Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 17/07

zwdia

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 17/07

Επανασυνδέσεις Διαβάζετε πάντα και τον προσωπικό ωροσκόπιο της σχέση σας

Κριός

Να είστε πολύ προσεχτικοί, μέχρι να κλείσει ο κύκλος των εκλείψεων, καθώς οι λάθος δράσεις – προτάσεις, θα φέρουν άσχημες παρεξηγήσεις.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Παρθένος

zodia-zvdia-22

Ταύρος

Προστατέψτε την σχέση σας, από καταστάσεις που δεν την αφορούν. Αυτό που έχετε ήδη δημιουργήσει είναι μεταξύ εσάς και του ανθρώπου σας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Κριός και Ζυγός

Δίδυμοι

Αλλάζετε συνέχεια ερωτικούς συντρόφους, και μάλλον αυτό δηλώνει ότι περνάτε ένα διάστημα, που δεν είστε εσείς τελικά καλά με τον εαυτό σας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Ταύρος και Ιχθείς

Καρκίνος

Η επιμονή και η ισχυρογνωμοσύνη σας, δεν θα βοηθήσει αυτήν την σχέση να λύσει τα προβλήματα σας. Όσο επιμένετε με αυτόν τον τρόπο, τόσο μεγαλύτερες και οι καθυστερήσεις.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Κριός και Παρθένος

taro-tarw

Λέων

Υπάρχουν θέματα που δεν αξίζουν, να τα φέρνετε στο τραπέζι των συνομιλιών με τον άνθρωπο σας. Εστιάστε το τι θέλετε να κάνετε στο μέλλον σας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Λέων

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 17/07

Παρθένος

Όσο δεν λέτε τι ζητάτε και τι επιθυμείτε από τον άνθρωπο που αγαπάτε, τόσο όλα αυτά τα σχέδια που έχετε στο μυαλό σας, θα πηγαίνουν πίσω.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Τοξότης και Αιγόκερως

Ζυγός

Οι εκλείψεις που απομένουν, θα φέρουν σε όλους τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, οικονομική άνεση αλλά και μια πολλή καλύτερη ψυχολογία.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Ζυγός

zwdia-fotia

Σκορπιός

Ο κάθε ένας μπορεί να έχει από μια ερωτική σχέση. Εσείς δεν ανήκετε στους πολλούς. Ξέρετε τι θέλετε και μάλλον για αυτόν τον λόγο, είστε ακόμη μόνη σας.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Τοξότης

Τοξότης

Δεν αποδίδει τελικά σε εσάς και στην καρδιά σας, αυτή η σχέση τίποτα. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει να σας βάλει και σε πιο σοβαρές σκέψεις.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Αιγόκερως και Ιχθείς

Αιγόκερως

Γενικά δείχνετε προς τα έξω, ότι περνάτε καλά μέσα στην σχέση σας αλλά στην πραγματικότητα, έχετε πολλά προβλήματα, για τα οποία δεν είστε υπερήφανοι.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Κριός και Τοξότης

taro-zodia-098

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 17/07

Υδροχόος

Μια καλή ημέρα που μπορείτε να κάνετε πολλά με τον άνθρωπο σας. Ακόμη και να φύγετε για ένα μονοήμερο ταξίδι, που σίγουρα θα σας ανανεώσει πολύ.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Λέων και Αιγόκερως

Ιχθείς

Δεν θα μπορέσετε για πολύ ακόμη, να δέχεστε να κινείται αυτή η σχέση, μόνο μέσα από τους ρυθμούς και τις απαιτήσεις της άλλης πλευράς.
Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Παρθένος

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.