Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 10/12

zwdia-astrologia

Κοινοποίηση:

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 10/12

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Δεν έχετε και την πιο θετική διάθεση, αυτό το διάστημα και αυτό έχει απόλυτα να κάνει με τον άνθρωπο σας, που είναι κλεισμένος στον εαυτό του.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

 

Ταύρος: Τα λόγια έρωτα που σας έχει πει ο άνθρωπος σας, δεν τα πιστεύετε. Είναι άλλωστε και τόσα αυτά που έχετε περάσει στο παρελθόν, που όλα τα κάνετε δύσκολα.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

zodia-zvdia-22

Δίδυμοι: Μην μασάτε την τσίχλα και αυτά που σας λέει καθείς, μόνο και μόνο για να σας εντυπωσιάσει. Εσείς είστε άκρως επιφυλακτικοί ούτως ή άλλως.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ζυγός

Καρκίνος: Ο άνθρωπος σας, έχει κάποια δικά του ζητήματα που τον απασχολούν έντονα και επιθυμεί… να σας μιλήσει πλέον πιο ανοιχτά.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

zodia-zvdia-22

Λέων: Πολλά τα καλά που περιμένουν από σήμερα και μέχρι τις 21/12, το ζώδιο σας, που θα δει τα οικονομικά του να πάνε από το καλό στο καλύτερο.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Παρθένος: Υπάρχουν κάποια θέματα σας, ακόμη ανοιχτά, από το παρελθόν. Αυτά λοιπόν μέσα από επικοινωνίες θα σας παρουσιαστούν άμεσα.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Παρθένος

Ζυγός: Οι συζητήσεις και οι επαφές οι συχνές που έχετε με κάποιον γνωστό φίλο σας, θα σας κάνουν ακόμη πιο αξιαγάπητους, ίσως και ερωτεύσιμους.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Τοξότης

zvdia-098

Σκορπιός: Οι μέρες που έχουν περάσει, σας έβαλαν σε μεγάλες σκέψεις που μάλλον και εσείς οι ίδιοι αντιλαμβάνεστε ότι η σχέση σας, χρειάζεται φρεσκάρισμα.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Τοξότης: Όλα όσα έχουν γίνει αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, σας έχουν θίξει τον εγωισμό. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει να το διορθώσετε.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

Αιγόκερως: Πολύ και καλός κόσμος, θα πλαισιώσει την καθημερινότητα σας και σίγουρα θα σας κάνει να αισθανθείτε πολύ καλύτερα, σε κάθε επίπεδο.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

zwdia-zodia-astrologia-65

Υδροχόος: Αυτά που έχετε κρυμμένα μέσα στις βαθύτερες σας σκέψεις, μην τα αφήνετε μόνο εκεί. Φυσικά και πρέπει να τα πείτε στον άνθρωπο σας.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

Ιχθείς: Πολλά τα θέματα, που έχετε να λύσετε μέχρι την εποχή των Χριστουγέννων. Πάντως κάτι αισθηματικό θα σας εκπλήξει ευχάριστα.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.