Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 14/07

zevgari

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 14/07

Επανασυνδέσεις Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός

Η καρδιά σας έχει κρυώσει με όλα αυτά που γίνονται, αλλά και αυτά που τελικά δεν γίνονται … από την μεριά και τις συμπεριφορές του συντρόφου σας.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

zodia-zvdia-22

Ταύρος

Πολλές οι οικονομικές σας έγνοιες αυτό το διάστημα, που πρέπει από την δική σας την μεριά, να τις τελειώσετε και μετά να ασχοληθείτε και με τα ερωτικά σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Δίδυμοι

Οι καταστάσεις μέσα στον γάμο ή την σχέση σας, έχουν αρχίσει και δυσκολεύουν την καθημερινότητα σας. Μόνο μια συζήτηση θα έδινε λύσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

Καρκίνος

Για όσες ακόμη μέρες θα τρέχει, το ζώδιο σας εσείς θα έχετε την εύνοια των άστρων για να μπορέσετε να επανασυνδεθείτε με κάποιον, που αγαπάτε πολύ.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Αιγόκερως

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 14/07

chartomanteia-44

Λέων

Η ερωτική σας ζωή έχει έντονη κινητικότητα, και αυτό μάλλον μόνο σας έχει τελικά μπερδέψει πολύ περισσότερο. Από το νέο μήνα, βρείτε τι θέλετε πραγματικά.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Παρθένος

Παρθένος

Μπορεί να υπάρχουν κάποιες μικρές αλλαγές ή τροποποιήσεις, μέσα στον χώρο της εργασίας σας, αλλά σε βάθος χρόνου θα φέρουν και την οικονομική άνεση.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

Ζυγός

Τα ζητήματα που έχουν προκύψει, από την μεριά του συντρόφου σας, αφορούν την πρώην οικογένεια του. Μην εμπλακείτε σε αυτήν την μάχη.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

taro-zodia-76

Σκορπιός

Έχετε καταπιαστεί με πολλά αυτήν την εποχή και σίγουρα δεν έχετε χρόνο, για τους αγαπημένους σας αλλά και τον ερωτικό σας σύντροφο.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Αιγόκερως

Τοξότης

Οι καρδιές σας είναι μαζί με τον άνθρωπο σας, και είστε πραγματικά ο ένας φτιαγμένος για τον άλλον. Αυτό το Καλοκαίρι θα κάνετε μεγάλες αλλαγές στην ζωή σας.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ζυγός

Αιγόκερως

Δεν έχετε ακόμη τι αποζητά, αυτός ο πρώην σύντροφος σας, και μάλλον έχετε σταματήσει την καθημερινότητα σας, για να περιμένετε τις δράσεις του.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

zodia-88

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 14/07

Υδροχόος

Δεν υπάρχει λόγος αυτά τα πολύ ωραία που αισθάνεστε για τον άνθρωπο σας, να του τα εκφράσετε. Το πιο πιθανόν είναι και το κερδίσετε πολύ περισσότερο.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Ιχθείς

Στον χώρο της εργασίας σας, μην κάνετε κάτι ριψοκίνδυνο, καθώς πολλά μάτια ήδη είναι επάνω σας, και σας κουτσομπολεύουν.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Τοξότης

Διαβαστε στο Νεα Σελήνη Εκλειψη 13/07 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.