Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 16/11

σχεσεις-χωρισμος

Κοινοποίηση:

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 16/11

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Όλοι οι δρόμοι και όλοι οι τρόποι οδηγούν στο να είσαστε και πάλι μαζί, με τον άνθρωπο που αγαπάτε, άσχετα αν αυτόν τον καιρό, είσαστε λίγο παγωμένοι.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ζυγός

 

Ταύρος: Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας, αυτό τον καιρό ξεκαθαρίζουν. Μην ανακόψετε αυτήν την δράση. Θα μείνει ότι αξίζει μόνο.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Σκορπιός

zodia-zvdia-22

Δίδυμοι: Μην ασχολείστε με μικρότητες και παρεξηγήσεις, που υπάρχουν από την μεριά περιβάλλοντα του ανθρώπου σας. Δεν έχει νόημα.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Καρκίνος: Ξεχάστε αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν και με άλλους συντρόφους σας, καθώς νέος έρωτας έρχεται και σας αγκαλιάζει.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

zodia-zvdia-22

Λέων: Δυναμικά συνεχίζεται αυτό το χρονικό διάστημα, η εξέλιξη των οικονομικών σας, που σίγουρα θα παρασύρει θετικά και τη ερωτική σας ζωή.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Παρθένος: Μην έχετε καμία ανυπομονησία για αυτά που σας έχει τάξει ο άνθρωπος σας. Σίγουρα θέλει τον χρόνο του, για να σας το αποδείξει.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Ζυγός: Είσαστε ανάμεσα σε πολλές και ενδιαφέρουσες καταστάσεις αισθηματικές αυτήν την περίοδο, που σίγουρα σας διορθώνουν την ψυχολογία.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Τοξότης

zvdia-098

Σκορπιός: Μην καταναλώνετε τα λόγια και την ενέργεια σας, μέσα σε τρίτες ζωές και ξένες καταστάσεις που μετά από λίγο, θα φύγουν από την καθημερινότητα σας.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Παρθένος

Τοξότης: Μπορεί να έχετε κάποιες τρίτες δυσκολίες αυτήν την εποχή, στην ερωτική σας ζωή, αλλά το σίγουρο είναι ότι άμεσα θα είναι ξεπεράσιμες.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

zwdia-zodia-33ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αιγόκερως: Είναι κάποιο ιδιαίτερο άτομο, που σας έχει τραβήξει την προσοχή, και πιθανόν μέσα στις επόμενες ημέρες, θα σας μιλήσει και πιο ανοιχτά.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

Υδροχόος: Ελέγξτε τις υπερβολές σας, και μην πετάτε λόγια που πιθανόν και να στεναχωρούν κάποιους. Καλύτερα δώστε χρόνο σε όλες τις πλευρές.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

Ιχθείς: Είναι μια εποχή, που θα έχετε πολλές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, και ίσως και κάτι από το παρελθόν. Ζυγίστε και μετά αποφασίστε.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.