Επανασυνδέσεις και αστρολογία σχέσεων 18/06

φιλια

Επανασυνδέσεις και αστρολογία σχέσεων 18/06

Επανασυνδέσεις Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός

Ο ερωτικός σας δεσμός, έχει κάποια μικρά ζητήματα, που ξεκινούν από τα οικονομικά και συνεχίζουν με τα οικογενειακά. Από τον Ιούλιο, όλα θα πάνε καλύτερα.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

zodia-zvdia-22

Ταύρος

Εάν υπάρχει κάποιο άτομο, ακόμη που αγαπάτε και θέλετε, μην αφήνετε τον χρόνο περνάει. Υπάρχουν ακόμη ενεργές ευκαιρίες για να είστε μαζί και καλά.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Δίδυμοι

Είσαστε πραγματικά γεμάτοι αμφιβολίες για όλα αυτά που σας έχει τάξει ο άνθρωπο σας, και με μεγάλη πραγματικά αγωνία περιμένετε να τα κάνει και πράξεις.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

Καρκίνος

Μην αφήνετε τις παλιές σας σκέψεις και συνήθειες να σας είναι εμπόδιο σε όλα αυτά που θέλετε να κάνετε μέσα στην τωρινή σας σχέση με τον άνθρωπο σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Αιγόκερως

zodia-543

Λέων

Οι ιστορίες που ακούτε για το παρελθόν του συντρόφου σας, μπορεί να μην είναι αληθινές. Μπορεί κάποιοι ήδη να σας βλέπουν με μια ανταγωνιστική ματιά.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Παρθένος

Παρθένος

Το ότι ηθελημένα είστε μόνοι σας στα αισθηματικά σας αυτόν τον καιρό, μόνο σε καλό θα σας βγει, καθώς οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα πολλαπλασιαστούν.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

Ζυγός

Απρόσμενες εξελίξεις, θα έρθουν από την μεριά του ταιριού σας, που πια δηλώνει καθόλα έτοιμο, για να κάνετε μαζί και το επόμενο σας βήμα.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

zwdia-fotia

Σκορπιός

Το μυαλό σας, έχει γεμίσει από όνειρα και υποσχέσεις, από την μεριά του ανθρώπου σας. Τώρα απλά αναμένετε να δείτε και τον τρόπο που θα τα πραγματοποιήσει.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Αιγόκερως

Τοξότης

Είσαστε σε ένα αυστηρό πρόγραμμα για να καταφέρετε να διορθώσετε κάπως τα οικονομικά σας, και να απολαύσετε αυτό το ιδανικό Καλοκαίρι, που ήδη τρέχει.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ζυγός

Επανασυνδέσεις και αστρολογία σχέσεων 18/06

Αιγόκερως

Τα ξεσπάσματα που βλέπετε από τον άνθρωπο σας, έχουν την αιτία που ξέρετε. Το παρελθόν του, και όλες αυτές τις πιεστικές καταστάσεις που κουβαλά.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

zodia-88

Υδροχόος

Έχετε καταπιαστεί με πολλά και σημαντικά ζητήματα, αυτόν τον καιρό, που πρέπει να λύσετε, και σε επόμενο βήμα, να δώσετε βαρύτητα στα προσωπικά σας.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ζυγός

Ιχθείς

Ένας νέος έρωτας, έχει φανερωθεί από τον εργασιακό σας χώρο, και σας έχει προβληματίσει πολύ. Μην κάνετε ωστόσο κάτι παρορμητικό.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Τοξότης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomanteia-44

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.