Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 13/03

zodia-oikos-3

Κοινοποίηση:

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 13/03

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Οι ερωτικές σας προτάσεις, έχουν κάνει το άτομο που θέλετε….να χάσει τον ύπνο του. Πιθανόν και άμεσα να έχετε μια θετική του ανταπόκριση.

Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

zodia-zvdia-22

 

Ταύρος: Οι απαιτήσεις σας, πια είναι υψηλές και απόλυτες πια από τον άνθρωπο σας, που πρέπει επιτέλους να πάρει και να ανακοινώσεις τις αποφάσεις του.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Τοξότης

Δίδυμοι: Εσείς δεν είστε ακόμη έτοιμοι, να πείτε το ναι σε μια πρόταση επανένωσης, που έχει έρθει από τον πρώην σας. Μάλλον θέλετε λίγο χρόνο.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Καρκίνος: Οι θέσεις που έχετε και η γενικότερη σας φιλοσοφία, δεν ταιριάζει σε όλους. Αυτό πραγματικά σας σώσει από τις μετριότητες που κυκλοφορούν.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Αιγόκερως

chartomantia-087

Λέων: Υπάρχει ένα μόνιμο πρόβλημα, από την μεριά του ανθρώπου σας, που είναι και το μόνο που δεν σας επιτρέπει, να κάνετε κάποια πιο σοβαρά βήματα.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Παρθένος

Παρθένος: Κάποιος από τον φιλικό σας κύκλο, σας βλέπει με μάτια ερωτευμένου. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα σας μιλήσει και πιο ανοιχτά. Εσείς που είστε μόνοι, ρίξτε μια πιο αναλυτική ματιά!
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

Ζυγός: Τίποτα δεν μπορεί να γίνει με το ζόρι και πόσο μάλλον όταν αυτό εμπεριέχει και συναισθήματα. Με την ν. σελήνη να πλησιάζει…όλα είναι πιθανά.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

ζωδια-ταρο-99

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

 ζώδια ημερησιες αστρολογικές ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos  τα τελευταια απο την  αστρολογία  αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

Σκορπιός: Ο άνθρωπος σας, σε κάποια πράματα που του ζητάτε ή τον ρωτάτε αντιφάσκει. Ίσως και να πρέπει από την μεριά σας, να πάρετε τις αποφάσεις σας.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Αιγόκερως

Τοξότης: Πολλές οι ευχάριστες ειδήσεις που θα σας φέρει ο αγαπημένος σας, που επιθυμεί να σας πλησιάσει και να σας μιλήσει για μέλλον.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ζυγός

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Αιγόκερως: Η κάθε σχέση έχει τα δικά της κουμπιά. Εσείς τα έχετε βρει και καλείστε να κάνετε και κάποιες πιο σοβαρές συζητήσεις με τον άνθρωπο σας.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Τοξότης

Υδροχόος: Μπορεί να υπάρχει μια ένταση επικοινωνιακή, με τον άνθρωπο σας, που δείχνει να έχει τρίτα προβλήματα, που δεν θέλει να σας αναφέρει.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

Ιχθείς: Φυσικά και υπάρχουν ακόμη ελπίδες, για να τα βρείτε με τον άνθρωπο σας. Σίγουρα μια δική σας πρώτη κίνηση, θα βοηθούσε.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

zwdia

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.