Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 13/07

ζωδιο-της-παρθενου-zwdia-ωροσκοπιο

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 13/07

Επανασυνδέσεις Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός

Οι ματιές που πέφτουν μέσα στον εργασιακό σας χώρο, θα πρέπει να σας προβληματίσουν, καθώς και η διαίσθηση σας, σας λέει ότι δεν είναι και τόσο αθώες.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

zodia-zvdia-22

Ταύρος

Έχετε αναγκαστεί να κλειστείτε πραγματικά στο καβούκι σας, καθώς όλα αυτά που βλέπετε εκεί έξω στις αισθηματικές σχέσεις, δεν σας καλύπτουν.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Δίδυμοι

Οι σκέψεις, που περνάνε από το μυαλό σας, είναι τουλάχιστον για αυτό το διάστημα, να ασχοληθείτε πιο πολύ με τα οικονομικά σας μεγέθη.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

Καρκίνος

Όσα έχουν γίνει με τον άνθρωπο σας, τώρα θα πρέπει απλά να προσπεραστούν και να οργανώσετε τις φετινές σας καλές διακοπές.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Αιγόκερως

chartomanteia-44

Λέων

Μυστικά που κρύβετε από τον άνθρωπο σας, ίσως και μέσα από κάποιο λάθος να βγουν στην επιφάνεια. Προσέχετε τι λέτε και που το λέτε.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Παρθένος

Παρθένος

Στην φάση που είτε τώρα, μάλλον δεν σας ενδιαφέρει καθόλου, να βρείτε κάποιον νέο έρωτα. Μάλλον αυτό που θέλετε είναι να απολαύσετε το Καλοκαίρι.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 13/07

Ζυγός

Δεν θα κάνετε ούτε ένα βήμα πίσω πια, από όλα αυτά που θέλετε για την ζωή και τον εαυτό σας, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσετε κάποια άλλα συμφέροντα.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

zwdia-fotia

Σκορπιός

Έχετε κάνει μια νέα και διαφορετική γνωριμία που σας έχει πραγματικά απογειώσει. Ίσως και να έχετε βρει αυτήν τη φορά το τέλειο ταίρι.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Αιγόκερως

Τοξότης

Δεν ξέρετε από όλα αυτά που βλέπετε και ακούτε μέσα στην σχέση σας, τι να πιστέψετε και τι όχι. Μάλλον έχει έρθει η ώρα για συζητήσεις με τον άνθρωπο σας.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ζυγός

Αιγόκερως

Μην δυναμιτίζετε την ατμόσφαιρα μέσα στην σχέση σας, και σίγουρα μην βάζετε μέσα στο στόμα σας, όλη την ώρα την πρώην του συντρόφου σας.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

zodia-88

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 13/07

Υδροχόος

Μπορεί να έχουν συμβεί διάφορα περιστατικά μέσα σε αυτήν την καινούργια σας σχέση – γνωριμία, αλλά μην το βάζετε κάτω, αρχή είναι ακόμη.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Ιχθείς

Μπορεί να ακούτε πολλά και άσχημα για το ταίρι σας, αλλά μόνο εσείς ξέρετε τι στην πραγματικότητα συμβαίνει, και που είναι τα όρια σας.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Τοξότης

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο 3 Εκλειψεων τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.