Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 17/10 Τρίτη

ζωδια-zwdia-ερωτοσκοπιο-ωροσκοπιο

Κοινοποίηση:

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 17/10

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Μια πληροφορία – είδηση θα πέσει στον δρόμο σας τις επόμενες ημέρες, για έναν πρώην σας, που ψάχνει τον τρόπο για να σας ξανα – πλησιάσει.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Ταύρος: Όλα αυτά που έχει κάνει το ταίρι σας, δεν είστε έτοιμοι ακόμη να τα συγχωρέστε.. Μην πιέζεστε. Αυτοί που σας αγαπούν, θα βρουν τους τρόπους.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

zodia-zvdia-22

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Δίδυμοι: Αφήστε τους άλλους να λένε τα δικά τους. Εσείς ξέρετε, τι πρέπει να γίνει για να σας λυθούν αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα, Για αρχή ενεργοποιηθείτε.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ζυγός

Καρκίνος: Έχετε βγάλει πια τα συμπεράσματα σας, και αυτό που έχει σημασία είναι ότι τα επόμενα βήματα σας, θα είναι και τα σωστά.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Λέων: Επιτέλους είστε μαζί… με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Αυτήν την φορά, προσπαθείτε να μην χαλάσετε πάλι την επικοινωνιακή σας αρμονία.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

zvdia-098

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Παρθένος: Υπάρχουν πολλά δέλεαρ στον δρόμο σας, και πρέπει να είστε άκρως προσεχτικοί…καθώς οι αποκαλύψεις είναι πιθανές.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Παρθένος

Ζυγός: Σκορπάτε τον χρόνο και την θετική σας ενέργεια, για να κάνετε κάποιον να είναι ευτυχισμένος. Θα πρέπει όμως να εισπράττετε και κάτι ανάλογο.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Τοξότης

Σκορπιός: Έχετε ευκαιρίες και το ξέρετε. Το ιδανικό θα ήταν να ενεργοποιηθείτε και να κάνετε πράματα και για τον δύσκολο εαυτό σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Τοξότης: Οι υπερβολικές αντιδράσεις από τον άνθρωπο σας, το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχουν πολλαπλασιαστεί. Ίσως κα να πρέπει να ψάξετε πιο βαθιά.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

zwdia-3-zodia

Αιγόκερως: Προφυλαχτείτε και εσείς και η σχέση σας, από τα σχόλια και τα κουτσομπολιά που τρέχουν γύρω σας. Μην το επιτρέπετε γενικότερα.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

Υδροχόος: Ασχοληθείτε με την οικογένεια σας, που δείχνει να σας έχει ανάγκη αυτήν την εποχή. Όλα τα άλλα θα τα βρείτε στην πορεία.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

Ιχθείς: Τα άστρα σας δίνουν αρκετές ευκολίες που θα πρέπει να αρπάξετε, για να ευθυγραμμίσετε παρελθόν και παρόν..ιδανικά πλέον!
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

zwdia-taro-astra

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.