόπος που προσπαθείτε να πάρετε μια θετική απάντηση, από τον σύντροφο σας, για τις δικές σας τις ανασφάλειες, είναι σίγουρα λάθος.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

zodia-zvdia-22

Ταύρος

Όταν θα είστε απόλυτα ελεύθεροι από τις πιο παλιές σας ερωτικές υποθέσεις, πριν προχωρήσετε σε κάτι πιο σοβαρό, με τον νέο σας σύντροφο.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Δίδυμοι

Έχετε πει αυτό που θέλατε στον αγαπημένο σας, και μάλλον τώρα πρέπει να συνεχίσετε και την κανονική σας ζωή. Οι πράξεις θα δώσουν και τις απαντήσεις που ζητάτε.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

Καρκίνος

Δεν μπορούν όλα και πάντα να γίνονται όπως θέλει ο σύντροφος σας. Αυτό είναι κάτι που αδικεί την δική σας την προσωπικότητα. Μιλήστε και χωρίς να φοβάστε.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Αιγόκερως

zodia-543

Λέων

Όλα όσα έχουν γίνει μέσα στον γάμο/σχέση σας, είναι και η αλήθεια που πρέπει να δείτε, πριν όμως βγάλετε και τις τελικές σας αποφάσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Παρθένος

Παρθένος

Το Καλοκαίρι συνεχίζει και εσείς πρέπει να φύγετε από τα καλούπια του παρελθόντος. Βρείτε τι και ποιος σας κάνει ευτυχισμένους και κυνηγήστε το .
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 09/07

Ζυγός

Οι φοβίες οι μόνιμες που έχετε, μήπως και αυτή η σχέση δεν προχωρήσει όπως εσείς θέλετε, είναι λάθος. Δεν έχετε μέχρι στιγμής κάποιο δείγμα.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

taro-zodia-76

Σκορπιός

Πιθανόν και να έχετε εισπράξει κάποια απορριπτική στάση, από το άτομο που έχετε ερωτευτεί. Μην κάνετε κάποια άλλη προσπάθεια, οι μέρες έχουν ανατροπές.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Αιγόκερως

Τοξότης

Είστε σε μια καλή φάση, που πρέπει να δείτε τι πρέπει να κάνετε αυτό το διάστημα, μέσα στο επάγγελμα σας που απαιτεί ταξίδια αλλά και πολλές ώρες παρουσίας.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ζυγός

Αιγόκερως

Μην δικαιολογείτε συνέχεια τον άνθρωπο σας, που έχει κάνει μια σειρά από σημαντικά σφάλματα. Μάλλον πρέπει να ανοίξετε και εσείς τα μάτια σας περισσότερο.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

zodia-88

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 09/07

Υδροχόος

Όσα έχετε βιώσει στο ερωτικό σας παρελθόν, δεν έχουν μπει ευτυχώς εμπόδιο σε όλα αυτά που επιθυμείτε ακόμη να κάνετε για την προσωπική σας ζωή.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Ιχθείς

Το ύφος σας μαρτυράει ότι έχετε θυμώσει, με τον άνθρωπο που αγαπάτε και μάλλον έχει έρθει η ώρα για κάποια επικοινωνιακά ανοίγματα.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Τοξότης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.