Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 10/07

zwdia-zodia-astrologia-3

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 10/07

Επανασυνδέσεις Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός

Πιθανόν και να μην έχετε την καλή διάθεση που χρειάζεται για να πείσετε κάποιους να σας εμπιστευτούν εκ νέου. Βρείτε πρώτα την καλή σας ψυχολογία.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

zodia-zvdia-22

Ταύρος

Δεν είστε ακόμη σίγουροι, αν ακόμη θέλετε τον πρώην σας, πίσω στην ζωή σας. Πάντως τις προσπάθειες του, θα τις συνεχίσει και μέχρι να σας πείσει.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Δίδυμοι

Οι όποιες δυσκολίες υπάρχουν μέσα στην σχέση σας, μόνο μέσα από κοινή συζήτηση θα βρουν τον δρόμο της λύσης τους. Επιδιώξτε το.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

Καρκίνος

Με κάποιον φίλο σας, που μοιράζεστε κάποια κοινά σας χόμπυ, έχει δημιουργηθεί ένα όμορφο ερωτικό κλίμα. Κάτι νέο θα ξεκινήσει.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Αιγόκερως

zodia-543

Λέων

Μην δείχνετε ότι έχετε τόσο μεγάλη αγωνία, στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, αλλά ακόμη δεν σας έχει δείξει και αυτός ….το προσωπικό του ενδιαφέρον.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Παρθένος

Παρθένος

Δεν υπάρχει πραγματικά κανείς λόγος για να παιδεύεστε και να περνάτε άσχημα, μέσα στην ερωτική σας σχέση. Όλα μπορούν να διορθωθούν.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

Ζυγός

Αν μπορείτε να κάνετε την αλλαγή από ελεύθεροι σε δεσμευμένοι αυτήν την εποχή, σίγουρα με τα άστρα να ευνοούν, μπορεί να ερωτευτείτε με πάθος.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

zwdia - love

Σκορπιός

Αντιμετωπίζετε τα προβλήματα που έρχονται από την μεριά του ανθρώπου σας με ένταση. Αυτό δεν λύνει τίποτα αλλά αντιθέτως φέρνει αποστάσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Αιγόκερως

Τοξότης

Έχετε μιλήσει και διευκρινίσει ότι δεν ζητάτε αυτήν την εποχή να μπείτε σε μια νέα σχέση. Αυτό μάλλον αυτός που σας θέλει, δεν το έχει ακόμη καταλάβει.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ζυγός

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 10/07

zodia-88

Αιγόκερως

Δεν θα βρείτε άκρη, με το να ψάχνετε συνέχεια στο παρελθόν σας, και όλα όσα έχουν γίνει εκεί. Καλύτερα να κανονίσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Υδροχόος

Όλα έχουν γίνει ένα κουβάρι, ένα απόλυτο μπέρδεμα μέσα στην καρδιά σας. Δύο άτομα σας πολιορκούν που όμως και τα δύο έχουν παράλληλες δεσμεύσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Ιχθείς

Μην ντρέπεστε να πείτε την αλήθεια στον άνθρωπο σας, για όλα αυτά που τώρα συμβαίνουν και σας στεναχωρούν. Σίγουρα λύσεις υπάρχουν.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Τοξότης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.